Ultimele Știri România

CAON

Primăriile să intre în rândul lumii!

REŞIŢA – Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin a organizat la Palatul Administrativ şedinţa lunară a Colegiului Prefectural Administrativ. A fost rândul Inspectoratului de Poliţie, al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului şi al Direcţiei Judeţene pentru ...

Azi 19:11 open_in_new
Vindea excavatoare ce nu existau! Avansul era de 3.000 de lei!

CARAŞ-SEVERIN – Judecătoria Caransebeş a dispus control judiciar pentru un individ care înşela oamenii prin postarea de anunțuri privind vânzarea unor bunuri pe internet şi încasarea unor avansuri pentru acele bunuri care erau… inexistente!

În cursul zilei de ...

Azi 17:06 open_in_new
Laurențiu Rus: Vom lua fiecare meci ca pe o finală!

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 22 februarie, de la ora 17, în deplasare, formația Pandurii Târgu Jiu. În conferința de dinaintea jocului, atât Dorinel Munteanu, cât și nou-venitul Laurențiu Rus s-au declarat optimiști în vederea salvării echipei de la ...

Azi 16:04 open_in_new
Parcul Siderurgistului, model pentru toate spaţiile de joacă

REŞIŢA – Acest loc reprezintă o oază de recreere pentru copii, părinţi şi bunici deopotrivă, dar e etalon şi pentru alte spaţii de joacă pe care administraţia locală vrea să le amenajeze în fiecare microraion al Reşiţei.

Primul asemenea parc urmează să fie ...

Azi 15:02 open_in_new
Cu conturile spitalului blocate, Cican cere sprijin pentru angajarea de avocați

CARANSEBEŞ – Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș (SMUC) are din nou conturile blocate, în ciuda infuziilor financiare din ultimele luni, de peste 2,5 milioane de lei, primite de la nivel guvernamental!

La finalul ședinței extraordinare în care s-a aprobat bugetul ...

Azi 15:02 open_in_new
Moara care macină aur la Măru are peste 200 de ani

MĂRU – Pe Todi, cel care dă numele morii, îl cheamă de fapt Todor Simendron, are exact 79 de ani şi 8 luni, s-a născut chiar la Măru şi e încă un bărbat verde, poate şi fiindcă 36 de ani a fost pădurar. Ne povesteşte că înainte a mai avut o moară, care între timp s-a ...

Azi 15:02 open_in_new
 La ieșirea din Reșița, un taxi a intrat într-un cap de pod

REȘIȚA – Accidentul s-a produs în această dimineață între Moniom și Câlnic și s-a soldat cu rănirea unei persoane, care a fost transportată la Spitalul Județean!

Potrivit IPJ Caraș-Severin, șoferul unui taximetru care circula dinspre Bocșa spre Reșița nu ar ...

Azi 14:01 open_in_new
Nu mai merge cu lălăieli! Documente prețioase ies de sub mucegai!

CARAȘ-SEVERIN – Subsecretarul de stat Dan Stan și prefectul Cristian Gâfu merg prin județ pentru a afla problemele cu care se confruntă structurile Ministerului de Interne, modul în care percep cetățenii activitatea angajaților MAI, precum și colaborarea autorităților locale cu ...

Azi 14:01 open_in_new
Progresul Ezeriș continuă transferurile

CARAȘ-SEVERIN – Progresul Ezeriș s-a întărit recent cu doi fotbaliști. Sebastian Isarie și Daniel Bâldea au semnat cu formația antrenată de Adrian Enășescu!

„Isarie și-a început cariera la Metalul Bocșa, a mai evoluat pentru CSȘ Reșița, CSM Reșița, ...

Azi 13:00 open_in_new
Reșița a învins Caransebeșul în primul tur la șah

CARANSEBEȘ – Turul popularei competiții Cupa Municipiilor Cărășene, ediția 2020, i-a reunit la start pe cei mai buni șahiști din județ, în sala de festivități de la etajul I al Casei Municipale de Cultură „George Suru” Caransebeș.

Ca de obicei, competiția a ...

Azi 08:52 open_in_new
Ezeriş, Ocna de Fier şi Domaşnea au rămas cu… amendamentu-n soare

REŞIŢA – Consiliul Judeţean a adoptat miercuri, în cadrul şedinţei ordinare din luna februarie, o hotărâre prin care se taie banii daţi în plus, faţă de sumele solicitate, comunelor Ezeriş, Ocna de Fier şi Domaşnea!

După ce, în urma controversatului ...

Ieri 16:35 open_in_new
Pârâul Doman nu e poluat cu metale! Apa roșie era apă uzată!

REŞIŢA – Asta este concluzia autorităţilor în urma rezultatelor probelor prelevate, o posibilă poluare nefiind confirmată!

Oamenii încă se întreabă dacă apa roşie care a fost deversată prin conducta de canalizare de lângă Lidl, în Centrul Civic, e toxică sau ...

Ieri 15:34 open_in_new
CSM Caransebeş s-a înfiinţat cu dedicaţie?

CARANSEBEŞ – Nu ne întrebăm noi, ci consilierii locali ai PNL care susţin că au votat bugetul Caransebeşului chiar dacă are lacune, transmiţând primarului Borcean, printr-un comunicat trimis presei, că „orice derapaj bugetar al Primăriei va fi sancționat“!

Mai mult, ...

Ieri 14:33 open_in_new
Mă aștept și la varianta Marcel Vela la Primărie!

CARANSEBEȘ – E declarația primarului Felix Borcean, care nu mai e atât de sigur, ca în urmă cu ceva vreme, că actualul ministru de Interne nu va candida pentru Primăria Caransebeș!

Dacă în urmă cu doar câteva luni Borcean spunea că Marcel Vela nu mai vine înapoi ...

Ieri 14:33 open_in_new
Pentru drumul Secăşeni-Grădinari mai trebuie cam 5,5 milioane de lei

CARAŞ-SEVERIN – Atât a ieşit după actualizarea, de către Consiliul Judeţean, a documentaţiei economice a proiectului de modernizare a DJ 581, de la intersecția cu Secășeni până la intersecția cu DN 57!

Jurnal de Caraş-Severin și Caon.ro au mai scris că ...

Ieri 10:26 open_in_new
Băile Herculane, prezente la Târgul de Turism de la Bucureşti

BĂILE HERCULANE – Autorităţile locale din staţiunea legendarului Hercule au început pregătirile pentru noul sezon turistic şi încearcă să atragă un număr cât mai mare de vizitatori!

Se pare că iarna, blândă cum a fost, începe uşor-uşor să-şi vadă de drum ...

Ieri 09:24 open_in_new
Cine vrea să fie „salvator din pasiune“, acum e momentul!

REŞIŢA – Trebuie să fii în primul rând altruist, să ai un suflet nobil, dar mai ales să fii sănătos ca să poţi sări în ajutorul semenilor. Pentru asta a fost creat programul de voluntariat „Salvator din pasiune“, în acest fel membrii comunităţii având şansa de a se ...

Ieri 09:24 open_in_new
Doi reșițeni vor arbitra în Liga 2

REȘIȚA -E vorba de Dorin Voina și Răzvan Nistoran, în timp ce Cornel Corocan va face parte în continuare din corpul de observatori!

Seminarul de iarnă pentru arbitri și arbitri asistenți din Liga 2 a avut loc în perioada 12 – 14 februarie, la Complexul Mogoșoaia. ...

Ieri 09:24 open_in_new
Eolienele de pe Semenic, morile lui Don Quijote

CARAŞ-SEVERIN – Proiectul de construcţie al parcului eolian la Brebu Nou, Slatina Timiş şi Văliug s-a spulberat în vântul proceselor, birocraţiei şi al… falimentului.

Falimentul Conaid Company SRL, la care Duro Felguera deține aproape 99% din capital, a fost ...

Ieri 09:24 open_in_new
„E bine şi-aşa rău cum e“ bugetul local al Reşiţei, adică mai mare!

REŞIŢA – Spre deosebire de 2019, când bugetul a fost aprobat abia în aprilie, anul acesta nu numai că a fost aprobat mai repede, dar e şi mai mare cu 24 la sută. Întrunit marţi, 18 februarie 2020, în şedinţă ordinară, Consiliul Local Reşiţa a aprobat proiectul de venituri ...

2020-02-18 19:08 open_in_new
Români, Europa ne cheamă din nou pe… plantaţie!

REŞIŢA – Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 616 locuri de muncă vacante.

Oferta este foarte variată şi se prezintă după cum urmează: Spania – 500 locuri de muncă pentru: muncitor în agricultură; Germania ...

2020-02-18 18:06 open_in_new