Ultimele Știri România

Știri de Galați

Coșmarul fetei de 13 ani din Schela a luat sfârșit

Polițiștii au reușit să-i identifice pe cei care au terorizat prin mesaje o fată de 13 ani, din Schela. Este vorba despre doi indivizi de 13 și 15 ani, care le-au spus polițiștilor că au vrut doar să se distreze și nu să facă rău cuiva. Misiunea polițiștilor nu a fost ...

Ieri 18:22 open_in_new
A încercat să fure motorina din maşina de serviciu

Un bărbat din Galaţi a fost depistat de jandarmi în timp ce scotea motorină din rezervorul maşinii de serviciu. El şi-a justificat fapta spunând că motorina în era necesară la lucrările câmpului.

„Duminică, 26 ianuarie, în jurul orei 10:30, echipajul de jandarmerie ...

Ieri 16:20 open_in_new
Un gălățean a incendiat intenționat o mașină

Reglare de conturi sau răzbunare? La această întrebare trebuie să afle răspunsul polițiștii de la Investigații Criminale, care au descoperit că o mașină care luase foc, la începutul anului, a fost incendiată intenționat. Deși toată lumea a crezut că este vorba despre un ...

Ieri 16:20 open_in_new
A fost împușcat de polițiști după ce i-a amenințat cu sabia

Polițiștii gălățeni au fost sesizați în această după-amiază, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna Munteni, aflat în stare de ebrietate, se manifestă violent pe stradă, amenințând trecatorii cu o sabie.

La ...

2020-01-26 19:45 open_in_new
Conflict violent între doi oameni ai străzii

Un bărbat de 48 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit în cap, cu o bâtă. Este vorba despre un om al străzii care „își făcea veacul” în cartierul Siderurgiștilor. Aseară, între omul de 48 de ani și o altă persoană fără adăpost a izbucnit o ...

2020-01-26 15:38 open_in_new
Parfumul contrafăcut i-a adus o amendă usturătoare

Pentru că nu i-a plăcut cum miroase un parfum pe care l-a cumpărat de la un bișnițar, un gălățean s-a dus și l-a dat pe mâna jandarmilor. Oamenii legii au descoperit că toate parfumurile pe care individul le vindea erau false.

„Ieri, în jurul orei 15.00, în urma ...

2020-01-26 12:34 open_in_new
A încercat să treacă vama cu parfumuri contrafăcute aduse din Turcia

Poliţistii de frontieră din Vama Veche au depistat un gălățean care a încercat să introducă ilegal în ţară peste 80 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„În această dimineață, poliţistii de frontieră din ...

2020-01-24 12:33 open_in_new
Ionel Stan, candidatul PMP la Primăria comunei Tudor Vladimirescu: „Există voinţă, ambiţie și viziune. Nu mai rămâne decât să trecem la treabă”

Membru cu state vechi in Partidul Mişcarea Populară, în prezent consilier judeţean, Ionel Stan ne-a răspuns la câteva întrebari referitoare la proiectele sale de viitor, pentru când va fi ales primar al comunei Tudor Vladimirescu.

Reporter: Cine sunteţi şi cum aţi luat ...

2020-01-24 08:26 open_in_new
Echipa „Colectiv” vine la Galați pentru o proiecție specială urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri

Vineri, 28 februarie, echipa „Colectiv” vine la Galați pentru o proiecție specială.

Filmul „Colectiv” spune povestea primului an de după incendiul din clubul cu același nume și urmărește cu egal interes autorități și jurnaliști, într-o interacțiune permanentă ...

2020-01-23 14:54 open_in_new
Scandalagiu scos în cătușe după ce a distrus totul într-o sală de jocuri

Un individ de 26 de ani din comuna Pechea a făcut un scandal monstru într-o sală de jocuri din comună. Martorii, îngroziți de comportanmentul bărbatului au sunat la 112, iar un echipaj de la Secția 2 Poliție Rurală Smârdan a mers imediat la fața locului.

Când au ajuns, ...

2020-01-23 13:53 open_in_new
Dumitru Tenie, candidat PMP pentru Primăria Corod: „Am muncit și vreau să mai muncesc la Primăria Corod”

Interviu cu candidatul PMP pentru Primăria comunei Corod, Dumitru Tenie:

Reporter: Sunteți aproape de finalul unui mandat de consilier local la Corod. Ce ați reușit să faceți din această postură, de ales local?

Dumitru Tenie: A fost un mandat destul de greu, cu un ...

2020-01-23 08:46 open_in_new
Restricții de trafic pentru manifestările dedicate Unirii Principatelor Române

Primăria municipiului Galați anunță că vineri, 24 ianuarie, pentru buna desfășurare a manifestărilor prilejuite de „Ziua Unirii Principatelor Române”, vor exista restricții temporare de trafic și modificări privind circulația mijloacelor de transport în ...

2020-01-22 15:24 open_in_new
Maricel Vitănescu, candidatul PMP pentru Primăria Cudalbi: „Nu voi face ce vreau eu, ci ceea ce trebuie pentru comunitate”

Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Cudalbi, Maricel Vitănescu, ne-a acordat un interviu în care ne-a explicat care sunt planurile sale, în cazul în care va câștiga alegerile:

Reporter: În campania electorală, veți merge în faţa oamenilor cu un ...

2020-01-22 11:19 open_in_new
Conflict în familie aplanat de jandarmi

Un individ care nu a respectat ordinul de restricție și care a făcut scandal chiar în casa celei de care nu avea voie să se apropie, a fost ridicat de jandarmi.

Azi-noapte, un echipaj de Jandarmerie, care se afla în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost ...

2020-01-22 10:17 open_in_new
Un individ de 35 de ani a ajuns pe mâna jandarmilor după ce și-a bătut bunica în vârstă de 87 de ani

Un individ de 35 de ani a ajuns pe mâna jandarmilor după ce și-a lovit bunica în vârstă de 87 de ani. Potrivit jandarmilor care au intervenit pentru aplanarea scandalului, nepotul i-ar fi cerut bani bunicii pentru a juca la jocurile de noroc, dar pentru că aceasta l-a refuzat, ...

2020-01-21 15:56 open_in_new
Marius Daniel Oancă, candidatul PMP pentru Primăria Scânteieşti: „Vreau ca deciziile comunei să fie luate prin consultare publică, în acord cu nevoile cetățenilor”

Membru al Partidului Mişcarea Populară, candidat la funcţia de primar al comunei Scânteieşti, Marius Daniel Oancă, este un tânăr gospodar, cu proiecte ambiţioase pentru cele două localităţi componente. Are 30 de ani, este căsătorit şi are un copil.

Reporter: Ce anume ...

2020-01-21 12:53 open_in_new
Aruncarea gunoiului pe stradă dăunează buzunarului

Un taximetrist din Galați și-a diminuat bugetul cu 500 de lei, după ce a fost amendat de Poliția Locală. Omul a fost surprins de camerele de supraveghere când arunca gunoiul la colțul unei străzi.

„În cadrul verificărilor efectuate în vederea soluționării unei ...

2020-01-21 11:52 open_in_new
Vasile Ioan, candidat PMP la funcţia de primar al comunei Independenţa: „Sunt un om de echipă. Sunt un om pentru oameni”

În vârstă de 43 ani, consilier local, ambiţios şi gospodar, Vasile Ioan este membru al Partidului Mişcarea Populară, propus drept candidat pentru funcţia de primar al comunei Independenţa.

Este genul de om care obişnuieşte să măsoare de o sută de ori şi să taie o ...

2020-01-20 22:37 open_in_new
Municipalitatea gălățeană, obligată să-și facă „plan preventiv” privind poluarea

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat astăzi că va avea discuţii, în perioada următoare, cu reprezentanții unor orașe mari din România care au obligaţia să prezinte rapoarte privind calitatea aerului.

„Aş vrea să vă spun că, analizând ...

2020-01-20 11:26 open_in_new
Eugen Stratica, candidatul PMP pentru Primăria Bereşti Meria: „Revitalizarea comunei încă mai este posibilă”

Eugen Stratica, candidatul PMP pentru Primăria Bereşti Meria crede că revitalizarea comunei încă mai este este posibilă.

În vârstă de 51 ani, fost poliţist, actualmente pensionar, Eugen Stratica doreşte să scoată comunitatea, unde trăieşte de 25 de ani, din marasmul ...

2020-01-18 14:37 open_in_new
Georgel Pleşa, candidatul PMP pentru Primăria Braniştea: „Deşi sunt nou în politică, ştiu cum şi pot să schimb în bine viitorul comunei”

Proaspăt intrat în politică, Georgel Pleşa (38 ani), a decis să răspundă uneia dintre cele mai mari provocări şi să intre în competiţia electorală din acest an, pentru functia de primar al Comunei Braniştea.

Este cunoscut de oamenii locului ca fiind un tânăr ...

2020-01-17 22:21 open_in_new