Ultimele Știri România

Financiarul

Citigroup emite cea mai mare legătură socială din sectorul privat

Citigroup Inc a declarat joi că a emis cea mai mare obligațiune socială din sectorul privat pentru locuințe la prețuri accesibile, parte a unei inițiative de peste 1 miliard de dolari anunțată la începutul acestui an pentru combaterea inegalității rasiale.

Tranzacția, care ...

Ieri 15:50 open_in_new
Cum afli dacă partenerul tău de afaceri riscă insolvența?

Prudența caracterizează mediul de afaceri la final de an 2020. Multe dintre companii au suferit deja pierderi importante, numărul firmelor aflate în insolvență fiind din ce în ce mai mare. Întregi sectoare economice care au scăzut semnificativ, generând un efect de domino asupra ...

Ieri 15:50 open_in_new
Ford privește vânzările în primul an de 100.000 de vehicule cu sistem de conducere „hands free”

Ford Motor Co F.N a declarat vineri că se așteaptă să vândă 100.000 de mașini și camioane echipate cu noul sistem de conducere hands-free al companiei în primul an complet de disponibilitate.

Problema este că doar hardware-ul sistemului va fi instalat. Software-ul nu va fi gata ...

Ieri 15:50 open_in_new
Chevron înregistrează profit din reduceri profunde ale costurilor și îmbunătățirea prețurilor la petrol

Chevron Corp CVX.N a raportat vineri un profit ajustat în al treilea trimestru, deoarece prețurile la petrol s-au recuperat de la minimele din primăvară și reducerile cheltuielilor au beneficiat de rezultatele operaționale.

Chevron și colegii săi au redus bugetele de cheltuieli ...

Ieri 13:48 open_in_new
Twitter avertizează că alegerile din SUA ar putea afecta vânzările de anunțuri, iar acțiunile scad cu 16%

Twitter Inc TWTR.N a adăugat joi mai puțini utilizatori decât se așteptase Wall Street și a declarat că o creștere a cheltuielilor se va accelera în al patrulea trimestru, trimiterea acțiunilor sale scăzând cu 16%.

Compania de socializare din San Francisco a declarat că se ...

Ieri 11:46 open_in_new
Activision crește prognoza vânzărilor la cererea de blocare, speră noua versiune COD

Activision Blizzard Inc ATVI.O și-a ridicat joi previziunile de vânzări ajustate, mizând pe vânzări puternice pentru viitorul său joc video în franciza „Call of Duty”, pe măsură ce, cererea jucătorilor de la domiciliu continuă să crească.

Compania a ridicat prognoza ...

Ieri 11:46 open_in_new
Fondurile speculative cripto acumulează câștiguri abrupte la creșterea împrumuturilor

Fondurile speculative criptomonede au înregistrat câștiguri puternice până în acest an, beneficiind de creșterea tranzacțiilor care permit creditorilor și debitorilor să tranzacționeze fără bănci, precum și o creștere constantă a prețului bitcoin.

Un index al fondului de ...

Ieri 10:45 open_in_new
Delta Air Lines, uniunea pilot ajunge la un acord preliminar pentru a evita drumurile cu permisii

Delta Air Lines Inc DAL.N și uniunea care reprezintă piloții săi au ajuns la un acord preliminar de reducere a costurilor care va preveni prelungirile până la 1 ianuarie 2022, a declarat sindicatul joi târziu.

Delta MEC, o unitate a Asociației Piloților Liniei Aeriene, a ...

Ieri 10:45 open_in_new
Câștigurile tehnice tsunami susțin Alphabet, scufundă Apple

Alphabet GOOGL.O s-a adunat, Apple AAPL.O s-a scufundat și Twitter TWTR.N a căzut joi, după o adunătură mixtă de rapoarte trimestriale de la companii de tehnologie de top, pe care investitorii s-au bazat pe anul acesta pentru a susține un raliu bursier prin pandemia de coronavirus. ...

Ieri 10:45 open_in_new
Tesla intenționează să deschidă aproximativ 52 de noi centre de servicii în 2021

Tesla Inc TSLA.O intenționează să adauge cel puțin un nou centru de servicii în fiecare săptămână în 2021, a raportat Electrek joi, citând o sursă familiarizată cu problema.

Producătorul de mașini electrice și-a extins rețeaua de centre de service și de ...

2020-10-29 16:22 open_in_new
Noi reguli mai dure pentru giganții tehnologici, mai multă putere pentru autoritățile de aplicare a legii: Vestagerul UE

Giganții tehnologici vor trebui să facă mai mult pentru a elimina conținutul ilegal și dăunător, în timp ce deținătorii de portale online vor fi obligați să facă o listă întreagă de acțiuni și nu trebuie în conformitate cu noile reguli care vizează să-și stăpânească ...

2020-10-29 15:19 open_in_new
Carlyle raportează câștiguri mai bune decât se aștepta în trimestrul III

Firma de cumpărare Carlyle Group Inc CG.O a raportat joi o scădere mai mică decât era de așteptat a câștigurilor distribuibile din al treilea trimestru, deoarece creșterea afacerilor sale de capital privat și credit a compensat parțial o scădere a vânzărilor de active din diviziile ...

2020-10-29 13:15 open_in_new
Bursele se scufundă în mijlocul alarmei de creștere a cazurilor Covid

Piețele financiare s-au prăbușit în întreaga lume pentru a doua zi în această săptămână, pe fondul îngrijorării că o creștere a cazurilor de coronavirus va afecta în continuare recuperările economice provizorii.

Indicii majori din SUA au scăzut cu 3,4% sau mai mult, în ...

2020-10-29 13:15 open_in_new
Samsung vede creșterea vânzărilor din interdicția rivalului Huawei

Samsung Electronics a raportat venituri record de 59 miliarde de dolari (45,4 miliarde de lire sterline) în al treilea trimestru.

Veniturile puternice au fost alimentate de o creștere de 50% a vânzărilor de telefoane inteligente, în timp ce profiturile din microcipuri au crescut cu ...

2020-10-29 12:14 open_in_new
Mașinile premium conduc Volkswagen înapoi către profit, datorită cererii Chinei

Volkswagen AG a revenit la profit în al treilea trimestru, deoarece creșterea cererii chineze pentru mașini de lux a contribuit la compensarea scăderii cu 1,1% a livrărilor de vehicule din cauza crizei COVID-19.

Constructorul german a reiterat că se așteaptă să înregistreze un ...

2020-10-29 11:13 open_in_new
J.C. Penney încheie un acord de cumpărare de active cu Brookfield, Simon

J.C. Penney Co Inc a declarat miercuri că a încheiat un acord de cumpărare de active cu Brookfield Asset Management Inc BAMa.TO, Simon Property Group SPG.N și o majoritate a primilor creditori ai societății.

Vânzătorul cu amănuntul în vârstă de 118 ani a solicitat falimentul ...

2020-10-29 10:12 open_in_new
Airbus stabilește obiectivul trimestrial de numerar și preia o sarcină grea de restructurare

Airbus AIR.PA a declarat joi că se așteaptă să atingă un nivel echivalent de numerar în trimestrul al patrulea, oferind investitorilor prima privire asupra performanțelor viitoare de la începutul crizei coronavirusului după ce au fost afectate afacerile în al treilea trimestru. ...

2020-10-29 10:12 open_in_new
Tesla Autopilot ‘a distant second’ to GM’s Super Cruise in hands-free test

GM.N Super Cruise de la General Motors Co a modificat din nou pilotul TSLA.O al Tesla într-o evaluare a 17 vehicule echipate cu sisteme active de asistență la conducere (ADAS) de către Consumer Reports, a declarat miercuri organizația de testare.

Un Tesla Model Y echipat cu pilot ...

2020-10-28 15:48 open_in_new
Profitul Mastercard scade pe măsură ce pandemia atinge volumul cheltuielilor

Mastercard Inc MA.N a raportat o scădere de 28% a profitului trimestrial miercuri, deoarece mai puțini oameni și-au folosit cardurile pentru a face cumpărături, a călători și a plăti facturi în timpul pandemiei COVID-19, atingând volumele de tranzacții pentru procesatorul de ...

2020-10-28 14:47 open_in_new
Boeing înregistrează a patra pierdere trimestrială consecutivă, pe măsură ce vânzările scad

Boeing BA.N a raportat miercuri cea de-a patra pierdere trimestrială consecutivă, deoarece criza coronavirusului și oprirea aeronavei 737 MAX au afectat vânzările, reafirmându-și în același timp așteptarea ca livrările SUA ale aeronavei să se reia înainte de sfârșitul anului. ...

2020-10-28 14:47 open_in_new
Pregătirea Amazon pentru vânzările de vacanță se grăbește, pandemia fiind în centrul atenției

Amazon.com Inc AMZN.O va anunța joi ultimele sale rezultate financiare, iar Wall Street vrea să știe dacă poate ține pasul cu cererea crescută a cumpărătorilor în timpul pandemiei de coronavirus.

Cu doar trei luni în urmă, cel mai mare retailer online din lume a înregistrat ...

2020-10-28 14:47 open_in_new