Suceava Live

27 de imagini care te vor cutremura. Catre ce ne indreptam?

Am selectat pentru dumneavoastra 27 de imagini care va vor pune pe ganduri.

...
Azi 11:01 open_in_new
O casă mică și confortabilă cu numai 4600$

Zilnic, devin tot mai populare casele originale, confecționate din material reciclabil și cu consum energetic redus. Au fost multe cazurile în care locuitorii din oraș și-au abandonat apartamentele confortabile alegându-și un mod original de trai.

...
Azi 11:01 open_in_new
Colibița: plaja din inima munților

Datorită aerului pur care se gaseste aici Colibița, o localitate de pe Valea Bistriței, aflată la o altitudine de 900 de metri, între Munții Bârgău și Munții Călimani, este un loc unic in Europa.

...
Azi 11:01 open_in_new
Zilele Sucevei, Târg de Handmade și demonstrații de Kendama, la Iulius Mall

Agenda următoarelor zile la Iulius Mall Suceava include evenimente care să încânte întreaga familie: concerte și activități distractive din cadrul „Zilele Sucevei”, articole unicat la Târgul de Handmade și demonstrații de kendama oferite de jucători profesioniști americani.

...
Azi 11:01 open_in_new
Auroville – locul unde oamenii trăiesc fără bani, religie sau politică

Imaginaţi-vă un loc în care nu există bani, religii sau politică

...
Azi 11:01 open_in_new
Premii pentru USV la Bursa Naţională a Invenţiilor Româneşti

O delegație condusă de către prof. dr. ing. Valentin Popa, rector al USV, a participat în data de 20 iunie 2017 la prima ediție a „Bursei Naționale a Invențiilor Românești”, organizată de Ministerul Cercetării și Inovării, în parteneriat cu Camera Deputaților și cu Camera de ...

Ieri 14:37 open_in_new
Dragnea încă mai caută premier credibil. Ședința CEx se amână

Numele celui care va fi propus de PSD pentru postul de premier nu va fi cunoscut duminică, așa cum anunțase anterior Liviu Dragnea, ci abia luni, ședința Comitetului Executiv al partidului fiind amânatã pânã luni dimineața la ora 10:30.

...
Ieri 14:37 open_in_new
DNA cere pedepse mai mari pentru Camelia și Dan Voiculescu

Un procuror de la DNA a cerut vineri judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pedepse mai mari pentru fostul director al Antena TV Group Sorin Alexandrescu, dar şi pentru Dan şi Camelia Voiculescu în dosarul privind şantajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei. ...

Ieri 14:37 open_in_new
Meleșcanu: „Miniștrii ALDE, propuși pe aceleași posturi în noul Guvern”

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a afirmat vineri că, „în principiu”, îşi va continua mandatul, precizând că actualii miniştri ai ALDE ar urma să fie propuşi în noul guvern pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu. 

...
Ieri 14:37 open_in_new
Valeriu Stoica critică PSD-ul: „A fost ineficient la guvernare”

Fostul membru PNL afirmã despre sociali-democrați cã au fost ineficienți la guvernare din cauza persoanelor care au fãcut parte din structura executivului.

...
Ieri 14:37 open_in_new
Iohannis vrea armată europeană

Președintele Klaus Iohannis a participat joi la ședința de la Bruxelles a Consiliului European, unde a declarat că România este „foarte interesată de colaborarea structurată pe securitate și apărare externă”.

...
Ieri 14:37 open_in_new
185 de premii la olimpiadele naționale, pentru elevii suceveni, în anul școlar 2016-2017

Potrivit unui bilanț prezentat de șeful Inspectoratului Școlar, profesorul Gheorghe Lazăr, în ședința Colegiului Prefectural de vineri, 23 iunie, până în prezent, în anul şcolar 2016-2017, rezultatele participării elevilor suceveni la concursurile judeţene şi naţionale sunt ...

Ieri 14:37 open_in_new
Poveștile huțulilor IX: Cruhla – un sat al poveștilor și al vieții tihnite

Cătunul Cruhla, cred că este cea mai puțin cunoscută așezare a județului Suceava.

...
Ieri 14:37 open_in_new
Problemele de fond funciar cu care se confruntă UAT-urile, dezbătute în ședința trimestrială

Joi, 22 iunie, la Prefectura Suceava a avut loc o ședință cu primarii din județ care sunt președinți ai comisiilor locale de fond funciar, la care a participat și prefectul județului Suceava, Mirela Adominicăi, dar și reprezentanți ai Direcției Silvice Suceava, Direcției de ...

Ieri 13:25 open_in_new
Elevi de la Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc, în tabără de instrucție la Colibița

În perioada 17-23 iunie, elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpuluung Moldovenesc au participat la o tabără de instrucţie, la Colibița.

...
Ieri 13:25 open_in_new
Flăcări la un atelier auto, în comuna Dumbrăveni

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit joi, 22 iunie 2017, în jurul orei 15:30, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier auto, din comuna Dumbrăveni

...
Ieri 13:25 open_in_new
Coșna, o comună cu suflet mare

Comuna Coşna, aflată la 14 km de Valea Dornei şi la 70 km de Bistriţa-Năsăud, este cea mai mică localitate ca număr de locuitori din judeţul Suceava, puțini peste 1.500.

...
Ieri 11:01 open_in_new
Președintele PSD Ioan Stan, analiză a rezultatelor alegerilor parțiale în România: „La Târgu Jiu, personal, mă îndoiesc de calitatea pregătirii alegerilor”

Președintele PSD Suceava,  senatorul Ioan Stan, a susținut de curând o declarație politică, în care a făcut o analiză generală a alegerilor parțiale din țara noastră.

...
Ieri 08:37 open_in_new
Calendarul zilei de 23 iunie

În anul 1897 s-a născut Alexandru Giugaru, actor român de comedie. La Teatrul Național din București a jucat in spectacole ca „O scrisoare pierdută”, „O noapte furtunoasă”, „D`ale carnavalului”, „Conu Leonida față cu reacțiunea”, „Coana Chirița”, „Take, Ianke și ...

Ieri 08:37 open_in_new
Primarul din Bosanci, la un an de mandat: „A fost greu, cu foarte multe piedici și foarte multă răutate”

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a declarat pentru ziarul SuceavaLive, că în acest mandat a realizat câteva puncte de pe lista de promisiuni din campania electorală, însă ar fi vrut ca lucrurile să se miște într-un alt ritm, mai bun, care să îi permită modernizarea comunei. ...

Ieri 08:37 open_in_new
Infrastructura rutieră, o prioritate pentru primarul din Cornu Luncii

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, își dorește ca localitatea pe care o conduce să fie una din cele mai frumoase din județ, chiar și din țară, astfel că are în derulare mai multe proiecte care să aducă bunăstare locuitorilor.

...
Ieri 08:37 open_in_new