Ultimele Știri România

CAON

Reşiţa a reuşit să-şi dubleze bugetul pe 2021

REŞIŢA – Solicitările venite de la direcţiile primăriei au avut depăşiri inimaginabile, de milioane de euro, dar ele au mai fost temperate unde s-a putut. Însă cea mai mare creştere vine din proiectele europene! 

Aleşii reşiţenilor au fost convocaţi la o şedinţă ...

Azi 03:23 open_in_new
Îşi deschid porţile încă cinci centre de vaccinare în judeţ

CARAŞ-SEVERIN – Chiar dacă acestea au fost pregătite mai demult pentru vaccinare, având autorizaţie sanitară de la DSP, ele abia marți, 13 aprilie, se deschid pentru populaţie!

Se crease, la un moment dat, o nedumerire generală, fiindcă oamenii nu ştiau de ce nu se pot ...

Azi 03:23 open_in_new
Patricia Nistor, încă o performanță la Naționale

CARANSEBEȘ – La Campionatul Național de judo U21, din perioada 9-10 aprilie, desfășurat la Poiana Brașov, Patricia Nistor a cucerit medalia de bronz. Sportiva este legitimată la CS Energetica Caransebeș, unde este pregătită de antrenorul Ion Radu, dar care are și contract de ...

Ieri 18:08 open_in_new
Progresul Ezeriș și Poli Timișoara, remiză fără goluri!

CARANSEBEȘ – Progresul Ezeriș a remizat, scor 0-0, acasă, cu Poli Timișoara, în etapa a XV-a a Ligii a III-a, Seria a VIII-a! Și după această etapă, cărășenii au rămas pe locul 9, cu 9 puncte obținute în 14 jocuri!

„A fost un joc bun, deși am intrat destul de moale ...

Ieri 18:08 open_in_new
Rezultate excelente obținute de înotătorii reșițeni

REȘIȚA – Întotătorii reșițeni au obținut rezultate foarte bune la Cupa României, la seniori, competiție ce a reunit aproximativ 250 de sportivi, de la 50 de cluburi!

Reșițeanul Denis Popescu a cucerit trei medalii: aur la tineret în proba de 50 m spate, aur la 50 m ...

Ieri 18:08 open_in_new
Averea cetăţii Coronini, salvată de o echipă de istorici şi arheologi

CORONINI – Materialul arheologic descoperit în fosta cetate a Sf. Ladislau este cel mai însemnat din România, comparativ cu alte fortificaţii medievale cercetate!

Cercetarea arheologică preventivă la fortificaţia medievală ce urmează să fie restaurată şi consolidată, ...

Ieri 18:07 open_in_new
Primarul din Forotic rezolvă priorităţile comunei

FOROTIC – În afară de curent electric, nimic nu sugerează că oamenii ar trăi în secolul XXI, de aceea, tânărul edil Alexandru Sporea îşi concentrează întreaga energie pentru a nu pierde finanţările unor proiecte!

Sunt multe proiecte care n-au fost finalizate în ...

Ieri 09:20 open_in_new
Taxe noi în pieţele reşiţene

REŞIŢA – Zilele trecute, aleşii locali au aprobat modificarea taxelor care vor fi percepute de către societatea Pieţe SRL în pieţele din municipiu!

După cum aflăm din documentaţia de aprobare, gradul de ocupare a spaţiilor administrate de primărie în pieţele ...

Ieri 09:20 open_in_new
Popa vrea să scoată la lumină afacerile ascunse

REŞIŢA – În contextul demolărilor şi derulării investiţiilor din zona Triaj, primarul a vorbit despre afacerile ascunse acolo, în tot felul de unghere, despre care intuiţia îi spune că nu sunt tocmai „la alb“!

Vorbind despre pregătirea terenului din Triaj, pentru ...

Ieri 09:19 open_in_new
Tâlhărit de portofel, în trenul de Timișoara

CARANSEBEȘ – Un timișean de 34 de ani a fost reținut sâmbătă, pentru că i-ar fi furat portofelul unui călător din trenul Caransebeș-Timișoara Nord, după care l-ar fi lovit cu pumnul în față!

Șeful de tren anunțase Poliția despre incident și „imediat după ...

2021-04-11 18:11 open_in_new
Alex Matei n-are adversar în România

CARANSEBEȘ – Juniorul de 18 ani, care luptă acum pentru Dinamo București, și-a mai trecut în palmares un titlu național, al doilea în decurs de mai puțin de o lună de zile!

După ce la finele lunii martie trecea categoric de adversari mult mai în vârstă decât el, la ...

2021-04-11 12:00 open_in_new
Sfârșit TRAGIC! Carbonizat în autoturism, la Târnova!

TÂRNOVA – Tragedia s-a petrecut la Târnova azi noapte, în jurul orei 1.00, când autoritățile reșițene erau anunțate prin 112 că la ieșirea din comună, către Țerova, un autoturism răsturnat în afara părții carosabile a luat foc!

Pompierii militari reșițeni au ...

2021-04-11 12:00 open_in_new
Prima selecție la AFC Caraș

CARAȘ-SEVERIN – Lucian Dobre, alături de ceilalți antrenori de la ACS Mundo Reșița, au organizat sâmbătă, 10 aprilie, o selecție pentru a forma viitorul club cu 100% fotbaliști din județ, și anume AFC Caraș. Planul lui Dobre este de-a înscrie AFC Caraș în Liga a IV-a! ...

2021-04-10 21:30 open_in_new
CSM Reșița câștigă la Bacău, dar rămâne tot pe loc retrogradabil!

REȘIȚA – Partida dintre Aerostar Bacău și CSM Reșița de sâmbătă, 10 aprilie, s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru rosso-neri, care încă au șanse să ajungă la barajul pentru rămânerea în Liga 2. Eduards Visnakovs în minutul 22 și Bogdan Szijj în prelungirile partidei au ...

2021-04-10 21:30 open_in_new
Am dat trotuar nou, vreau să fie fără dale sparte!

BOCŞA – E una din condiţiile administraţiei locale a oraşului Bocşa, pentru care viceprimarul Mirel Pascu a fost vehement în discuţiile cu reprezentanţii firmei Pfiffer, care introduce noua rețea de apă și canalizare a orașului!

Bocșenii au fost avertizaţi în repetate ...

2021-04-10 14:56 open_in_new
ANUNȚ FINANȚE

REȘIȚA. Ministerul Finanţelor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice – Timișoara. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș-Severin. Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Fizice. Dosar de executare ...

2021-04-10 14:56 open_in_new
ANUNȚ FINANȚE

REȘIȚA. Ministerul Finanţelor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice – Timișoara. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș-Severin. Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Fizice. Dosar de executare ...

2021-04-10 14:55 open_in_new
Reşiţa continuă investiţiile în Educaţie

REȘIȚA – Lucrările de modernizare de la Colegiul Naţional „Mircea Eliade“ și de la Liceul Teoretic „Traian Vuia“ se apropie de finalizare!

„În cadrul celor două proiecte au fost reabilitate termic integral 3 corpuri cu săli de clasă, o sală de sport și un ...

2021-04-10 14:55 open_in_new
Caravana ANPC de Prevenție și Consiliere în Caraș-Severin

CARAŞ-SEVERIN – Prima întâlnire dintre oficialii ANPC şi operatorii economici a avut loc vineri, la Reşiţa, şi a fost găzduită de prefectul Cristian Gâfu! 

Reuniunea a vizat prezentarea celor mai recente prevederi ale legii referitoare la drepturile consumatorilor, în ...

2021-04-10 01:04 open_in_new
Dotări pentru Secţia Pneumologie de la Reşiţa

REŞIŢA – În cadrul Secţiei Pneumologie din cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa, condusă de medicul Dumitru Secăşan, transformată anul trecut în Secţie Covid cu 70 de locuri – fiind una dintre cele mai mari din vestul ţării -, au fost achiziţionate 62 de saltele cu huse ...

2021-04-10 01:04 open_in_new
Caransebeșeanul care s-a electrocutat la pescuit, dus cu un avion militar la München

CARANSEBEȘ – Acesta fusese transportat vinerea trecută la Timișoara, de unde a fost preluat ieri de o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, informează Ministerul Apărării Naționale!

„Misiune umanitară pe ruta ...

2021-04-10 01:03 open_in_new