DC News

BREAKING NEWS   Pensii, aberație totală. Olguța Vasilescu: Te doare mintea

Ministrul Muncii a negat că s-a întâmplat un astfel de episod.

"Nu am o problema cu deputatul PNL care se baga in seama pentru ca a observat ca presa îl preia când minte ceva despre mine, dar jurnaliștii verifica stirea? Cum ar putea sa se retragă specialiștii dintr-o comisie care ...

Azi 13:59 open_in_new
BREAKING NEWS   Codin Maticiuc, scrisoare către Liviu Dragnea: Țara arde și eu vă propun un căc*t. Nu cred că sunteți răul absolut

Vedeta a făcut referire la cazul tinerei bolnave de scleroză multiplă care a rămas fără pensie pentru că a scris poezii. Codin Maticiuc s-a îndreptat către Liviu Dragnea în speranța că va face ordine într-un sistem care pare mai mult decât defect. 

"Legea spune ca nu ai ...

Azi 12:39 open_in_new
EXCLUSIV   Țeapă nutriționiști români. AVERTISMENTUL academicianului Târgoviște

Academicianul Constantin Ionescu-Târgovişte, invitatul DC News în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate" realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, a tras un semnal de alarmă vizavi de acest subiect.

"Libertatea prost înțeleasă ...

Azi 11:17 open_in_new
Acad. Prof. Dr. Constantin Ionescu-Târgovişte, la DC News. Interviu la ”Academia de Sănătate”

Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații esențiale despre sănătatea voastră și cum este influențată ea. Veți afla multe subiecte interesante chiar de la specialistul care se ocupă de o viață de diabet.

Luni, 23 octombrie, de la ora 11:00, îl puteți urmări LIVE pe Acad. ...

Azi 10:03 open_in_new
Catedrala Mântuirii. Banciu, scos din minți: TÂMPIȚILOR. Vin boii cu rețelele de socializare, dar mai bine așa

Jurnalistul a spus că 600 de oameni lucrează, în trei schimburi, pentru a finaliza Catedrala Mântuirii Neamului. Acest lucru i se pare revoltător în condițiile în care în România nu se face nimic.

"Biserica este un hobby și nimic mai mult. Nu suntem obligați să fim creștini. ...

Azi 08:49 open_in_new
Raportul EB88. De ce vrea statul paralel să controleze sau să distrugă presa din România

Răspunsurile, într-un Eurobarometru publicat săptămâna aceasta, dar care a scăpat atenției jurnaliștilor. Sau poate că absența din presa din România nu e întâmplătoare.

Eurobarometrul cu numărul 88, realizat de Kantar pentru Parlamentul European, oferă cifre tari despre ...

Azi 07:37 open_in_new
EXCLUSIV   Procesul între coșmaresc și larvar

Spectacolul a avut traducere în limba engleză și a fost nerecomandat persoanelor sub 16 ani. Distribuţia: Ionuţ Caras, Cristian Grosu, Patricia Brad, Matei Rotaru, Block, Adrian Cucu, Anca Hanu, Radu Lărgeanu și alții.

„Prin ruperea oricărei legături cu Lumea, K. este singurul ...

Azi 07:37 open_in_new
Ponta-Dragnea, scandal. Chirieac: Strategia lui Victor Ponta. Să vină cu o poziție categorică

"Este modalitatea prin care fostul președinte PSD, Victor Ponta încearcă să își facă un nou drum politic. A ales în acest moment să nu atace sistemul, să nu atace președintele, care este exponentul unui partid de opoziție. Cu Traian Băsescu e un pic vetust să-l ataci acum. Ce mai e ...

Ieri 19:31 open_in_new
Luare de ostatici în Marea Britanie-UPDATE

Bărbatul a intrat în incinta comercială cu o armă de vânătoare și amenință că îi va ucide pe toți cei care se află în sala de bowling a mall-ului.

Poliția din Nuneaton este în stare de alertă și avertizează populația să nu iasă din case sub nici o formă. ...

Ieri 18:19 open_in_new
EXCLUSIV   Extinderea GFR, oprită. Mol, jucător MONDIAL, chiar dacă Ungaria nu are resurse

Mol are o cifră de afaceri de câteva miliarde de euro în contextul în care Ungaria nu are resurse naturale. De cealaltă parte, România ar fi pierdut șansa de a lansa o astfel de companie din cauza unui complex de inferioritate, spune deputatul Remus Borza. GFR, una dintre companiile cu ...

Ieri 17:05 open_in_new
EXCLUSIV   Udrea, declarații. Codrin Ștefănescu - Ponta, provocare: După trei zile, să vină în fața partidului

După declarațiile Elenei Udrea la comisia SRI care îl implicau pe Victor Ponta și socrul său, Ilie Sârbu, în arestarea unor lideri județeni PSD, DC News a vorbit cu secretar general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu despre ce poziție are partidul.

”În ultimele zile s-a ...

Ieri 13:37 open_in_new
EXCLUSIV   Cum m-am întâlnit cu Tunegaru pe trotuar, la New York

Aveți probleme, s-a întâmplat ceva? Nu. Atunci, de ce mergeți pe trotuar? Păi, nu e pentru mers? Ba da, dar aici nu merge nimeni pe jos. Am crezut că vi s-a stricat mașina, au răspuns, ne-au salutat și au plecat. Am avut senzația de deja-vu, parcă mai trăisem scena asta, dar mi-am ...

Ieri 11:21 open_in_new
Iohannis, al doilea mandat. Gușă, avertisment: Are o mare vulnerabilitate

Astfel, Cozmin Gușă trage un semnal de alarmă și spune că alegerile ”nu se câştigă cu performanţe externe”, făcânt referire la activitatea externă a președintelui. Analistul a explicat și marea vulnerabilitate a președintelui.

”Pe această portanţă bună, chiar ...

Ieri 10:13 open_in_new
Astra Film Festival 2017, premii. Marii câștigători ai galei

Sâmbătă, 21 octombrie 2017, a avut loc la Sala Thalia din Sibiu, Gala de Decernare a Premiilor Astra Film Festival 2017, în cadrul căreia s-au anunțat filmele câștigătoare ale ediției cu numărul 24. 57 de filme au fost incluse în cele cinci secțiuni competiționale: International, ...

Ieri 10:13 open_in_new
Incident ȘOCANT la KFC cu o "comunistă - securistă" și o protestatară

Ea a povestit cum a fost numită "securistă și comunistă" după ce a ținut ușa, la KFC, pentru a putea intra o mamă cu fetița ei dat fiind faptul că amândouă aveau trotinete. Ce a urmat aflați în rândurile de mai jos.

"Am intrat la KFC, lângă Herăstrău, să-mi iau o ...

Ieri 09:05 open_in_new
BREAKING NEWS   Ponta - Dragnea, mesaj necruțător pentru PSD. Scenariu dur: Va veni nota de plată

Într-o analiză, fostul premier trage un semnal de alarmă în ceea ce privește decăderea partidelor de stânga din Europa după rezultatul alegerilor din Cehia.

Astfel, Ponta susține că PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea se poate confrunta cu aceeași soartă la alegerile din 2020. ...

Ieri 07:57 open_in_new
EXCLUSIV   PSD, noii miniștri. Remus Borza, analiză a fiecărui ministru: ”Aici s-a dat bătălia”

Borza a făcut o analiză asupra tuturor celo trei miniștri: Felix Stroe, ministrul Transportorilor, Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene.

1. Felix Stroe

"Liviu Dragnea a venit cu trei grei ai partidului, dar sunt greu ...

2017-10-21 19:29 open_in_new
EXCLUSIV   Ți-a murit părintele când aveai această vârstă? Atenție: Ce pericol te pândește

Dacă un copil, în vârstă de 11 ani, își pierde părintele, riscă să aibă depresie la vârstă adultă. Prof. Univ. Dr. Dan Prelipceanu, cel mai bun psihiatru, a vorbit despre acest subiect la DC News în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate" realizată de către prof. dr. Irinel ...

2017-10-21 17:13 open_in_new
BREAKING NEWS   Independență Catalonia. Chirieac: S-a încălcat Constituția. Este foarte important pentru Europa

Bogdan Chirieac consideră că mișcarea guvernului spaniol va opri și alte mișcări separatiste din întreaga Europă. Analistul spune că mutările din Catalonia sunt importante, cu consecințe la nivelul întregului continent. 

"Cred că Mariano Rajoy și văd că și Bruxelles-ul ...

2017-10-21 14:57 open_in_new
EXCLUSIV   Încredere UE, scădere. Românul, eurosceptic? Eurobarometrul nr. 88

Atenție! Un prim aspect pe care presa nu l-a punctat este că întrebările din Eurobarometrul realizat de Kantar se aplică la nivel național. Părerea celor 4 milioane de români din Diaspora nu este investigată.

Au devenit românii rămași în țară eurosceptici, așa cum susțin ...

2017-10-21 12:41 open_in_new
EXCLUSIV   Evenimentul săptămânii, transmisie LIVE DC News. Cel mai mare ONG din țară, CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ

Sute de delegaţi din toată ţara, reprezentaţi ai organizaţiilor membre CNMR şi ai filialelor judeţene, vor lua parte la cel mai important eveniment al weekend-ului: Conferinţa Naţională a CNMR- 21 Octombrie 2017.

Astfel, în cadrul conferinţei care va fi şi Adunarea Generală ...

2017-10-21 11:33 open_in_new