Ultimele Știri România

CAON

470 de mii de lei pentru spitalul din Caransebeș! Rămân datorii de 10 milioane de lei!

CARANSEBEŞ – În ultima ședință din acest mandat, consilierii locali caransebeșeni, atâția câți au mai rămas, au avut de împărțit banii primiți zilele trecute de la Guvern!

Așa cum aleșii liberali anunțaseră deja, din cei 1,24 milioane lei primiți, o parte ...

Azi 18:56 open_in_new
ANDRA PLEȘA: Am dus o campanie curată, transparentă și corectă! Despre oameni și despre Caransebeș!

ADVERTORIAL. Au mai rămas doar 5 zile până la momentul în care se va decide soarta Caransebeșului. Acum că ne mai desparte atât de puțin până pe 27 septembrie, când vom alege viitorul orașului nostru, vreau să vă fac o mărturisire: mă simt fericită pentru faptul că am reușit ...

Azi 17:55 open_in_new
REMUS ROF: Pot să fac din Dognecea un Colţ de Rai!

ADVERTORIAL. „Da, am afaceri, oamenii știu că am afaceri și știu că vreau să dezvolt comuna, pentru că e logic…cu cât comuna este mai prosperă, cu atât totul merge mai bine“, susţine candidatul PSD la Primăria Dognecea!

După 16 ani în care a condus comuna ...

Azi 17:55 open_in_new
Centru de zi pentru tineri, în Govândari

REŞIŢA – Parterul unui bloc de pe Aleea Tineretului din Reşiţa găzduieşte un centru amenajat special pentru activităţi de socializare şi de dezvoltare a tinerilor!

„Am finalizat amenajarea Centrului de Zi pentru Consiliere şi Informare elevi, studenţi şi tineri ...

Azi 17:55 open_in_new
Pe urmele lui Hercules – rută cultural-turistică naţională

BĂILE HERCULANE – Prin adresa cu nr. 33299/ERP/28.08.2020 emisă de Ministerul Economiei şi Turismului, Primăria Băile Herculane a fost informată că, în urma analizării documentației depuse, se recunoaște traseul „Pe urmele lui Hercules“, drept Rută Cultural Turistică ...

Azi 14:46 open_in_new
Apa micelară – secretul unui ten sănătos și radiant

ADVERTORIAL. Apa micelară constituie unul dintre cele mai utilizate remedii cosmetice din  rutina zilnică!

Formula sa activă îndepărtează machiajul,  curăță instantaneu toate impuritățile de la suprafața tenului și lasă un aspect radiant. Apa micelară menține ...

Azi 12:43 open_in_new
Speranţe pentru braţul unei fetiţe de 11 ani

CARAŞ-SEVERIN – Aflată în pericol să-şi piardă un braţ din cauza unui cancer osos, fetiţa are nevoie urgent de ajutorul semenilor! Pentru a veni în sprijinul Mariei Daba, o fetiţă de 11 ani, din satul Cireşel, comuna Cornereva, care se află în spital încă din luna aprilie, ...

Azi 09:35 open_in_new
Progresul Ezeriș, eșec usturător pe teren propriu

CARAȘ-SEVERIN – Formația cărășeană a pierdut categoric, scor 0-5, pe teren propriu, împotriva echipei CSC Dumbrăvița, într-un meci disputat pe Municipalul din Caransebeș fără spectatori! Partida a contat pentru etapa a II-a a Ligii a III-a, Seria a VIII-a!

...

Azi 09:35 open_in_new
Culmea, eu sunt trădător, dar numai la mine vin!

ADVERTORIAL. Spune Valentin Armaşu, şeful ecologiştilor cărăşeni, candidat pentru preşedinţia CJ, care vorbeşte deschis despre lucrurile murdare care se întâmplă în campanie!

Valentin Armaşu s-a plâns de faptul că nu toţi candidaţii pleacă de la linia de start ...

Azi 09:35 open_in_new
Povestea Băilor Neptun, în documentarul „Flavours of Romania“!

HERCULANE – Îndrăgostit de România, celebrul realizator britanic de filme documentare al televiziunii BBC, Charlie Ottley, a ajuns recent în Banat, prima oprire fiind în oraşul Băile Herculane!

De fapt, a fost pentru a doua oară în oraşul de pe Valea Cernei, prima ...

Azi 09:35 open_in_new
Orice administraţie îşi stabileşte priorităţile

ADVERTORIAL. Locuinţe fără chirie şi scutiri de impozite pentru tineri, reducerea cu un sfert a birului local pentru toţi cetăţenii, pază în şcoli, plătită din bugetul local, transport gratuit pentru vârstnici, centru stomatologic şi o serie de facilităţi pentru antreprenorii ...

Azi 08:32 open_in_new
Portul măştii rămâne o problemă în judeţ

REŞIŢA – Şi în acest weekend, oamenii legii au surprins mai bine de o sută de cărăşeni care nu foloseau masca de protecţie respiratorie acolo unde se impune acest lucru!

Poliţia judeţului ne informează despre controalele derulate în contextul pandemiei, în ...

Ieri 18:18 open_in_new
Smiley filmează la Moldova Nouă într-un film regizat de Iura Luncaşu

MOLDOVA NOUĂ – Oraşul din Clisura Dunării a devenit, în aceste zile, platou de filmare pentru un nou lungmetraj avându-l regizor pe Iura Luncaşu, cel care a realizat în ultimii ani mai multe filmări în Caraş-Severin.

Filmările pentru noua producţie Nextspot și ...

Ieri 18:18 open_in_new
Odiseea flotanţilor de Zorlenţ, în faţa Prefecturii

REȘIȚA – Povestea vizelor de flotant ale turiştilor electorali de la Zorlenţu Mare, cu care ne-am obişnuit înaintea fiecărui tur de alegeri, a explodat din nou zilele acestea. După audierile de la sfârşitul săptămânii trecute, când Poliţia judeţului i-a chemat la audieri pe ...

Ieri 18:18 open_in_new
Andra Pleșa: Parcul Teiuș trebuie să devină inima Caransebeșului

ADVERTORIAL. Andra Pleșa, candidatul PNL pentru funcţia de Primar al Municipiului Caransebeș își dorește ca în oraș să existe un loc pentru toți cei care caută noi modalităţi de petrecere a timpului liber!

Este cunoscut faptul că, mai ales, la sfârșit de ...

Ieri 16:14 open_in_new
Dorinel Ungureanu: ANINA merită să fie perla turismului cărăşean!

ADVERTORIAL. ANINA merită să aibă un alt destin, să îşi aducă acasă oamenii plecaţi în Austria şi Germania! ANINA merită să fie un loc în care oamenii să îşi dorească să revină! Asta susţine candidatul PSD la Primăria Anina, Dorinel Ungureanu!

Domnule ...

Ieri 15:12 open_in_new
Hurduzeu e încrezător în victoria candidaţilor pe care îi susţine

ADVERTORIAL. Continuând seria deplasărilor în judeţ, Silviu Hurduzeu, şeful social-democraţilor cărăşeni şi-a manifestat susţinerea pentru candidaţii PSD şi cei ai Alianţei Pro Caraş-Severin la primării!

A fost un weekend încărcat de evenimente pentru candidatul ...

Ieri 15:12 open_in_new
Ioan Popa: Manu Dănilă reprezintă șansa Bocșei de a renaște alături de Reșița!

ADVERTORIAL. Edilul vrea să lege Bocșa de viitoarea zonă metropolitană a Reșiței, și asta prin colaborarea cu un nou primar, în persoana liberalului Emanuel Dănilă. Ioan Popa și Romeo Dunca îl sprijină pe candidatul PNL, care a demonstrat în mediul privat că poți face afaceri ...

Ieri 13:08 open_in_new
Bebe Pasere, candidatul Pro România: Vreau să reconstruiesc Caransebeşul!

ADVERTORIAL. Asta susţine candidatul Pro România la Primăria Caransebeş, iar deputatul de Timiş Adrian Pau spunea că îl admiră pentru poziţionarea între cei doi coloşi: Marcel Vela şi Sorin Grindeanu!

În curtea Muzeului de Etnografie și al Regimentului de Graniță a ...

Ieri 13:08 open_in_new
Doru Novăcescu, candidatul PNL la Primăria Oravița: accesarea de fonduri europene pentru educație și sănătate reprezintă salvarea zonei

ADVERTORIAL. Accesarea de fonduri europene pentru proiecte majore în Oravița și satele din jur trebuie să fie o prioritate. Atragerea de fonduri europene este un pas vital pentru restabilirea unui echilibru economic în zonă!

Intrăm în următoarea perioadă de alocare ...

Ieri 13:08 open_in_new
Romeo Dunca: Încăpățânarea lui Gabi Olariu a făcut ca Aeroportul Caransebeș să nu moară!

ADVERTORIAL. Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin crede că Aeroportul Caransebeș funcțional poate dezvolta foarte mult zona Banatului Montan. Important este să visezi la un asemenea țel!

„Eu am văzut acest aeroport funcționând poate cu 10 ...

Ieri 13:08 open_in_new