Ultimele Știri România

Cafeneaua Politică

PMP Mehedinți, în fața unui rezultat mare la parlamentare

Pentru PMP Mehedinți alegerile parlamentare din data de 6 decembrie constituie cel de-al doilea său examen electoral pentru acest tip de scrutin. Primul a fost în urmă cu 4 ani, la alegerile din anul 2016, scrutin la care partidul a făcut mai mult figurație.

Atunci PMP Mehedinți a ...

2021-05-08 10:48 open_in_new
Cel mai mare arheolog mehedințean, omis de Primăria Drobeta Turnu Severin de pe panourile personalităților din municipiu

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a amplasat în municipiu panouri cu personalități ale județului, un lucru foarte bun în sine, pentru că amintește de oamenii luminați pe care i-a avut acest județ.

Un mare istoric mehedințean, în mod sigur cel mai mare arheolog ...

2021-05-01 05:54 open_in_new
Liviu Mazilu: “Cetățenii din Mehedinți sunt foarte îngrijorați, cei mai mulți își pun speranța în PSD, iar eu sunt convins că PSD va obține în Mehedinți un rezultat mai bun decât la locale”

Reporter: Domnule Liviu Mazilu, sunteți candidat pe prima poziție a listei PSD Mehedinți pentru Senatul României. Cum vi se pare această campanie electorală în plină criză și cum reușiți să transmiteți mesajele electorale?

Liviu Mazilu: Este o campanie electorală atipică ...

2021-05-01 05:54 open_in_new
Ion Cupă, candidat PMP Mehedinți pentru Camera Deputaților: ”Vom susține instalarea acelui guvern care se angajează cu prioritate la investiții în extinderea rețelei de gaze de la 35% la minimum 65% dintre gospodării”

Provocările economice, mai ales după această criză sanitară, vor fi uriașe. Utilizarea inteligentă de către România a resurselor de care dispune ne poate ajuta să facem față cu brio acestor provocări.

Una din prioritățile majore ale PMP este  modificarea OUG 114 care să ...

2021-05-01 05:54 open_in_new
Paste fericit

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra mehedinţenilor sănătate, belşug şi bucurii, iar Lumina Sfântă să vă călăuzească paşii spre împlinirea tuturor dorinţelor! Vă doresc un PAŞTE FERICIT!

ALADIN GEORGESCU Președintele Consiliului Județean ...

2021-04-30 22:34 open_in_new
Paste fericit

Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă sănătate, mai multă liniște și puterea faptei întru adevăr și desăvârșire!

Să aveți un Paște fericit și binecuvântat!

LIVIU MAZILU Senator PSD de Mehedinți Alte articole: Paste Fericit Paste Fericit Paste Fericit ...

2021-04-30 15:22 open_in_new
Paste Fericit

E timpul să fim împreună de Învierea Domnului! Fie ca binecuvântarea cerească să se răsfrângă asupra noastră a tuturor şi să ne facă mai buni, mai darnici şi mai înţelepţi! Pentru toţi mehedinţenii, din tot sufletul, un PAŞTE FERICIT!

CORNEL FOLESCU ...

2021-04-29 21:49 open_in_new
Politica mehedințeană post-coronavirus

Criza Covid-19 a avut, printre alte efecte, și o reducere a activității politice la nivelul județului Mehedinți. Practic, în toată această perioadă nu au existat evenimente politice, întâlniri și întruniri ale partidelor locale. Cu toate acestea, nu se poate spune că nu a existat o ...

2021-04-24 05:23 open_in_new