Ultimele Știri România

Business Magazin

Bucureşti a depăşit incidenţa de 6 cazuri la mia de locuitori. LISTA COMPLETĂ

Până astăzi, 27 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 457.848 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

326.657 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, ...

Azi 14:55 open_in_new
Vaccinul împotriva COVID-19 ia din strălucirea aurului

ASF: Vaccinul împotriva COVID-19 ia din strălucirea aurului. Investitorii sunt cu ochii pe companiile farmaceutice, care se duelează în transmiterea de ştiri cu privire la eficienţa vaccinurilor, ceea ce poate submina cererea pentru metale preţioase.

Autoritatea de Supraveghere ...

Azi 14:55 open_in_new
Bucureşti a depăşit incidenţa de 6 cazuri la mia de locuitori. LISTA COMPLETĂ

Până astăzi, 27 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 457.848 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

326.657 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, ...

Azi 14:55 open_in_new
Germania a depăşit pragul de 1 milion de infectări cu Sars Cov 2

Germania a depăşit vineri pragul de 1 milion de infectări cu Sars Cov 2, conform Institutului Robert Koch, citat de Reuters. Germania stabileşte şi un record de decese zilnice, cu 426.

Numărul infecţiilor cu COVID-19 a ajuns în Germania la 1.006.394.

Noile cazuri confirmate ...

Azi 14:55 open_in_new
Ucraina anunţă un nou record de peste 16.000 de cazuri de coronavirus

Ucraina anunţă un nou record de peste 16.000 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Ucraina a înregistrat un record de 16.218 noi infecţii cu coronavirus în ultimele 24 de ore, a declarat vineri ministrul Sănătăţii Maksym Stepanov, citat de Reuters.

Astfel, ...

Azi 14:55 open_in_new
BREAKING NEWS. Bilanţul de vineri a fost anunţat. Numărul cazurilor noi a scăzut iar

Autorităţile au anunţat, vineri, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 8.499 de cazuri noi de COVID-19 şi 172 de decese în România, iar în secţiile de Terapie Intensivă sunt internate 1.226 de persoane.

Până vineri, în România au fost confirmate 457.848 de cazuri de ...

Azi 14:55 open_in_new
Universitatea Bucureşti a fost premiată pentru proiectul Geoparcul UNESCO Ţara Haţegului

Universitatea Bucureşti a fost premiată pentru proiectul Geoparcul Internaţional UNESCO Ţara Haţegului. Instituţia a fost laureată cu premiul pentru dezvoltare durabilă la categoria Echitate în cadrul Galei Dezvoltării Durabile.

Universitatea Bucureşti a fost premiată pentru ...

Azi 14:55 open_in_new
CTP a cumpărat de la Dan Şucu depozitele Mobexpert de la km 23 de pe A1

CTP, cel mai mare dezvoltator şi proprietar de centre industriale şi logistice de pe piaţa locală, care deţine circa 1,5 milioane mp de spaţii industriale, a cumpărat de la Dan Şucu depozitele Mobexpert de la km 23.

În premieră în cadrul emisiunii ZF Investiţi în ...

Azi 14:55 open_in_new
ÎPS Teodosie trimite toţi preoţii la peştera Sf. Andrei în interes profesional.Liturghie,în biserici

ÎPS Teodosie trimite toţi preoţii şi monarhii la peştera Sfântului Andrei, în interes profesional, în ziua de 30 noiembrie, iar vineri a revenit şi a spus că Sfânta Liturghie se va oficia şi în parohiile Arhiepiscopiei Tomisului.

Într-un document intern al Arhiepiscopiei ...

Azi 14:55 open_in_new
Criza de personal medical la secţiile ATI este răspândită în toată Europa

Criza de personal medical la secţiile ATI este răspândită în toată Europa. În România, guvernanţii vorbesc numai despre creşterea numărului de paturi, iar pentru criza de personal medical soluţia sunt studenţii voluntari.

Nu doar România e în criză de medici şi ...

Azi 14:55 open_in_new
Orban, despre momentul când a ştiut că virusul loveşte România: După primele cazuri din China

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, despre momentul în care a ştiut că pandemia va lovi România. Acesta spune că atunci când a ajuns la Guvern a găsit un document care data din 2018, în care se recomanda refacerea stocurilor strategice în caz de epidemie.

Ludovic Orban a ...

Azi 14:55 open_in_new
Care au fost domeniile care au angajat masiv în timpul pandemiei

Topul domeniilor cu cele mai multe angajări de la începutul pandemiei este condus de IT, urmat de comerţ (comerţ en-gros şi retail), construcţii şi domeniul financiar-consultanţă, cumulat, cele patru domenii, fiind responsabile pentru mai mult de jumătate din numărul de locuri de ...

Azi 14:55 open_in_new
Raluca Ţintoiu, fosta şefă a NN Pensii, a câştigat definitiv procesul cu ASF, care a sancţionat-o cu 100.000 de lei şi retragerea autorizaţiei

Raluca Ţintoiu, fosta şefă a NN Pensii care a decis avertizarea celor 1,9 milioane de clienţi ai fondului de pensii private obligatorii în luna aprilie 2017 în legă­tură cu o posibilă naţionalizare a banilor acumulaţi în con­turi, a câştigat definitiv procesul cu Autoritatea de ...

Azi 14:55 open_in_new
Unirea Shopping Center, care administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, are aprobarea acţionarilor pentru un program de răscumpărare de cel mult 30 mil. lei

Acţionarii Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), companie ce administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, au aprobat joi derularea unui program de răscumpărare în vederea reducerii capitalului social de maximum 30 de milioane de lei, potrivit calculelor ...

Azi 14:55 open_in_new
Condiţiile de îndeplinit de cei care vând măşti „acoperitoare”, proiect pus în dezbatere de ANPC

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a lansat în dezbatere publică, joi, Proiectul de Ordin privind stabilirea condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească cei care comercializează „acoperitoare de faţă”, respectiv măşti care nu protejează de ...

Azi 14:55 open_in_new
Vremea în decembrie: Temperaturi mai mari decât ar fi normal în această perioadă

Regimul termic prognozat pentru următoarele patru săptămâni va fi unul mai cald decât în mod normal pentru această perioadă din an, cu excepţia săptămânii viitoare, când va fi mai frig.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prezentat vineri estimările evoluţiei ...

Azi 14:55 open_in_new
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat, a vrut să ajungă preot, arhitect si s-a înrolat şi în marină, apoi a pornit un business de miliarde

    Obligat să renunţe la visul de a deveni preot, retras din marină şi pe cale să ajungă arhitect, antreprenorul Tom Monaghan a luat o decizie care i-a schimbat viaţa. Aşa a ajuns, din copilul trimis la orfelinat la vârsta de 6 ani şi după o serie de schimbări ...

Azi 14:55 open_in_new
Avertisment îngrijorător făcut de Guvernatorul Băncii Angliei: eşecul unui nou acord cu Uniunea Europeană ar afecta economia Marii Britanii mai mult decât o face pandemia de coronavirus

Guvernatorul Băncii Angliei, Andrew Bailey, a avertizat că eşecul unui nou acord comercial cu Uniunea Europeană ar afecta economia Marii Britanii pe termen lung mai mult decât o face pandemia de coronavirus, scrie CNN.

„Cred că efectele pe termen lung ar fi mai mari decât ...

Azi 14:55 open_in_new
Secretul care a transformat Suedia într-o putere tehnologică de temut. Strategia lor a început încă din anii '80

Boom-ul tehnologic din Suedia ameninţă că va eclipsa pieţe precum Marea Britanie atunci când vine vorba de poziţia de capitală tehnologică a Europei. Serviciul suedez de streaming Spotify a crescut până la o capitalizare de piaţă de 48 de miliarde de dolari. De asemenea, în ...

Ieri 19:02 open_in_new
Bani şi bunuri de peste 1.000.000 găsiţi în găleţi, după percheziţiile de Serviciul Permise Suceava

Procurorii DNA au găsit, în urma zecilor de percheziţii de joi de la Serviciul Permise Suceava, RAR şi locuinţele angajaţilor, bani şi bunuri în valoare de peste 1.000.000 euro. Banii erau ascunşi în genţi şi găleţi.

Conform DNA, în urma finalizării percheziţiilor ...

Ieri 19:02 open_in_new
Sute de persoane, condamnate la detenţie pe viaţă în Turcia în urma complotului militar din 2016

Un tribunal din Ankara a condamnat, joi, 337 de persoane, majoritatea ofiţeri militari, la închisoare pe viaţă, pentru tentativa de lovitură de stat din 2016, informează Agenţia France-Presse şi postul BBC News.

Nouăsprezece persoane, 15 foşti ofiţeri şi patru civili, acuzaţi ...

Ieri 19:02 open_in_new