Ultimele Știri România

CAON

Şase reţinuţi, şase sub control judiciar

CARAŞ-SEVERIN – Percheziţiile domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, 29 octombrie, în judeţele Caraş-Severin şi Timiş – în dosarul vizând reţeaua care procura droguri din Timiş pentru a le vinde în clisură –, au avut urmări asupra libertăţii unora dintre cei ...

Azi 12:36 open_in_new
Două autoturisme răsturnate într-o singură noapte

CARAŞ-SEVERIN – Salvatorii vorbesc despre două accidente rutiere petrecute azi-noapte, din fericire fără victime!

„Pompierii militari cărășeni au intervenit de urgență, în cursul nopții trecute, la două accidente rutiere înregistrate pe raza județului Caraș-Severin, ...

Azi 11:35 open_in_new
Popa vrea 550 din milioanele Europei

REŞIŢA – Edilul vorbeşte despre o ţintă de 250 plus 300 de milioane de euro şi promite că, deşi proiectele vor fi, numeric, la jumătatea primului mandat, ele vor marşa pe inovare-cercetare, vor fi generatoare de afaceri şi, implicit, de locuri de muncă! 

Întrebat ...

Azi 08:32 open_in_new
Factura de gunoi, redusă cu 30% la Reşiţa

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană informează că strategiile de impunere a colectări selective încep să dea roade. Asta, împreună cu faptul că nu mai ducem gunoiul la Oradea, a dus la o modificare substanţială de tarif, de 30 de procente, operabilă de la 1 noiembrie!

...

Ieri 17:15 open_in_new
Lucrări pe străzile Reşiţei

REȘIȚA – Mai multe zone ale municipiului de pe Bârzava au avut parte, şi joi, de lucrări, inclusiv de marcare. Tot joi au început şi lucrările de racordare la reţeaua pluvială, în zona dintre Piaţa Republicii (de la AquaCaraş) şi pasajul TMK!

Şi pentru că lucrările ...

Ieri 16:13 open_in_new
Fotbalistele de la Banat Girls au donat plasmă!

REȘIȚA – Fotbalistele de la ACS Banat Girls Reșița, care au fost infectate cu Covid-19, au decis să dea o mână de ajutor celor care încă se luptă cu acest virus!

Campania „Luptăm împreună până la ultima picătură de plasmă” a fost inițiată în data de 28 ...

Ieri 16:13 open_in_new
Eutanasierea câinilor, subiect de campanie la Reşiţa

REŞIŢA – Problema maidanezilor este pe departe de a fi rezolvată, însă perioada campaniei electorale scoate din nou la rampă temeri legate de eutanasierea câinilor de la padocul din drumul Lupacului!

„200 de câini vor fi eutanasiați la Reșița, avertiza Daniel Toma, ...

Ieri 16:13 open_in_new
21 de percheziţii pentru droguri

MOLDOVA NOUĂ – Caraş-Severinul şi Timişul au fost scena descinderilor, la persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri. Protagoniştii le-ar fi luat din Timişoara, pentru a le vinde în Clisură cu 50-70 de lei doza, inclusiv în rândul elevilor de liceu…

...

Ieri 13:05 open_in_new
Spitalul Județean Reșița primește încă o mână de ajutor de la Vela

REȘIȚA – Ministrul de Interne a reușit ieri, în ședința de Guvern, introducerea principalei unități sanitare din Caraș-Severin pe lista celor eligibile pentru o nouă tranșă de fonduri europene!

Mai exact, Spitalul Județean Reșița a fost declarat eligibil pentru ...

Ieri 13:05 open_in_new
Sute de mii de români spun adio contoarelor clasice și primesc unele inteligente pentru a-și eficientiza consumul de energie electrică

ADVERTORIAL. Contorul inteligent pune stăpânire pe tot mai multe gospodării din țară. Numai anul acesta, companiile românești de distribuție ale grupului Enel, lider mondial și pionier în tehnologia contoarelor inteligente, instalează peste 170.000 de contoare inteligente în zonele ...

Ieri 10:01 open_in_new
Dunca vrea finanțări pentru 400 de kilometri de drumuri județene

CARAŞ-SEVERIN – ADR Vest a primit deja portofoliul de proiecte dedicate drumurile cărășene pentru care Consiliul Județean vrea să obțină bani prin POR 2021-2027. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Romeo Dunca, noul șef al județului caracterizând drept interesante ...

Ieri 10:01 open_in_new
Agresorul de la Obreja, arestat

CARANSEBEŞ – Judecătoria Caransebeş a admis, în cursul zilei de astăzi, propunerea procurorului, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr acuzat de tentativă de tâlhărie!

Este vorba despre tânărul de 21 de ani, din Obreja, care a fost reţinut ...

2020-10-28 17:42 open_in_new
Nelu Popa a scos iataganul la planul roşu

REŞIŢA – Ulterior a făcut pace, iar acum recomandă masca de protecţie tuturor, inclusiv celor puternici, pentru a le da o şansă şi celor care nu au o sănătate de… buldozer! 

Cetatea de foc este pe scenariul roşu, iar despre subiect, Nelu Popa a precizat: „E o ...

2020-10-28 17:42 open_in_new
Vela le-a mulţumit celor care au râs acum 4 ani!

CARAŞ-SEVERIN – Trădat acum mai bine de patru ani, deși era favorit pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean, actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a uitat momentul când pesediștii lui Mocioalcă și pemepiștii lui Popovici jubilau după alegerea lui ...

2020-10-28 17:42 open_in_new
Pastramă de la AGIL! Pentru serile de toamnă!

ADVERTORIAL. O bucurie a gustului, pastrama din ceafă de porc de la AGIL creează dependență în rândul gurmanzilor. Conține: ceafă de porc făra os, sare, condimente!

Pastrama din cotlet de porc, o specialitate fină și atent creată pentru a păstra ce-i mai bun din carnea de ...

2020-10-28 17:42 open_in_new
Romeo Dunca a jurat credinţă judeţului

CARAŞ-SEVERIN – În cadru festiv, în prezenţa prefectului Cristian Gâfu, asistaţi online de ministrul Marcel Vela, aleşii judeţeni au depus jurământul, de miercuri judeţul având for decizional!

De miercuri, Romeo Dunca este oficial preşedintele Consiliului Judeţean ...

2020-10-28 15:39 open_in_new
RETRACTARE PUBLICĂ

Subsemnatul Sergiu-George Taban, prin prezenta precizez că îmi retrag expres toate afirmațiile pe care le-am făcut la adresa domnului Nicorici Dinu în articolul din data de 28.01.2019, publicat pe site-ul  http://reper24.ro.

Precizez că toate afirmațiile considerate ...

2020-10-28 11:35 open_in_new
Australienii de la Macquarie vor avea lacurile de la Văliug

CARAŞ-SEVERIN – TMK Hydroenergy Power, sistemul hidroenergetic din apropierea Reşiţei, va fi vândut de CEZ!

CEZ, grup din energie cu 10 mld. euro capitalizare la Praga, a decis să vândă operaţiunile din România către Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA), fond ...

2020-10-28 09:33 open_in_new
Luci Dobre, noul antrenor al Progresului Ezeriș!

CARAȘ-SEVERIN – După ce Adrian Enășescu și-a anunțat demisia de la formația din Ezeriș, președintele Cristian Șodâncă s-a orientat repede. Drept urmare, Lucian Dobre a preluat echipa și a avut deja și un prim antrenament cu fotbaliștii Progresului!

„Consider că ...

2020-10-28 08:32 open_in_new
Ziua și proiectilul! Muniţie răsărită în albia Bârzavei!

REŞIŢA – După proiectilul găsit luni pe strada Primăverii, o nouă intervenţie de asanare de muniție neexplodată i-a angrenat pe pompierii militari reşiţeni!

„Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita a intervenit de urgență, din nou, în ...

2020-10-28 08:32 open_in_new
Contestat, Românu îşi vede de treabă

ANINA – Deşi nu a fost nici el validat, fiind acuzat că ar fi fraudat alegerile, primarul în funcţie al Aninei nu pierde oportunităţile de a face din fostul oraş minier, staţiune turistică!

Două momente importante de săptămâna trecută apropie aceste visuri tot mai mult ...

2020-10-28 08:32 open_in_new