Ultimele știri Bistrița

Titlurile Zilei
FOTO: Mobilizare impresionantă a localnicilor, voluntarilor și pompierilor pentru a stinge un incendiu
S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, în Spermezeu. O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări ce amenințau să se extindă și la alte două imobile. Mobilizarea rapidă a localnicilor, voluntarilor și pompierilor a redus substanțial pagubele.
Azi 13:29
ROMÂNIA: Aproape 2.000 de persoane infectate cu COVID 19 din care 180 vindecate și 44 decedate
Ne mai ”despart” cinci cazuri de atingerea pragului de 2.000 de persoane infectate cu COVID 19. Până la această oră, în România, din cei diagnosticați pozitiv, 180 au fost vindecați iar 44 au decedat.
Azi 13:29
Prefectul Dolha atrage atenția că se înăspresc sancțiunile pentru cei care nu vor respecta măsurile prevăzute de ordonanțele militare! Vezi cu cât
Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, atrage atenția că Ordonanța Militară nr. 4, anunțată duminică seara de ministrul de Interne Marcel Vela, prevede sancțiuni mult mai dure față de toți cei care încalcă restricțiile de circulație și celelalte restricții impuse de ordonanțele anterioare, dar și față de cei care pleacă pur și simplu din izolare sau din spațiile de carantină, periclitându-i pe toți ceilalți.
Azi 13:17
Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa angajează doi medici de laborator!

Spitalul Județean de Urgență Bistrița angajează în regim de urgență, pe perioadă determinată de 6 luni, 2 (doi) medici, rezident ultimul an, specialist sau primar, în specialitatea medicină de laborator, în conformitate cu prevederile cap. III, art. 16 din Decretul nr. 195/2020 din

Azi 12:37
Aquabis: Fără apă, astăzi, pe o stradă din Livezile. Probleme și pe Valea Ghinzii
O stradă din Livezile rămâne astăzi fără apă, pentru câteva ore – anunță Aquabis.
Azi 12:28
Parcare pentru mașinile pacienților spitalului! UNDE cumpără Consiliul Județean terenul:
Consilierii județeni vor vota azi achiziționarea unui teren. Pe cei peste 700 mp ar urma să se realizeze o parcare pentru pacienții care vin la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.
Azi 12:28
Se caută inginer constructor, economist și arhitect! Locuri de muncă disponibile în Bistrița
Bistrițeanul.ro a pregătit angajatorilor o ofertă specială dedicată anunțurilor de acest tip. Cere oferta printr-un mail pe adresa publicitate@bistriteanul.ro sau la tel. 0728.237.215.
Azi 12:28
Mircea Gelu Buta, Însemnări despre Patriarhul Justinian, Ed. Renașterea, 2019

Însemnările despre o personalitate pot porni din două izvoare: unul este rolul încă insuficient de deslușit, explicat și comentat al acelei personalități, iar altul poate fi contemporaneitatea, căreia i se adresează autorul în intenția de a-i oferi o povață morală, din necesitate

Azi 10:33
Aquabis: Fără apă, astăzi, pe o stradă din Livezile
O stradă din Livezile rămâne astăzi fără apă, pentru câteva ore – anunță Aquabis.
Azi 10:24
Iată care sunt regulile pentru ieșirea din izolare, după 14 zile!

În conformitate cu Ordinul 414/2020 privind instituirea măsurii de carantină* pentru persoanele aflate în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infecţia cu COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor

Azi 09:31
Fostul preot Cristian Pomohaci a fost amendat după ce a încălcat ordonanța de urgență! Ce a făcut:
Fostul preot Cristian Pomohaci a fost amendat ieri de către polițiștii mureșeni, după ce aceștia au constatat că acesta a încălcat prevederile ordonanței de urgență. Amenda primită se ridică la 5.000 de lei.
Azi 09:21
Veşti de pe frontul anticoronavirus. Superbe acte şi fapte bistriţene de civism!

Înfruntarea cu pandemia e din ce în ce mai aprigă, se înteţeşte. Perfidul şi diabolicul criminal COVID-19, ce s-a apucat să decimeze populaţia planetei profită din plin de slăbiciunile noastre ale tuturor. Şi cei ce se credeau bogaţi,  ce clamau şi nu  ezitau de multe ori 

Azi 08:30
NOI restricții pentru stoparea Covid-19: Amenzi uriașe, dozatoare cu dezinfectat la blocuri, reguli pentru șoferii de tir
Noi restricții pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în România au fost anunțate ieri seară. Marcel Vela, m inistrul de I nterne, a admis că „sunt cele mai dure măsuri pe care le-a avut România în ultimii 30 de ani”. Ce prevede Ordonanța Militară nr. 4:
Azi 08:20
A fost emisă Ordonanța Militară nr. 4! Vezi ce prevede aceasta

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat au susţinut declarații de presă în care au fost anunțate noile prevederi ale Ordonanței nr. 4. ” Sunt măsuri dure, poate cele mai dure pe care le-a avut România în ultimii 30 de

Ieri 22:49
Ordonanţa Militară 4: Plafonarea preţurilor la utilităţi, dezinfectante în scara blocurilor, măsuri pentru transportatori!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, secretarii de stat Raed Arafat şi Bogdan Despescu au prezentat, în această seară, noi măsuri care se vor lua de ordin legislativ, administrativ și operațional pentru a crește gradul de protecție al cetățenilor.

Iată câteva măsuri

Ieri 22:11
ISU BN: „Oamenii își fac semnul crucii când văd pompierii echipați complet în alb”
Pompierii militari sunt cei care asigură transportul pacienților suspecți sau confirmați cu coronavirus, în condiții de maximă siguranță. Oamenii își fac semnul crucii când văd pompierii complet echipați în alb. VEZI reacția ofițerului care coordonează echipajele specializate de la ISU BN.
Ieri 19:56
Stirile Zilei
Incendiu la o casă din Spermezeu!

Garda de Intervenție Beclean și SVSU intervin în localitatea Spermezeu la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, regim de înălțime parter.

Nu sunt anunțate victime, anunta ISU BN.

Azi 12:37
Incendiu la o anexă gospodarească din Budacu de Jos!

Detașamentul de Pompieri Bistrița intervine în localitatea Budacu de Sus la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, cu posibilitate de extindere la casa de locuit.

Nu sunt anunțate victime, transmite ISU BN.

Azi 12:37
Prefectul Stelian Dolha: Nu mai există amenzi ”relaxate”! Daţi prioritate persoanele de peste 65 ani la cumpărături, între orele 11-13!

Ordonanța Militară 4 prevede sancțiuni mult mai dure față de toți cei care încalcă restricțiile de circulație și obligațiile impuse de măsurile de izolare sau carantină.

„Astfel, nu mai există amenzi ”relaxate”! Riscului la care te expui și îi expui pe ceilalți te

Azi 12:37
Zorin Diaconescu despre volumul Însemnări despre Patriarhul Justinian, de Mircea Gelu Buta, Ed. Renașterea

Însemnările despre o personalitate pot porni din două izvoare: unul este rolul încă insuficient de deslușit, explicat și comentat al acelei personalități, iar altul poate fi contemporaneitatea, căreia i se adresează autorul în intenția de a-i oferi o povață morală, din necesitate

Azi 11:35
Trei sferturi din jumate, proză de Emil Cira

Emil Cira s-a născut în Germania, în Saalfeld, aproape de Weimar, în anul 1941. Din 1945 a trăit în România, la Bistrița, unde a urmat școala elementară și liceul. A absolvit Facultatea de limba și literatura română din București. A fost repartizat ca profesor într-o localitate

Azi 11:35
Veşti de pe frontul anticoronavirus. Anca si Alin Barna- Superbe acte şi fapte bistriţene de civism!

Înfruntarea cu pandemia e din ce în ce mai aprigă, se înteţeşte. Perfidul şi diabolicul criminal COVID-19, ce s-a apucat să decimeze populaţia planetei profită din plin de slăbiciunile noastre ale tuturor. Şi cei ce se credeau bogaţi,  ce clamau şi nu  ezitau de multe ori 

Azi 11:35
Sfaturi de la epidemiologul care a ajutat la învingerea variolei
Scenariul din 2006 părea un coșmar de neconceput: “Un miliard de oameni s-ar îmbolnăvi”, anunța Brilliant, “165 de milioane de oameni ar muri. Ar exista o recesiune globală și depresie, iar costul pentru economia noastră, de 1 – 3 trilioane de dolari, ar fi mult mai rău pentru toată lumea decât faptul că 100 de milioane de oameni mor, pentru că atât de mulți oameni și-ar pierde locurile de muncă și beneficiile pentru îngrijirea sănătății, încât consecințele sunt aproape de neconceput”.
Azi 09:09
Raed Arafat: „Orice pacient va fi tratat ca infectat!”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunţat că niciun spital nu poate refuza să interneze pacienţi pe motiv că nu au fost testaţi pentru Covid-19.

Până la diagnosticare, pacienţii vor fi trataţi ca şi cum ar fi infectaţi, iar personalul medical

Azi 09:09
Ultimele știri din Bistrița
Azi 13:17 Prefectul Dolha atrage atenția că se înăspresc sancțiunile pentru cei care nu vor respecta măsurile prevăzute de ordonanțele militare! Vezi cu cât
Azi 12:37 Incendiu la o casă din Spermezeu!
Azi 12:37 Incendiu la o anexă gospodarească din Budacu de Jos!
Azi 12:37 Prefectul Stelian Dolha: Nu mai există amenzi ”relaxate”! Daţi prioritate persoanele de peste 65 ani la cumpărături, între orele 11-13!
Azi 12:37 Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa angajează doi medici de laborator!
Azi 12:28 Aquabis: Fără apă, astăzi, pe o stradă din Livezile. Probleme și pe Valea Ghinzii
Azi 12:28 Parcare pentru mașinile pacienților spitalului! UNDE cumpără Consiliul Județean terenul:
Azi 12:28 Se caută inginer constructor, economist și arhitect! Locuri de muncă disponibile în Bistrița
Azi 11:35 Zorin Diaconescu despre volumul Însemnări despre Patriarhul Justinian, de Mircea Gelu Buta, Ed. Renașterea
Azi 11:35 Trei sferturi din jumate, proză de Emil Cira
Azi 11:35 Veşti de pe frontul anticoronavirus. Anca si Alin Barna- Superbe acte şi fapte bistriţene de civism!
Azi 10:33 Mircea Gelu Buta, Însemnări despre Patriarhul Justinian, Ed. Renașterea, 2019
Azi 10:24 Aquabis: Fără apă, astăzi, pe o stradă din Livezile
Azi 09:31 Iată care sunt regulile pentru ieșirea din izolare, după 14 zile!
Azi 09:21 Fostul preot Cristian Pomohaci a fost amendat după ce a încălcat ordonanța de urgență! Ce a făcut:
Azi 09:09 Sfaturi de la epidemiologul care a ajutat la învingerea variolei
Azi 09:09 Raed Arafat: „Orice pacient va fi tratat ca infectat!”
Azi 09:09 Cristian Pomohaci a fost amendat de polițiști pentru că a încălcat ordonanţa militară
Azi 09:09 România va poduce de astăzi 500.000 de măști pe zi
Azi 08:30 La mulţi ani, GABRIELA CRINA DIPŞAN, din cadrul CJ B-N!
Azi 08:30 La mulţi ani, AUGUSTIN ZEGREAN, fost preşedinte CCR!
Azi 08:30 Tăcerile de pe ramuri
Azi 08:30 Veşti de pe frontul anticoronavirus. Superbe acte şi fapte bistriţene de civism!
Azi 08:20 NOI restricții pentru stoparea Covid-19: Amenzi uriașe, dozatoare cu dezinfectat la blocuri, reguli pentru șoferii de tir
Ieri 23:12 Deputatul Cristina Iurişniţi prezintă o listă cu necesităţile de la spitalul din Năsăud!
Ieri 22:49 A fost emisă Ordonanța Militară nr. 4! Vezi ce prevede aceasta
Ieri 22:11 ( Interviu, exclusivitate) Confesiunile emoţionante despre coronavirus ale unui preot bistriţean din Italia: Toate sunt în mâna Domnului! Fie voia Lui!
Ieri 22:11 Deputatul Iurişniţi prezintă olistă a necesarului pentru spitalul din Năsăud!
Ieri 22:11 Ordonanţa Militară 4: Plafonarea preţurilor la utilităţi, dezinfectante în scara blocurilor, măsuri pentru transportatori!
Ieri 19:56 ISU BN: „Oamenii își fac semnul crucii când văd pompierii echipați complet în alb”
Ieri 19:04 Eroii din linia întâi ! Oamenii își fac semnul Crucii, prin satele județului, când ne văd echipați în alb
Ieri 18:55 Amploarea dezastrului din Italia, surprins de o asistentă din BN: „Au luat tot ce se poate din clinicile veterinare”
Ieri 18:42 Duse pe sus în carantină și arse la buzunar! Au fost date amenzi piperate și bistrițenilor care nu respectă măsurile de restricție
Ieri 18:01 Proiectile gasite intr-o padure din Simionesti!
Ieri 18:01 Proiectile gasite intr-o padure din Simionesti!
Ieri 17:52 O parte din familia femeii din Salva, depistată cu COVID 19!
Ieri 17:39 UPDATE/EXCLUSIV: Năsăudul are 7 cazuri de infectare cu CoVid-19! Fiica, ginerele și cei doi nepoți ai femeii din Salva, duși la spital
Ieri 16:58 Două femei, băgate în centre de carantină şi amendate cu câte 5000 lei! Peste 150 de persoane sancţionate!
Ieri 16:49 Cum pot producătorii locali să ajute Spitalul Județean de Urgență:
Ieri 16:49 O partea din familia femeii din Salva, depistată cu COVID 19!
Ieri 15:56 Corespondenţă din Italia. Pr. Maxim Morariu: Am fost chemaţi să ne reinventăm singurătatea. Să coborâm în inimile noastre!
Ieri 15:56 Pr. Vasile Beni: Cred Doamne! Ajută necredinței mele
Ieri 15:56 Deputatul Robert Sighiartău (PNL): Ce ar fi de făcut? Statul trebuie să injecteze bani, foarte mulți bani în economie, în sectorul privat autohton
Ieri 15:56 Primarul Mircea Romocea îi dă replica deputatului Iurişniţi: Demagogie! Vă aşteptăm să veniți cu sprijin concret pentru Spitalul din Năsăud!
Ieri 15:47 LĂUDABIL! Adolescenții pasionați de robotică sar în ajutorul spitalelor și pun la treabă imprimantele 3D
Ieri 14:54 Andrei Marga: Criza predicției?
Ieri 14:54 Pr. Maxim Morariu: Am fost chemaţi să ne reinventăm singurătatea. Să coborâm în inimile noastre!
Ieri 14:32 EXCLUSIV: Năsăudul are 5 cazuri de infectare cu CoVid-19! Fiica și nepoata femeii din Salva, confirmate și ele pozitiv
Ieri 13:44 ROMÂNIA: Peste 300 de noi cazuri pozitive, în 24 de ore!
Ieri 13:31 Peste 3.700 de bistrițeni, în izolare sau carantină! Ce rezultate au mai fost primite
Ultimele știri din România
Azi 13:30 EXCLUSIV | Iulian Miu, devastat de vestea că Martin Tudor a murit: ”Eram prieteni...Sunt şocat, nu mai înţeleg nimic din viaţa asta”
Azi 13:30 BREAKING NEWS | ŞOC în fotbalul românesc. Martin Tudor a murit la doar 43 de ani
Azi 13:30 Nu-l pot conduce pe ultimul drum? Foştii colegi ai lui Martin Tudor caută soluţii să meargă la înmormântare. Ce prevede Ordonanţa Militară în plină pandemie de coronavirus
Azi 13:30 Declarațiile pe propria răspundere pentru ieșirea din casă - vândute cu 1 leu. Autoritățile amintesc că, de fapt, sunt gratuite
Azi 13:30 Omniasig - creștere a primelor brute subscrise
Azi 13:30 Leul s-a apreciat luni la 4,8297 unități pentru un euro
Azi 13:30 Țuca Zbârcea & Asociații | Dreptul în vremea coronei | Ep. 2 – Ce sunt și ce nu sunt cauzele exoneratoare de răspundere?, podcast Țuca Zbârcea & Asociații
Azi 13:30 INFOGRAFIC Criza COVID-19 va pune în pericol 13.000 de corporații. Și în România sunt așteptate insolvențe
Azi 13:30 Numărul contractelor de muncă suspendate a crescut puternic
Azi 13:28 Încă o ţară europeană interzice companiilor să îşi CONCEDIEZE angajaţii pe perioada epidemiei şi chiar oferă şi ajutor financiar oamenilor cu salarii mici
Azi 13:27 Ilinca Vandici, adevărul nespus despre căsnicia cu Andrei: “A fost cea mai grea încercare”
Azi 13:27 Primul set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţional, publicat de minister
Azi 13:27 Ungaria: sub pretextul coronavirusului, Viktor Orban se pregăteşte să suspende Parlamentul
Azi 13:27 Candidata opoziţiei poloneze în alegerile prezidenţiale îndeamnă la boicotarea scrutinului în contextul pandemiei
Azi 13:27 Cum ignoră bisericile din lume epidemia COVID-19. În Rusia, Polonia sau Brazilia, bisericile rămân deschise
Azi 13:27 Sindicatele cer plafonarea preţurilor la alimente şi sprijinirea producţiei agricole şi a zootehniei autohtone
Azi 13:27 Asociaţie, despre plafonarea preţului la gazele naturale: Favorizează importatorii şi furnizorii. Mii de consumatori riscă să plătească mai mult
Azi 13:27 Bode, despre aglomeraţia de pe Aeroportul Otopeni: Luăm în calcul debarcarea unei singure curse
Azi 13:27 Şedinţă la Palatul Cotroceni pentru evaluarea măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus
Azi 13:27 COVID-19 Puteţi să vă duceţi soţul sau soţia cu maşina la serviciu? Răspunsul Poliţiei Române
Azi 13:27 Fotbalul românesc, „cutremurat” după moartea fostului portar stelist Martin Tudor. Colegii din cariera sa, şocaţi
Azi 13:27 ANM: Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Un început de aprilie cu ploi şi vreme rece
Azi 13:27 Scovergi pufoase ca ale bunicii, fără drojdie VIDEO
Azi 13:27 Replica Andreei Marin pentru cei care au criticat imaginea virală în care apare lângă un medic mai puţin echipat decât ea: „De cârcotaşi nu îmi fac griji“
Azi 13:27 Păţania de pomină a unui tânăr din Galaţi: a scăpat de închisoare pentru că vindea droguri liceenilor, dar va ajunge după gratii pentru o amendă neplătită
Azi 13:27 VIDEO Cum arată vizierele pentru spitale, produse în atelierul unui buzoian pasionat de moto enduro
Azi 13:27 Strigătul de ajutor al unei bătrâne rămase fără bani şi provizii. „Vă rog din suflet, îmi este foame. Vă dau banii la pensie“
Azi 13:27 Incendiu la o gospodărie din Axintele, proprietarul a suferit un atac de panică
Azi 13:27 Record de infracţiuni pentru un şofer de 68 de ani: conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului a unei maşini neînmatriculate, cu număr fals
Azi 13:27 Dramă în „familia” stelistă: fostul portar Martin Tudor a murit, la doar 43 de ani
Azi 13:27 Molima care i-a oprit pe români să se împărtăşească în biserici acum 200 de ani. Documente: “S-au dezinfectat biserici, veşminte, cărţi şi icoane”
Azi 13:27 Câţi bani au strâns vedetele Antenei la teledonul Români Împreună
Azi 13:27 Un consilier al lui Netanyahu, depistat cu coronavirus. Mossadul îşi continuă misiunea secretă anti-coronavirus, importând 10 milioane de măşti sanitare
Azi 13:27 MIT va crea ventilatoare de 100 de dolari, ale căror schiţe vor fi puse la dispoziţia tuturor
Azi 13:27 192 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanţul total ajunge la 1.952 de cazuri
Azi 13:26 BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1952 de persoane cu COVID-19 până la 30 martie. 53 de pacienţi la ATI. Ne pregătim de scenariul 4
Azi 13:26 Ceapa verde. Beneficii, cum sa o alegi, cum sa pastrezi ceapa verde mai mult timp
Azi 13:26 HOROSCOP 31 MARTIE 2020. O zi în care ar fi bine să-ţi reconsideri relaţiile cu prietenii
Azi 13:26 HOROSCOP APRILIE 2020. Se rezolvă toate problemele pentru aceste zodii în luna aprilie
Azi 13:26 PANDEMIE CORONAVIRUS. Trei scenarii pentru sfârşitul crizei. Mesajul unui medic coreean
Azi 13:26 RETEŢĂ de CHIFTELUŢE SUEDEZE. Ambasada Suediei a dezvăluit secretul: "Acum că Ikea s-a închis...."
Azi 13:26 Ministrul Muncii: În acest moment avem 500.000 de contracte de muncă suspendate. Suntem pregătiţi pentru dublu
Azi 13:26 Tulburătoarea "scrisoare din viitor" a unei prozatoare din Roma, publicată în mai multe ziare din lume, a devenit virală
Azi 13:26 Pandemie coronavirus. Cum rezolvă Marea Britanie deficitul de medici. Anunţul făcut de Boris Johnson
Azi 13:26 Alţi 4 ROMÂNI infectaţi cu CORONAVIRUS AU MURIT în străinătate
Azi 13:26 Pandemie CORONAVIRUS. 30 de medici şi asistente de la Spitalul Judeţean din Alba, izolaţi la domiciliu
Azi 13:26 Alertă la Centrul de transfuzii Bucureşti din cauza unui donator depistat pozitiv cu coronavirus
Azi 13:26 Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani după un infarct
Azi 13:25 Vești proaste pentru salariați! Criza de coronavirus ar putea genera o creştere a insolvenţelor
Azi 13:25 Coronavirusul a ajuns la Ambasada României din Franța! Șapte persoane au fost testate pozitiv
Află știrile din România pe Facebook