Ultimele Știri România

IoanaCosmetice

De la tratarea acneei până la lupta cu punctele negre, iată cu ce te pot ajuta cartofii!

Plini de numeroși nutrienți esențiali, proteine și vitamine, cartofii sunt alegerea preferată a numeroase femei pentru îngrijirea tenului. Utilizările acestora variază, de la tratarea acneei, până la îndepărtarea punctelor negre.

Cartofii sunt o sursă grozavă de vitamina C, ...

Azi 08:50 open_in_new
Cafeaua este un foarte bun ingredient de înfrumusețare. Vezi cum o poți folosi!

Cafeaua este un produs miraculos, care are o aromă divină și este plină de cofeină. Ea te ajută să stai treaz mai mult timp, dar este de mare ajutor și pentru unele probleme de frumusețe.

Aceste minunate boabe pot fi folosite în mai multe moduri. Trebuie doar să ne amintim că ...

Ieri 10:10 open_in_new
Trucuri rapide de frumusețe, care chiar funcționează

Problemele tenului, părului, dinților, apar la oricare dintre noi. Astfel că începem adesea să cheltuim pe cosmetice care să rezolve toate acestea.

Desigur, multe dintre produsele cosmetice de îngrijire a pielii și a părului conduc la rezultate bune. Dar până când? Ele sunt în ...

2019-01-14 19:08 open_in_new
Scrub pentru buze cu ulei de migdale

Pe perioada iernii ne confruntăm adesea cu problema buzelor uscate și crăpate. Ele sunt adesea dureroase și chiar pot apare sângerări. De accea buzele trebuie menținute bine hidratate, pentru a preveni uscarea și crăparea.

Factorii care pot determina crăparea buzelor, înafară ...

2019-01-11 12:17 open_in_new
Beneficiile vinului roșu pentru îngrijirea părului

Știai că vinul roșu poate face minuni pentru părul tău? Surprinsă? Da, de multe ori căutăm remedii pentru creșterea părului, încercăm diverse variante, câteva șampoane și creme, dar răspunsul este de fapt atât de aproape. Vinul roșu!

Sunt mai multe moduri în care vinul ...

2019-01-08 17:48 open_in_new
Ceaiul verde reduce căderea părului! Vezi cum îl poți folosi!

Te afli printre cele care încearcă tot felul de remedii împotriva căderii părului? Înseamnă că te afli în locul potrivit.

Căderea părului poate fi un adevărat coșmar pentru multe dintre noi. Factorii care conduc la căderea părului sunt numeroși, începând de la poluare ...

2019-01-07 10:58 open_in_new
Folosește ulei de cocos pentru a scăpa de vergeturi! Află cum!

Vergeturile apar din numeroase motive, dar cel mai adesea datorită sarcinii, creșterii sau pierderii în greutate. Deasemenea, pot apărea în orice zonă a corpului, dar cel mai des în zona burții sau a coapselor.

Deși există metode chirurgicale de îndepărtare a vergeturilor, ...

2019-01-04 15:28 open_in_new
10 utilizări ale pastei de dinți pentru îngrijirea pielii

Pasta de dinți poate fi folosită nu doar pentru curățarea dinților și a argintăriei. Ea poate ajuta și la rezolvarea unor probleme ale pielii precum roșeața, acneea, punctele negre și ridurile. Ar trebui să știi că o îngrijire zilnică și corespunzătoare a pielii este opțiunea ...

2018-12-20 10:55 open_in_new
Ți-au apărut riduri pe frunte? Iată 15 moduri prin care să lupți cu ele

Ridurile de pe frunte apar mai ales datorită țesuturilor musculare slăbite și nu sunt neapărat un semn de îmbătrânire. Într-adevăr, ridurile de pe frunte nu apar doar la persoanele în vârstă, ci și tinerii se pot confrunta cu această problemă.

Unele dintre motivele ...

2018-12-18 11:41 open_in_new