Ultimele Știri România

CT News

La Cumpăna a fost inaugurat Orășelul Copiilor și este deschis până la sfârșitul lunii decembrie

Până la finalul lunii decembrie, în zilele de vineri, sâmbătă si duminică, începând cu ora 17.00, tărâmul magic al Crăciunului își deschide porţile pentru copii, părinți şi bunici cu spectacolul – „Crăciun Magic în Cumpăna”.

Vineri 6 decembrie, pe stadionul din ...

Azi 15:10 open_in_new
Constănțenii care vor sau trebuie să își schimbe numele, legal, nu numai pe siteurile de socializare, trebuie să treacă pe la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța coordonează și controlează metodologic, conform legislației specifice în vigoare, întreaga activitate a celor 17 servicii comunitare locale de evidență a persoanelor precum și activitatea de stare civilă a celor 53 de comune ...

Azi 13:06 open_in_new
Abonații RAJA din localitatea Techirghiol nu au apă la robinete în urma unei avarii

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Mihai Eminescu, din orașul Techirghiol, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 9 decembrie, în intervalul orar 10.30 – 18.00.

În acest timp, nu au ...

Azi 11:04 open_in_new
CTnews TV: Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, prezintă proiectele cu care a dezvoltat localitatea

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre proiectele pe care le-a dezvoltat în localitate în cei 18 ani de când ocupă această funcție. Ea spune că din 2000 și până în prezent comuna a cunoscut o transformare radicală, iar numărul ...

Azi 09:00 open_in_new
Un individ băut a provocat un accident rutier în stațiunea Mamaia

Pompierii, polițiștii și Serviciul de Ambulanță Constanța au fost solicitați să intervină duminică seară, în jurul orei 18.00, în stațiunea Mamaia, la un accident rutier.

Potrivit primelor informații ale reprezentanților IPJ Constanța, este vorba despre un accident rutier ...

Ieri 19:38 open_in_new
Parcarea supraetajată din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța se închide timp de trei zile

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va efectua lucrări de refacere a marcajelor pietonale din incinta parcării. În același timp se va lucra la punerea în funcțiune a sistemului automat de taxare.

Începând cu 16 decembrie, sistemul automat de taxare din ...

Ieri 16:34 open_in_new
Panourile stradale din Constanța, măr al discordiei. Deputatul Stelian Ion, contrazis de Ionuț Barbu (Seaview) și Gabriel Oprea (MediaProd)

Declarațiile deputatului USR, Stelian Ion, referitoare la piața de publicitate stradală din Constanța au stârnit reacții în rândul patronilor de companii de profil din Constanța.

Stelian Ion susține că Primăria Constanța nu își face datoria în privința demontării ...

2019-12-07 18:43 open_in_new
Cadouri de Moș Nicolae pentru copiii din Cumpăna

Pentru că și anul acesta preșcolarii și școlarii din comuna Cumpăna au fost ascultători de părinți și de cadrele didactice, Moș Nicolae a avut grijă de ei.

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au oferit cu această ocazie, vineri, 6 decembrie, începând cu ora 9:00, ...

2019-12-07 16:34 open_in_new
Șoferi beți și drogați depistați în urma unei razii a polițiștilor constănțeni

În noaptea de 6 spre 7 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, Poliției municipiului Constanța și Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul conducerii pe drumurile publice a ...

2019-12-07 15:30 open_in_new
FOTO VIDEO Un bebeluș în vârstă de 8 luni a decedat în urma unui incendiu dintr-o locuință din Cogealac

Un copil în vârstă de opt luni a ars de viu într-un incendiu care a izbucnit în locuința părinților săi din Cogealac. Pompierii ajunși la fața locului nu au putut intra după el din cauza focului violent.

Pompierii au fost solicitați în dimineața de sâmbătă 7 decembrie, ...

2019-12-07 10:15 open_in_new
FOTO VIDEO Surpriză în premieră pentru localnicii din Cumpăna. De sărbători, Primăria a deschis Orășelul Copiilor, cu numeroase surprize pentru cei mici

Așteptat cu nerăbdare de localnicii din Cumpăna, dar mai ales de copiii care i-au dus dorul, tărâmul magic al Crăciunului și-a deschis seara trecută porțile. A fost un spectacol cu multe personaje de film ori desene animate care au urcat pe scena special amenajată, mii de luminițe și ...

2019-12-07 10:15 open_in_new
Consilierii județului Constanța se întâlnesc în ultima ședință ordinară a acestui an

Pe 13 decembrie, de la ora 13.00, membrii Consiliului Județean Constanța se întrunesc în ședință ordinară. Pe convocatorul ședinței sunt un număr de 19 proiecte de hotărâri.

Ședința ordinară se desfășoară în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ ...

2019-12-06 17:45 open_in_new
FOTO Un tânăr tulcean beat a provocat un accident rutier în apropiere de Lumina

Un tânăr beat a scăpat de sub control mașina pe care o conducea și a provoca un accident rutier. El a fost singura victimă a evenimentului rutier, supraviețuind impactului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.20, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat în ...

2019-12-06 14:36 open_in_new
O firmă din Valu lui Traian caută muncitori. Iată condițiile de lucru și salariul oferit

Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi.

Se oferă contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână și salariu de 1263 ...

2019-12-06 10:25 open_in_new
Acțiune de amploare în județul Constanța unde s-au efectuat peste 60 de percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigarete

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au efectuat 65 de percheziții, în urma cărora au indisponibilizat aproximativ 22.000 de pachete de țigarete.

În cursul zilei de 5 decembrie, poliţiştii ...

2019-12-06 10:25 open_in_new
CTnews TV: Primarul din comuna Grădina, Gabriela Iacobici, vorbește despre proiectele pentru elevi, tineri și seniori

Primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, prezintă în cadrul emisiunii de la CTnewsTV proiectele pe care le-a derulat sau pe care începe să le realizeze în localitate.

O mare atenție a fost acordată de administrația locală celor mai tineri, dar și seniorilor comunei. Astfel, ...

2019-12-06 09:23 open_in_new
Un marinar român, comandant de navă, susține că a fost arestat nevinovat de către autoritățile din Italia, fiind victima propriului echipaj

Un comandant de navă, român, a trimis un memoriu președintelui României prin intermediul Sindicatului Liber al Navigatorilor, în încercarea de a-și găsi dreptatea. A fost acuzat și arestat pe nedrept, spune el, după ce echipajul navei sale s-a răzvrătit, l-au luat prizonier și au ...

2019-12-06 08:22 open_in_new
Din Constanța se ridică un nou campion de tenis, Andrei Timaru

Tenismanul Andrei Timaru din Constanța a devenit campion național la tenis de câmp, pentru al doilea an consecutiv la categoria sa de vârstă.

După ce anul trecut sportivul constănțean, în vârstă de aproape 9 ani, Andrei Timaru a devenit campion național la tenis de câmp, ...

2019-12-05 19:05 open_in_new
Consilierii locali din Valu lui Traian sunt convocați în ședință de îndată

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat Consiliul Local în şedinţă de îndată pentru data de 6 decembrie, începând cu ora 12.00 și se ține în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi a ședinței de îndată este următorul:

...
2019-12-05 18:04 open_in_new
Mai multe Puncte Termice din Constanța nu furnizează căldură și apă caldă din cauza unei avarii a CET Palas

Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 5 decembrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 17, 18, 22, 23, 24, 25, 42, 108.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate ...

2019-12-05 16:02 open_in_new
Acțiune a polițiștilor de investigare a criminalității economice din IPJ Constanța

În cursul zilei de 4 decembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.

Polițiștii au ...

2019-12-05 14:00 open_in_new