Ultimele Știri România

IoanaCosmetice

Reguli de bază în aplicarea machiajului, care să te ajute să nu faci greșeli

Machiajul poate face sau poate strica modul în care arăți. Este puțin mai dificil, mai ales pentru începătoare. De aceea am pregătit pentru tine o listă de reguli de bază, ca să fii sigură că nu greșești atunci când te machiezi.

Nu trebuie să fii make-up artist ca să ...

Azi 15:42 open_in_new
10 motive surprinzătoare pentru care îți apar coșuri pe față

Simți că, deși te îngrijești cum trebuie, coșurile și erupțiile apar frecvent? Ei bine, nimic nu este întâmplător, iar astăzi vei afla care sunt motivele pentru care apar coșurile de pe față.

Foarte multe femei sunt preocupate de sănătatea tenului, investesc în produse de ...

Azi 09:24 open_in_new
6 trucuri naturale ca să arăți bine dimineața fără machiaj

Dacă nu-ți place să te machiezi dimineața sau pur și simplu nu ai timp pentru asta, dar vrei totuși să arăți bine, acesta este articolul pe care trebuie neapărat să-l citești.

În rutina ta zilnică de dimineață, adesea nu ai timp suficient pentru machiaj. Dar este important ...

2018-03-16 10:00 open_in_new
5 utilizări surprinzătoare de frumusețe ale pastei de dinți

Pasta de dinți este un ingredient de bază, pe care îl folosim zilnic, desigur, pentru curățarea dinților. Dar știai că pasta de dinți poate fi folosită și ca ingredient de înfrumusețare?

Da, e adevărat! Acest produs de igienă poate fi folosit pentru rezolvarea mai multor ...

2018-03-15 13:00 open_in_new
Obiceiuri zilnice care cauzează apariția cearcănelor

Cearcănele de sub ochi sunt o problemă foarte comună a femeilor de toate vârstele. Datorită cearcănelor, tenul capătă un aspect anost și fără viață.

O mare varietate de factori, precum schimbările hormonale, probleme de sănătate, dietă dezechilibrată etc., pot cauza ...

2018-03-14 16:00 open_in_new
5 metode naturale pentru albirea tenului

Tenul curat, luminos, fără probleme, este visul oricărei fete. Dar, uneori, pielea este afectată sau își schimbă culoarea din varii motive, precum factorii de mediu, inclusiv poluarea, razele UV, etc. Alte motive pot fi stilul de viață sau dieta necorespunzătoare, care conduc la o ...

2018-03-14 16:00 open_in_new
6 remedii cu ouă pentru creșterea mai rapidă a părului

Cine nu-și dorește părul lung și mătăsos? Sunt însă unele motive precum stilul de viață, poluarea, etc., care fac ca părul nostru să aibă un aspect tern și lipsit de viață. Lipsa de proteine este cea care duce la deteriorarea părului și îi oprește creșterea.

Cel mai ...

2018-03-14 11:48 open_in_new
Remedii naturale pentru îngrijirea unghiilor fragile

La toate ne plac unghiile cu stil. Dar, mai devreme sau mai târziu, unghiile noastre devin fragile și se rup foarte ușor. În acest caz, cum să îțî înfrumusețezi unghiile dacă ele nici măcar nu cresc cum trebuie datorită naturii lor fragile?

Sunt multe motive pentru care ...

2018-03-13 12:42 open_in_new
Ți-au apărut riduri pe frunte? Iată 15 moduri prin care să lupți cu ele

Ridurile de pe frunte apar mai ales datorită țesuturilor musculare slăbite și nu sunt neapărat un semn de îmbătrânire. Într-adevăr, ridurile de pe frunte nu apar doar la persoanele în vârstă, ci și tinerii se pot confrunta cu această problemă.

Unele dintre motivele ...

2018-03-12 09:21 open_in_new
10 greșeli de spălare a feței care dăunează sănătății tenului

Spălarea feței poate părea cea mai simplă parte a rutinei zilnice de îngrijire. Trebuie doar să folosești o soluție de curățare, un scrub și apoi clătești, nu-i așa?

Lucrurile nu sunt de fapt chiar atât de simple pe cât par, iar dacă spălarea nu se face corect, poate ...

2018-03-09 13:48 open_in_new
Greșeli de machiaj care te îmbătrânesc

Machiajul este extraordinar pentru a evidenția cele mai frumoase trăsături ale noastre. Dar sunt unele metode greșite de machiaj, care ne pot face să arătăm mai în vârstă decât suntem.

Femeile în general nu vor să-și arate vârsta, și nici într-un caz nu își doresc ca ...

2018-03-08 15:45 open_in_new
Stimulatorii metabolismului: 15 alimente care ard caloriile și te ajută să slăbești

Mănâncă mai puțin, arde mai mult. Cu asta se confruntă toate cele care vor să slăbească. Dar scăderea în greutate nu este atât de simplă. De fapt, nu toate caloriile sunt egale. Iar toate exercițiile fizice nu sunt întotdeauna capabile să îți ofere rezultatele dorite.

Cu ...

2018-03-08 09:27 open_in_new
Cum se îngrijește cel mai bine tenul uscat

Cele mai multe persoane se confruntă cu problema tenului uscat pe tot parcursul sezonului rece. Dar sunt și unele care au tenul uscat pe tot parcursul anului, iar pentru acestea perioada iernii este și mai dificilă, tenul tinzând să devină încă și mai uscat.

Tenul uscat nu este ...

2018-03-07 14:33 open_in_new
Remedii naturale pentru albirea prematură a părului

Albirea prematură a părului reprezintă o preocupare majoră în prezent, mai ales datorită obiceiurilor alimentare nesănătoase, stressului, poluării, etc. Mulți încep să aibă fire de păr albe chiar de la douăzeci de ani.

Vederea primului fir de păr alb poate fi experiență ...

2018-03-07 10:21 open_in_new
10 remedii eficiente pentru nasul înfundat

În perioadele de trecere de la un anotimp la altul, ne confruntăm adesea cu congestii nazale. Excesul de mucus poate cauza inflamații locale, dificultăți de respirație și chiar dureri de cap cronice.

Nasul înfundat este o problemă iritantă, care poate apare atât la copii cât ...

2018-03-05 13:12 open_in_new
Sfaturi pentru întreținerea genelor false

Uneori, rimelul nu-ți oferă extra-volumul pe care ți-l dorești pentru genele tale naturale. În această situație, cea mai bună alegere sunt genele false. Ele îți vor transforma aspectul ochilor tăi aproape instantaneu.

Aplicarea genelor false nu este ușoară, iar apoi, după ce ...

2018-03-05 11:06 open_in_new
Dacă vrei să-ți menții tenul mereu tânăr, începe chiar de la douăzeci de ani

N-ar fi grozav ca tenul pe care îl ai la douăzeci de ani să se mențină toată viața? Din păcate, însă, îmbătrânirea este cât se poate de reală. Dar poate fi ea întârziată? Cu câteva trucuri, da, te poți bucura de tenul tânăr mult mai mult timp.

La douăzeci de ani, ...

2018-03-05 11:06 open_in_new
Ghid de machiaj în funcție de forma feței tale

Când vine vorba de machiaj, fiecare formă a feței are nevoie de o abordare diferită, de un stil care să o pună cel mai bine în valoare. Uneori, facem greșeala să gândim că avem fața rotundă și atât, uitând complet de unghiurile subtile. Dar adevărul este că un machiaj care ...

2018-03-03 12:54 open_in_new
Remedii simple pentru îndepărtarea stării de oboseală

Te simți mereu obosită și îți vine să-ți petreci toată ziua în pat? Dacă te lupți aproape tot timpul să stai trează, înseamnă că suferi de oboseală și senzație de extenuare.

Uneori, oboseala este însoțită de inapetență sexuală și lipsă de motivație. Dar mai sunt ...

2018-03-03 12:54 open_in_new
7 măști extraordinare pentru părul ondulat

Cele care aveți părul ondulat știți cât este de greu de îngrijit. Nu este niciun secret faptul că, fără un tratament corespunzător, acest tip de păr devine o adevărată năpastă.

Cu toate acestea, părul ondulat arată incredibil și merită tot efortul. Pentru că sunt foarte ...

2018-03-03 09:45 open_in_new
Cum putem repara, în mod natural, părul degradat ca urmare a îndreptării

Nu este niciun secret că îndreptarea părului poate cauza deteriorări serioase acestuia. În timp ce sunt puține femei care folosesc îndreptarea permanentă a părului, sunt foarte multe care folosesc placa pentru a obține un păr drept, perfect neted.

Astfel, căldura este folosită ...

2018-03-03 09:45 open_in_new