Ultimele știri Alba Iulia

Titlurile Zilei
Guvernul promite realizarea a două autostrăzi, dacă rămâne la guvernare: „Sibiu-Pitești și Comarnic-Brașov vor fi gata în cinci ani dacă PNL rămâne la guvernare”
Guvernul va lua până la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul cum vor fi construite două dintre autostrăzile patriei. Referitor la autostrada Comarnic-Brașov, premierul Ludovic Orban a declarat că trebuie finanțare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat (PPP).
Azi 20:44
Exemplul CiuGOODean în țara lui „nu se poate”. Prima ȘCOALĂ SMART din mediul rural: Locul unde elevii pot învăța exact ca în Japonia, prezentat în cadrul emisiunii „Asta-i România”
Comuna Ciugud, promotorul conceptului „Smart Village” în România, oferă unul dintre cele mai bune exemple de „așa da”, în țara lui „nu se poate”. Aproximativ 130 de elevi învață la standarde la fel ca în Japonia, în singura școală smart din țară, unde lumina și temperatura din sălile de clasă sunt controlate inteligent, iar toate laboratoarele sunt 3D.
Azi 19:43
Scrisoare deschisă a MOȚILOR din Alba pentru Guvern: „Solicităm introducerea Munților Apuseni în programul de Investiții Teritoriale Integrate pentru a combate depopularea, infrastructura slab dezvoltată și lipsa locurilor de muncă”
La Zlatna a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute ședința Comitetului Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Moții, Țara de Piatră”. Alături de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Vasilescu, la ședința prezidată de primarul orașului, Silviu Ponoran, au participat membrii asociației care reprezintă în Consiliul Director județele Alba, Bihor, Cluj, Arad și Hunedoara.
Azi 17:41
Amenzi de peste 19.000 de lei, 18 metri cubi de lemne, 153 de litri de alcool, și o armă confiscate de polițiștii într-o acţiune cu efective suplimentare, la Baia de Arieș
Polițiștii din Baia de Arieș au organizat o acţiune, cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost identificaţi doi autori de infracțiuni, au fost aplicate 72 de amenzi, indisponibilizat 18 metri cubi de material lemnos, 153 de litri de alcool, și o armă.
Azi 13:37
Mâine: Concursul „Eminescu și copiii”, ediția a XVII-a la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia
Concursul ”EMINESCU ȘI COPIII” organizat la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Alba Iulia.
Azi 12:36
Concurs pentru funcțiile de directori și inspectori școlari 2020: Condiții, acte necesare și calendar
Ministerul Educației a anunțat că de luni, 20 ianuarie va începe înscrierea online pentru concursul de selecție a inspectorilor școlari și a directorilor de școli.
Azi 11:35
20 ianuarie – Șase ani de la tragicul accident aviatic din Apuseni. Concluziile din raportul CIAS.

Se împlinesc șase ani de la tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni, în urma căruia pilotul Adrian Iovan şi medicul rezident Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa. Alţi patru medici şi copilotul au fost răniţi. Pe 20 ianuarie 2014, avionul YR-BNP a aterizat forțat în zona

Azi 11:11
Închisoare cu amânare pentru un bărbat din Cugir după ce a lovit o persoană pe stradă pentru că vorbea prea tare
Un bărbat din Cugir s-a ales cu o condamnare la 8 luni de închisoare cu amânarea aplicării acesteia. Motivul condamnării îl reprezintă lovirea, din senin, a unei persoane pe stradă.
Azi 10:34
FOTO, VIDEO| Alba Iulia și alte 9 localități din județ riscă să fie îngropate în gunoaie. Rampa de transfer de la Bărăbanț, fără autorizație de mediu, de vineri, în urma unei reclamații
Municipiul Alba Iulia și alte 9 localități din județ (Sântimbru, Mihalț, Teiuș, Galda, Ciugud, Stremț, Cricău și Valea Lungă) sunt pe cale să intre într-o nouă criză a gunoaielor de proporții, după ce vineri, la ora 15.45, reprezentanții Polaris M Holding au fost înștiințați printr-un fax că le-a fost retrasă autorizația de mediu pentru rampa de transfer de la Bărăbanț.
Azi 09:33
Comunicat de presă: Orașul meu natal are nevoie de o alternativă, de o schimbare reală!

Înainte de orice titulatură politică sunt albaiulian, iar acest lucru mă poziționează într-un context în care orașul meu natal are nevoie de o alternativă, de o schimbare reală.

Acest lucru se simte zi de zi. Străzi pline de mașini în lipsa locurilor de parcare, servicii de

Azi 08:32
Soluție a Parchetului în cazul a patru medici de la Spitalul Alba, infirmată de instanța de judecată. S-a dispus trimiterea cauzei la procuror și continuarea cercetării penale
Ancheta datează din 2013, după ce un copil de 12 ani a decedat în spital. Procurorii sunt obligați să reia cercetarea penală a medicilor.
Ieri 22:22
BLUE MONDAY 2020, ”Lunea tristă”. Vezi de ce este considerată cea mai deprimantă zi din an
Ziua de luni din a cea de-a treia săptămână a lunii ianuarie, este considerată de către superstiții și cercetători ca fiind cea mai deprimantă zi a anului. Ea poartă numele de „Blue Monday”, adică „Lunea cea tristă”, denumirea fiind formată din varianta metaforică a adjectivului „blue”, având o semnificație tristă, melancolică și „monday”, adică ziua de luni. În acest an, 2020, BLUE MONDAY este pe data de 20 ianuarie.
Ieri 21:21
Ce ar putea începe elevii să facă timp de 20 de minute zilnic. Ministrul educației: „O Românie modernă nu poate fi realizată decât prin cultură și mai ales prin educație”
Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunțat, miercuri ce proiect lansează în școlile din țară și a subliniat faptul că o Românie modernă nu poate fi realizată decât prin cultură şi mai ales prin educaţie.
Ieri 19:19
FOTO. Imagini spectaculoase cu o vulpe care admiră peisajul și liniștea de la Bâlea Lac, pe culmile Făgărașilor
Deși vulpile sunt dificil de îmblânzit, frumusețea și liniștea naturii se pare că reușește totuși să le îmblânzească. Zilele trecute, pe culmile Munțiilor Făgăraș, o vulpe, extrem de relaxată, a fost imortalizată, în timp ce se bucura, în liniște, de frumusețea pitorească pe care o oferă peisajul de la Bâlea Lac.
Ieri 18:18
A plecat să le cânte îngerilor! Fostul lider al trupei Sfinx, Dan Andrei Aldea s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani
Cântărețul și compozitorul Dan Andrei Aldea s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 69 de ani, în urma unui stop cardiac. Anunțul decesului compozitorului român a fost făcut de Nicu Alifantis, pe contul său de Facebook.
Ieri 17:17
România are cei mai mulți copii care cresc în alte țări din UE: Aproape 600.000 de tineri români trăiesc în alt stat
În Uniunea Europeană, în jur de 6,9 milioane de copii trăiesc în altă țară decât cea a cărei cetățenie o dețin. România conduce lista țărilor de origine a persoanelor sub 20 de ani care locuiesc în alte state ale UE.
Ieri 16:16
Stirile Zilei
FOTO: Industria Galda, „lanterna roșie”, a demarat pregătirile cu speranța salvării de la retrogradare | Start în „Misiune imposibilă”!
Industria Galda de Jos, „lanterna roșie” a Seriei a 5-a din eșalonul terț, a demarat în această seară pregătirile pentru retur, obiectivul formației conduse de Paul Ciucă fiind salvarea de la retrogradare, chiar dacă șansele sunt mici, după prima parte a campionatului, cel mai modest sezon petrecut în Liga a 3-a de „galben-albaștri”. La un pas să renunțe în această iarnă, găldenii încearcă să ducă la bun sfârșit „misiunea imposibilă” ce-i așteaptă în primăvară, având numai 8 puncte în chimir!
Azi 20:44
Scrisoare deschisă a MOȚILOR pentru Guvern: „Solicităm introducerea Munților Apuseni în programul de Investiții Teritoriale Integrate pentru a combate depopularea, infrastructura slab dezvoltată și lipsa locurilor de muncă”
La Zlatna a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute ședința Comitetului Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Moții, Țara de Piatră”. Alături de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Vasilescu, la ședința prezidată de primarul orașului, Silviu Ponoran, au participat membrii asociației care reprezintă în Consiliul Director județele Alba, Bihor, Cluj, Arad și Hunedoara.
Azi 20:44
FOTO| APEL UMANITAR pentru un vârstnic din Câmpeni, a cărui locuință veche de 150 de ani, stă să se dărâme. Ioan Călin Andres: ”Apelez la oamenii buni care pot ajuta, să-i dăruim o casă nouă”
Ioan Călin Andres, primarul orașului Câmpeni, a lansat un nou apel umanitar pe facebook, pentru un locuitor din oraș, care nu dispune de mijloace financiare și are nevoie de ajutorul semenilor săi.
Azi 20:44
Excedent bugetar de 26,8 milioane de euro la dispoziţia CJ Alba în 2020

Consilierii județeni din Alba s-au întrunit pentru prima dată în acest an vineri, în cadrul unei ședințe extraordinare, pentru a vota proiectul de hotărâre privind ”aprobarea acoperirii definitive din excedentul bugetului local al judeţului Alba a deficitului secţiunii de dezvoltare

Azi 19:43
Cataloage electronice pentru elevii din Aiud. Proiect prin fonduri europene pentru digitalizarea sistemului de învățământ aiudean
Primăria Aiud își dorește ca în viitorul apropiat să reușească să dezvolte sistemul de învățământ aiudean, astfel că un proiect de hotărâre pentru scrierea, depunerea și implementarea unui plan cu finanțare europeană se află în dezbaterea consiliului local.
Azi 18:42
FOTO: Unirea Alba Iulia, reunire în zodia incertitudinii pe „Cetate” | Din pricina problemelor financiare, mai mulți jucători vor să părăsească gruparea “alb-negrilor”
Unirea Alba Iulia s-a reunit astăzi, la Stadionul “Cetate”, pentru primul antrenament din 2020 al “alb- negrilor”, ziua putând fi caracterizată drept una a incertitudinii.
Azi 16:40
23 ianuarie 2020: Academicianul Ioan Bolovan va conferenția la Sebeș despre implicarea elitelor în crearea statului român modern
Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui joi, 23 ianuarie 2020, în sala „Gheorghe Maniu”, începând cu ora 16:00, conferința „Datoria vieții noastre”. Generație și implicare la elitele românești în perioada modernă, susținută de academicianul Ioan Bolovan.
Azi 16:40
LIVE.VIDEO| Instituția Prefectului Alba se autosesizează în urma crizei gunoaielor din Alba Iulia. Care sunt soluțiile și ce măsuri se vor lua
Instituția Prefectului Alba se autosesizează, oferind explicații cetățenilor, în urma crizei gunoaielor din Alba Iulia. 
Azi 16:40
Ultimele știri din Alba Iulia
Azi 20:44 FOTO: Industria Galda, „lanterna roșie”, a demarat pregătirile cu speranța salvării de la retrogradare | Start în „Misiune imposibilă”!
Azi 20:44 Scrisoare deschisă a MOȚILOR pentru Guvern: „Solicităm introducerea Munților Apuseni în programul de Investiții Teritoriale Integrate pentru a combate depopularea, infrastructura slab dezvoltată și lipsa locurilor de muncă”
Azi 20:44 FOTO| APEL UMANITAR pentru un vârstnic din Câmpeni, a cărui locuință veche de 150 de ani, stă să se dărâme. Ioan Călin Andres: ”Apelez la oamenii buni care pot ajuta, să-i dăruim o casă nouă”
Azi 20:44 Guvernul promite realizarea a două autostrăzi, dacă rămâne la guvernare: „Sibiu-Pitești și Comarnic-Brașov vor fi gata în cinci ani dacă PNL rămâne la guvernare”
Azi 19:43 Excedent bugetar de 26,8 milioane de euro la dispoziţia CJ Alba în 2020
Azi 19:43 Exemplul CiuGOODean în țara lui „nu se poate”. Prima ȘCOALĂ SMART din mediul rural: Locul unde elevii pot învăța exact ca în Japonia, prezentat în cadrul emisiunii „Asta-i România”
Azi 18:42 Cataloage electronice pentru elevii din Aiud. Proiect prin fonduri europene pentru digitalizarea sistemului de învățământ aiudean
Azi 17:41 Scrisoare deschisă a MOȚILOR din Alba pentru Guvern: „Solicităm introducerea Munților Apuseni în programul de Investiții Teritoriale Integrate pentru a combate depopularea, infrastructura slab dezvoltată și lipsa locurilor de muncă”
Azi 16:40 FOTO: Unirea Alba Iulia, reunire în zodia incertitudinii pe „Cetate” | Din pricina problemelor financiare, mai mulți jucători vor să părăsească gruparea “alb-negrilor”
Azi 16:40 23 ianuarie 2020: Academicianul Ioan Bolovan va conferenția la Sebeș despre implicarea elitelor în crearea statului român modern
Azi 16:40 LIVE.VIDEO| Instituția Prefectului Alba se autosesizează în urma crizei gunoaielor din Alba Iulia. Care sunt soluțiile și ce măsuri se vor lua
Azi 14:38 Accident auto la Vințu de Jos: La 0,83 mg/l alcoolemie, nu a mai văzut indicatorul rutier care i-a „răsărit” în drum
Azi 14:38 Au pus în pericol siguranța participanților la trafic: Soferi beți prinsi de polițiștii din Alba
Azi 14:38 Amenzi de 2.500 de lei aplicate de jandarmi în weekend pentru apelare nejustificată la 112 și tulburarea liniștii și ordinii publice
Azi 13:37 (P) Cum să cumperi cel mai bun blender pentru bucătăria ta
Azi 13:37 Comunicat de presă Beniamin Todosiu (USR): Cer public un audit al activității Consiliului Județean Alba. Criza gunoaielor miroase a incompetență
Azi 13:37 Alege viața! Mai mulți șoferi vitezomani sancționati pentru depășirea vitezei legale, iar alții prinși cu alcool „la bord”
Azi 13:37 Un tânăr din Alba Iulia, posesorul unui mandat de executare, depistat și reținut de polițiști. Acesta va sta după gratii pentru conducere fără permis
Azi 13:37 Colectarea deșeurilor, RELUATĂ astăzi în Alba Iulia și celelalte 9 localități. Soluțiile găsite de autorități
Azi 13:37 Amenzi de peste 19.000 de lei, 18 metri cubi de lemne, 153 de litri de alcool, și o armă confiscate de polițiștii într-o acţiune cu efective suplimentare, la Baia de Arieș
Azi 12:36 FOTO, VIDEO: Antidot pentru sindromul parcării ”unde vrea mușchiu’ meu” – Mașină lăsată ”în boscheți”, ”săltată” de Poliția locală, la Alba Iulia
Azi 12:36 Mâine: Concursul „Eminescu și copiii”, ediția a XVII-a la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia
Azi 11:35 Concurs pentru funcțiile de directori și inspectori școlari 2020: Condiții, acte necesare și calendar
Azi 11:11 20 ianuarie – Șase ani de la tragicul accident aviatic din Apuseni. Concluziile din raportul CIAS.
Azi 10:34 Închisoare cu amânare pentru un bărbat din Cugir după ce a lovit o persoană pe stradă pentru că vorbea prea tare
Azi 09:33 Comunicat de presă USR Alba: Orașul meu natal are nevoie de o alternativă, de o schimbare reală!
Azi 09:33 FOTO| ACCIDENT rutier în Turda: Tânăr din Alba rănit după ce alt șofer nu i-a acordat prioritate
Azi 09:33 FOTO, VIDEO| Alba Iulia și alte 9 localități din județ riscă să fie îngropate în gunoaie. Rampa de transfer de la Bărăbanț, fără autorizație de mediu, de vineri, în urma unei reclamații
Azi 08:32 Comunicat de presă: Orașul meu natal are nevoie de o alternativă, de o schimbare reală!
Azi 07:31 Explicația logică pentru obiceiurile bizare ale pisicilor. Află de ce se comportă așa felina ta
Azi 07:31 20 ianuarie 1808: S-a născut Andrei Şaguna, mitropolitul fără egal al Ardealului. Viaţa sfântului ierarh
Ieri 22:22 Soluție a Parchetului în cazul a patru medici de la Spitalul Alba, infirmată de instanța de judecată. S-a dispus trimiterea cauzei la procuror și continuarea cercetării penale
Ieri 21:21 Primele greve de pe teritoriul românesc datează dinaintea domniei lui Ștefan cel Mare
Ieri 21:21 Povestea aurarului legendar Mihăilă Gritta – românul care a contrubuit masiv la păstrarea identității de neam, într-o perioadă în care dezrădăcinarea românilor din Transilvania era în toi
Ieri 21:21 BLUE MONDAY 2020, ”Lunea tristă”. Vezi de ce este considerată cea mai deprimantă zi din an
Ieri 19:19 Povestea celui mai CUMPLIT accident rutier din județul Alba în care și-au pierdut viața 14 persoane
Ieri 19:19 Ce ar putea începe elevii să facă timp de 20 de minute zilnic. Ministrul educației: „O Românie modernă nu poate fi realizată decât prin cultură și mai ales prin educație”
Ieri 18:18 FOTO. Imagini spectaculoase cu o vulpe care admiră peisajul și liniștea de la Bâlea Lac, pe culmile Făgărașilor
Ieri 17:17 ACCIDENT pe strada Transilvaniei din Aiud. O minoră ar fi fost acroșată de o mașină, după ce ar fi trecut neregulamentar strada. Traficul este restricționat
Ieri 17:17 A plecat să le cânte îngerilor! Fostul lider al trupei Sfinx, Dan Andrei Aldea s-a stins din viață la vârsta de 69 de ani
Ieri 16:16 România are cei mai mulți copii care cresc în alte țări din UE: Aproape 600.000 de tineri români trăiesc în alt stat
Ieri 15:15 Foto Știrea Ta. Nu se mai pune preț pe cojoc! O blană de oaie aruncată în plină stradă în cartierul „Lumea Nouă”, din zona Dedeman
Ieri 15:15 Doliu în PNL! Fostul președinte al filialei Abrud și director la Cupru Min, Lucian Vasilache, s-a stins din viață
Ieri 14:14 VIDEO. Fără sens pe… contrasens. Cum a fost surprins un șofer în timp ce își conducea duba pe un drum județean
Ieri 13:13 Acțiune pentru prevenirea consumului de droguri și alcool la bord: Peste 500 de sșoferi au fost testați de polițiștii rutieri din Alba Iulia. Au fost reținute 3 și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare
Ieri 12:12 INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească din Tărtăria. Intervin pompierii
Ieri 11:11 A fost ultimul dans… O femeie de 50 de ani s-a prăbușit în timpul unei petreceri și a murit
Ieri 11:11 Ludovic Orban: ”PSD a făcut varză sistemul de pensii…, nu e 100% sigur că pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie”
Ieri 09:09 60 de scări de bloc au intrat în competiţia „Alba Iulia curată”. Premii pentru cei care amenajează cel mai frumos zona în care locuiesc
Ieri 08:08 ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 20-26 ianuarie 2020
Ultimele știri din România
Azi 20:48 VIDEO | Nici în România nu vezi așa ceva! Fază uluitoare surprinsă la un meci din Turcia. În prelungiri, arbitrul a repetat lovitura de pedeapsă de două ori şi a eliminat portarul
Azi 20:48 Răzvan Lucescu a trăit un coșmar cu Al Hilal! Cum s-a terminat meciul de infarct în care a condus cu 2-1 din minutul 88
Azi 20:48 Ante Puljic, prima reacție după ce fanii l-au cerut căpitan la Dinamo. „Este o onoare pentru mine” | VIDEO
Azi 20:48 Olimpiu Moruțan simte aerul unui nou titlu la FCSB: „Suntem foarte aproape!” Ce a declarat după remiza cu Lokomotiv | VIDEO
Azi 20:48 Manchester United sparge banca după înfrângerea cu Liverpool! Englezii își iau un super atacant cu 50 de milioane de euro
Azi 20:48 IMAGINI SENZAȚIONALE! Mihaela Buzărnescu, spectacol pe ringul de dans. „Vârsta nu contează”
Azi 20:48 Astra, trei victorii la rând în Turcia! Kehinde Fatai, în mare formă
Azi 20:46 O româncă de 54 de ani a murit în timpul unei furtuni în Spania. Șase provincii spaniole sunt în alertă maximă
Azi 20:46 Căprioare la păscut, pe marginea șoselei, la ieșirea din Avrig
Azi 20:46 Metrorex vrea să monteze panouri de protecție în stațiile de metrou pentru a preveni accidentele și tentativele de suicid
Azi 20:46 Trei foşti directori de la Opera Naţională Bucureşti au fost condamnaţi la închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu
Azi 20:46 Actorul american James Dean, recreat virtual într-un film despre războiul din Vietnam, la 65 de ani de la moartea sa
Azi 20:46 La aproape un an de când s-a dezvăluit că a operat zeci de pacienți fără să fie medic, Matteo Politi este trimis în judecată
Azi 20:46 Dezvoltatorii imobiliari nu vor mai avea voie să dea în folosință locuințele dacă nu sunt racordate complet la utilități
Azi 20:46 Apel pentru donarea de trombocite. Fără ele, persoanele care trec prin terapii agresive sunt în pericol de moarte
Azi 20:46 Coronavirusul din China provoacă o formă de pneumonie care poate evolua grav la unii pacienți. Organizația Mondială a Sănătății avertizează asupra posibilității de răspândire la nivel mondial
Azi 20:46 Guvernul își asumă răspunderea în parlament miercurea viitoare pe legea care prevede că primarii vor fi aleși în două tururi
Azi 20:46 Bătălia politică pentru pensii și alocații. Premierul Ludovic Orban: Vom creşte pensiile, vom creşte alocaţiile
Azi 20:45 Cristian Tudor Popescu despre vizitele ministrului Monica Anisie în școli: „Este o metodă ceauşiştă” (AUDIO)
Azi 20:45 Atac armat într-un oraş din SUA | O persoană a murit şi alte 15 au fost rănite
Azi 20:45 Problemele de la liceul din Arad continuă: 11 elevi de la liceul unde s-a făcut deratizare, la spital după ce s-au întors la şcoală
Azi 20:45 Psihologul criminalist Tudorel Butoi: Rechizitoriul va ţine şi va trage închisoare pe viaţă acest Dincă
Azi 20:45 Guvernul a actualizat valoarea de inventar a sediului Administraţiei Prezidenţiale. Cât valorează Palatul Cotroceni
Azi 20:45 MARŢI, ORA 18.00: Profilerul criminalului Gheorghe Dincă, EXCLUSIV LA MARIUS TUCĂ SHOW. EDIŢIE SPECIALĂ
Azi 20:44 Săracii Europei: românii nu reuşesc să îşi plătească facturile la utilităţi
Azi 20:44 Rovana, sfârşit de Plumb în PSD. Câte funcţii înalte a ratat în ultimii ani
Azi 20:44 Adăpostul de noapte din Deva a primit zeci de oameni. Femei cu copii, agresate de parteneri, au găsit sprijin aici
Azi 20:44 Victor Ponta afirmă că Pro România nu va vota moţiunea de cenzură a PSD-ului
Azi 20:44 Povestea ca o pildă a jucătoarei care a semnat prima victorie la AO 2020: eticheta „Noua Şarapova“ a aruncat-o în depresie
Azi 20:44 Fotografii inedite publicate la Berlin atestă prezenţa lui Demjanjuk în lagărul Sobibor, lucru negat întotdeauna de gardianul nazist
Azi 20:44 Alegerile anticipate mai pot fi evitate doar dacă PSD îşi sabotează moţiunea
Azi 20:44 Cresc soldele militarilor români care luptă în Afganistan. Cât vor încasa de acum ofiţerii din Forţele pentru Operaţii Speciale
Azi 20:41 Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020
Azi 20:41 Trei filme românești participă la cel mai important festival de film din Scandinavia
Azi 20:40 Marea Britanie ar putea introduce un sistem de imigratie pe baza de punctaj
Azi 20:40 Meteo: Incepe sa se simta iarna
Azi 20:40 China confirma cea mai rea ipoteza: noul tip de coronavirus se transmite de la om la om
Azi 20:40 Premierul de la Chisinau: "Omuletii verzi" pot invada si Piata Victoriei din Bucuresti
Azi 20:40 Dinamo se desparte de inca un jucator - oficial
Azi 20:39 Panică în Botoșani! Mai mulți șacali terorizează localnicii din județ
Azi 20:39 Instalațiile termice au creat probleme oamenilor! Un bloc a fost acoperit în întregime cu gheață - VIDEO
Azi 20:39 Există o asociere între poluarea din București și infarct! Ce a spus Ministrul Mediului
Azi 20:37 Cele mai mari bănci din lume cred că în 2020 dolarul va scădea în raport cu euro, prognozele indicând o creştere a cursului chiar până la 1,16 dolari/euro, de la 1,10 dolari/euro acum
Azi 20:37 Care sunt cele mai mari zece ajutoare de stat primite de companii până în iunie 2019 şi câte locuri de muncă trebuiau să facă
Azi 20:37 Construcţiile au crescut în România la cel mai bun ritm din UE: 35,5% în al treilea trimestru din 2019. Media europeană este de 1,6%. Facilităţile fiscale, creşterea veniturilor populaţiei şi creditele ieftine au impulsionat sectorul construcţiilor d
Azi 20:37 Autostrada Comarnic-Braşov ajunge o Fata Morgana. Se va mai face vreodată? Proiectul tronsonului Comarnic - Braşov din autostrada A3, declarat în CSAT „de interes naţional“, a eşuat de 4 ori în ultimii 16 ani
Azi 20:37 Caprele și struții lui Toni Greblă, sub sechestrul DNA
Azi 20:37 Muncă în folosul comunității pentru cei care nu-și plătesc amenzile în 30 de zile
Azi 20:37 Bicfalvi este liber de contract
Azi 20:37 Universitatea „Constantin Brâncuşi” are trei candidaţi la funcţia de rector
Află știrile din România pe Facebook