Ultimele Știri România

Benchmark

Netflix și Riot Games lansează Arcane, o serie de animație din universul League of Legends

Netflix și Riot Games aduc celebrul joc video League of Legends pe micile ecrane cu seria de animație Arcane, în premieră pe Netflix în toată lumea în toamna acestui an. Povestea se concentrează asupra originilor a doi campioni emblematici din League of Legends și asupra puterii care ...

2021-05-05 13:53 open_in_new
TP Vision anunta ca va continua seria de evenimente online, cu o nouă ediție care va începe pe 31 august

TP Vision anunta ca va continua seria de evenimente online, cu o nouă ediție care va începe pe 31 august, în cadrul căreia va dezvălui multe dintre noile produse Philips TV & Sound care vor fi lansate în toamna și iarna acestui an.

Lansările online Philips TV & Sound au fost ...

2021-05-04 18:35 open_in_new
VALORANT anunță o hartă și skin-uri noi pentru episodul 2: actul 3

VALORANT, shooter-ul tactic de la Riot Games, invită fanii FPS să descopere o nouă locație exotică. Un paradis tropical, pe cât de seducător, pe atât de periculos, insula Brizei reprezintă harta ideală pe care jucătorii își pot etala talentele în stil mare purtând noua gamă de ...

2021-04-27 20:24 open_in_new
De câtă memorie are nevoie telefonul tău?

Memoria internă variază de la un telefon la altul. În unele cazuri, poți folosi un card microSD, dar nu chiar la orice telefon este posibil. De câtă memorie are touși nevoie telefonul tău? Răspunsul depinde de modul în care îl folosești.

Există o mare varietate de telefoane cu ...

2021-04-16 19:25 open_in_new
Philips TV & Sound obține patru premii Red Dot Awards pentru design-ul produselor sale

Ce este mai bun din design-ul european reprezintă o parte esențială a produselor Philips TV & Sound. Această filosofie a adus, din nou, companiei TP Vision cea mai înaltă recunoaștere oferită de Red Dot Awards, care acordă patru premii pentru design-ul produselor Philips.

Toate ...

2021-04-13 22:01 open_in_new