Ultimele Știri România

IoanaCosmetice

De ce e bine să ne începem ziua cu apă cu lămâie și miere?

Apa cu lămâie și miere este o băutură foarte sănătoasă, săracă în calorii și bogată în antioxidanți, care îți va aduce energia de care ai nevoie pentru a începe ziua, fără a forța organismul să-și reia brusc funcțiile mult încetinite în timpul somnului.

Imediat te ...

Ieri 20:15 open_in_new
4 remedii care te ajută să scapi de riduri

Fie că este vorba de înaintarea în vârstă, fie datorită expunerii la razele ultraviolete, apariția ridurilor este un fenomen comun, și, din păcate, destul de greu de controlat.

Toate ne dorim să avem un ten cu aspect mai tânăr, fără riduri, iar pe piață există o ...

Ieri 20:15 open_in_new
Care este cel mai mare trend de frumusețe în 2018?

Pinterest poate prognoza tendințele în materie de frumusețe mai mult decât oricând, analizând căutările și pinurile care înregistrează creșteri mari de popularitate.

În raportul global recent, Pinterest 100, site-ul a prezis că „genele mari”, mai precis genele ...

2018-01-15 20:06 open_in_new
Manichiura perfectă în 10 pași, pe care ți-o poți face singură acasă

Ne place manichiura perfectă de la salon, colorată și lucioasă, încât cu greu îți iei ochii de la ea. Dar sunt perioade în care pur și simplu nu reușești să-ți faci o programare, iar șansele să se întâmple acest lucru sunt destul de mari, mai ales în perioada atât de ...

2018-01-09 21:35 open_in_new
Remedii naturale pentru ganglionii limfatici umflați

Ganglionii limfatici, cea mai importantă componentă a sistemului nostru imunitar, produc anticorpi și celule albe, ca barieră împotriva infecțiilor.

Umflarea ganglionilor limfatici este perfect normală, fiind întotdeauna un semn că sistemul limfatic luptă contra unei infecţii ...

2017-12-28 19:51 open_in_new
Te confrunți cu dureri de cap, insomnie, lipsă de energie? Iată ce alimente ar trebui să consumi

Cel mai adesea credem că simptome precum durerile de cap sau lipsa de energie sunt cauza oboselii provocată de munca excesivă. Parțial acest lucru este adevărat, dar un motiv mult mai probabil este de fapt nivelul scăzut al magneziului și a vitaminei K din organism.

Aceste ...

2017-12-27 10:57 open_in_new
Crema cu ceară de albine, cel mai bun remediu natural pentru vergeturi

Se întâmplă ca, din diverse motive, elasticitatea pielii să scadă, iar rezultatul este apariţia vergeturilor. Cauzele pot fi oscilaţiile mari ale greutăţii corporale, stresul, dar şi factori ereditari.

Dacă vrei să scapi de această problemă estetică fără să apelezi la ...

2017-12-18 16:29 open_in_new