Ultimele Știri România

News BV

FOTO+VIDEO 32 de ani de la revolta anticomunistă din 15 noiembrie 1987! Ceremonii comemorative susținute la Brașov!

Astăzi s-au împlinit 32 de ani de la revolta anticomunistă care a avut loc la Brașov, pe data de 15 noiembrie 1987. Cu acest prilej, la troița din zona Spitalului Județean au avut loc mai multe ceremonii.

Share via:

...
Ieri 20:03 open_in_new
VIDEO Aparatură modernă pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Este vorba de o suma de peste 10 milioane de lei, valoare totala, prin care se vor achizitiona mai mult de 160 de echipamente, de 58 de tipuri diferite, pentru a fi dotate 12 cabinete de la Ambulatoriul integrat al Spitalului clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Semnarea contractului de ...

Ieri 15:57 open_in_new
FOTO+VIDEO 32 de ani de la revolta anticomunistă din 15 noiembrie 1987! Ceremonii comemorative susținute la Brașov!

Astăzi s-au împlinit 32 de ani de la revolta anticomunistă care a avut loc la Brașov, pe data de 15 noiembrie 1987. Cu acest prilej, la troița din zona Spitalului Județean au avut loc mai multe ceremonii.

Share via:

...
Ieri 15:57 open_in_new
Bărbat din Braşov înarmat, prins de poliţişti

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au identificat un bărbat, în vârstă de 35 ani din Codlea, judeţul Brașov, care deținea, fără drept, o armă neletală supusă autorizării.

Polițiștii au ridicat arma în vederea continuării ...

Ieri 14:56 open_in_new
Femeie, bătută măr de concubinul ei

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 46 ani din Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, bărbatul ...

Ieri 14:56 open_in_new
Bărbat din Braşov, căzut de pe o schelă

Un bărbat, în vârstă de 50 ani, s-a precipitat de la o înălțime de aproximativ 12 metri, în timp ce se afla pe o schelă a unui bloc în construcție din zona bulevardului Griviței din Brașov.

Acesta a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri ...

Ieri 14:56 open_in_new
Circulaţia va fi închisă pe o stradă din Braşov

Circulația se închide  pe strada Lunii. Serviciul Public Local de Termoficare derulează în această perioadă proiectul de branșare a Colegiului Național de Informatică Grigore Moisil la sistemul centralizat de termoficare.

În vederea realizării acestei investiții, începând ...

Ieri 14:56 open_in_new
Încă un pas în realizarea Sălii Polivalente, la Braşov

Consiliul Local Braşov a aprobat, astăzi, proiectul de hotărâre în ceea ce priveşte documentaţia şi indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii Complex multifuncţional-Sala Polivalentă Braşov.

Prin documentatia intocmita in cadrul contractului, ...

Ieri 12:54 open_in_new
A crescut numărul salariaţilor din Braşov

Efectivul salariaţilor la sfârşitul lunii septembrie 2019 a fost în judeţul Braşov de 193.814 persoane. Acesta a crescut cu 182 persoane, comparativ cu luna anterioară şi a crescut cu 3.772 persoane (+2,0%) comparativ cu luna corespunzatoare a anului precedent.

În luna ...

Ieri 11:53 open_in_new
Mesaj din partea partidului Pro România, filiala Braşov

Partidul Pro România, filiala Braşov, mulţumeşte tuturor românilor care au participat la votul din 10 noiembrie pentru a-şi exercita dreptul câştigat în urmă cu treizeci de ani, respectiv acela de a alege liber! 

În mod special ProRomânia, filiala Braşov, le mulţumeşte ...

Ieri 10:47 open_in_new
Handbal: Corona, meci decisiv pentru calificarea în grupele Cupei EHF

Confruntare cu miză mare, duminică, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, între Corona Braşov şi Gloria Bistriţa. Handbalistele Coronei vor juca în faţa unei săli arhipline calificarea în grupele Cupei EHF.

Chiar dacă în urma partidei tur, de la ...

Ieri 10:47 open_in_new
Alocaţiile copiilor vor fi majorate anual cu rata inflaţiei, începând cu 1 ianuarie 2020

Legea privind majorarea alocaţiei pentru copii cu rata inflaţiei a fost promulgată miercuri, de preşedintele Klaus Iohannis. Proiectul a fost aprobat luna trecută, cu unanimitate de voturi, de Camera Deputaţilor, astfel, de la 1 ianuarie 2020 alocațiile de stat pentru copii vor ...

Ieri 09:41 open_in_new
Depunerea online a declarației 112. Cum te asiguri că s-a înregistrat la ANAF?

Declarația 112 trebuie depusă de către persoanele care realizează venituri din drepturi de autor, din activitatea sportivă, contracte de arendă și de către persoanele care obțin venituri scutite de impozit (informaticieni, lucrători sezonieri, persoane cu handicap).

Prin ...

Ieri 09:41 open_in_new
Un șofer băut bine a intrat cu mașina în alta ramasă în pană, pe DN1, la Codlea

Un șofer în vârstă de 48 de ani, este cercetat penal, după ce s-a urcat băut la volan și a lovit un autoturism oprit, din cauza unei avarii, pe partea carosabilă, pe DN1, la Codlea

Miercuri, în jurul orelor 19.00, bărbatul care conducea un autovehicul pe DN1, la km 184+500 m, a ...

Ieri 09:41 open_in_new
Top 7 cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume în 2019

Evenimente devenite tradiție de sute de ani, târgurile de Crăciun sunt cadre de basm ce reușesc să ne introducă cu adevărat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Își deschid porțile la finalul lunii noiembrie și își așteaptă vizitatorii cu vin fiert, turtă dulce, cadouri ...

Ieri 09:41 open_in_new
Trafic de coșmar pe DN1, din cauza unui camion defect

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 1 Brașov – Predeal, la kilometrul 142, județul Brașov, traficul se desfășoară pe un fir alternativ, după ce un autotren cu defecțiuni tehnice a rămas imobilizat pe carosabil, blocând sensul ...

Ieri 08:35 open_in_new
Drum lin căre cer, Florian Stoica

Solistul trupei Conexiuni, Florian Stoica, a murit miercuri, 13 noiembrie 2019, anunţul fiind făcut de familie, pe pagina de Facebook a artistului, https://www.facebook.com/FLORIAN-STOICA. Pentru cei ce vor să își ia un ultim omagiu de artist, o pot face la Biserica Sfinții Voievozi din ...

Ieri 08:35 open_in_new
O ceartă a degenerat într-o bătaie, între doi bărbați din Soarș

O discuție în contradictoriu a dus la o bătaie, între doi bărbați din Soarș, trecuți de 60 de ani. Unul a ajuns la spital, iar celalalt s-a ales cu dosar penal.

Un bărbat de 62 de ani din localitatea braşoveană Şoarş, a ajuns la spital, după ce miecruri seara, a avut o ...

Ieri 08:35 open_in_new
Un bărbat în vârstă de 66 de ani, găsit decedat în locuința sa din Făgăraș

Un bărbat a fost găsit joi dimineaţa, decedat în apartamentul său din Făgăraș. Cei care au dat alarma au fost vecinii, care știau că bărbatul nu se simțea prea bine.

Omul, în vârstă de 66 de ani, locuia singur în locuința sa din cartierul Gării, din Făgăraș. Vecinii au ...

Ieri 08:35 open_in_new
Dosarul Revoltei de la Brașov: fără vinovați la 32 de ani de la schingiuirea muncitorilor care au protestat

Peste 20 de procurori din perioada regimului comunist și zeci de profesioniști ai Securității și Miliției lui Ceaușescu au fost implicați în înăbușirea Revoltei de la Brașov din 1987. Dosarul în care sunt cercetați torționarii muncitorilor brașoveni a fost transferat ...

Ieri 08:35 open_in_new
Începe Postul Nașterii Mântuitorului. Pentru creştini urmează 40 de zile de curăţare sufletească şi trupească

În acest an, Postul Crăciunului sau Postul Nașterii Mântuitorului începe vineri, 15 noiembrie și se încheie în 24 decembrie. Postul Crăciunului este mai uşor faţă de cel al Paştelui, având 15 zile de dezlegări la peşte, și altele la ulei şi vin.

Postul Nașterii ...

Ieri 07:29 open_in_new