Ultimele Știri România

AG Press

Felicitare Sf. Constantin și Elena - Primăria Poiana Lacului

Cu ocazia onomasticii, urăm tuturor locuitorilor comunei Poiana Lacului care poartă aceste două nume sfânte să aibă parte de multă sănătate, putere de muncă și realizări pe toate planurile. La mulți ani!

 

Primăria și Consiliul Local al comunei Poiana Lacului

...
2020-06-16 09:58 open_in_new
Felicitare Sf. Constantin și Elena - Primăria Aninoasa

Cu ocazia onomasticii, urăm tuturor locuitorilor comunei Aninoasa care poartă aceste două nume sfânte să aibă parte de multă sănătate, putere de muncă și realizări pe toate planurile. La mulți ani!

 

Primăria și Consiliul Local al comunei Aninoasa

...
2020-06-16 09:58 open_in_new
Felicitare Sf. Constantin și Elena - Primăria Bogați

Cu ocazia onomasticii, urăm tuturor locuitorilor comunei Bogați care poartă aceste două nume sfânte să aibă parte de multă sănătate, putere de muncă și realizări pe toate planurile. La mulți ani!

 

Primăria și Consiliul Local al comunei Bogați

...
2020-06-16 09:58 open_in_new
Felicitare Sf. Constantin și Elena - Primăria Budeasa

Cu ocazia onomasticii, urăm tuturor locuitorilor comunei Budeasa care poartă aceste două nume sfânte să aibă parte de multă sănătate, putere de muncă și realizări pe toate planurile. La mulți ani!

 

Primăria și Consiliul Local al comunei Budeasa

...
2020-06-16 09:58 open_in_new
Raliul Argeșului CATENA va fi transmis LIVE

Motorsportul nu ar exista fără fani. Dacă derapajele spectaculoase ale piloților, duelul cu secundele, momentele la limită sau luptele dintre concurenți nu ar fi urmărite de către spectatori, acestea nu și-ar avea rostul. Fanii sunt unul dintre cei mai importanți factori în orice ...

2020-06-16 09:58 open_in_new
PNL Argeș: ”Rămas fără idei, Cristian Gentea a devenit constructor de stadioane”

Domnul Cristian Gentea, în calitatea sa de președinte al PSD Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, director RATEN, președinte al Clubului FC Argeș și președinte al altor “comitete și comiții” se pare că a rămas în pană de idei și ca să arate că muncește, își ...

2020-06-16 09:58 open_in_new
Plata online cu cardul a facturilor emise de SC Apă Canal 2000 SA

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă clienţilor săi că a implementat plata online cu cardul a facturilor, direct de pe site-ul societăţii.

Clienţii care doresc să folosească această modalitate de plată trebuie să aibă cont de utilizator înregistrat pe site-ul ...

2020-06-11 13:18 open_in_new