Ultimele Știri România

Cronica de Teleorman

Eugen Pîrvulescu (PNL): “Sprijinim dezvoltarea fermelor de familie și promovăm comercializarea produselor românești!”

Declarație de presă

În ultima perioadă, din în ce mai des suntem acuzați de adversarii politici că vrem să distrugem agricultura românească și producătorii autohtoni. Sigur, este doar o chestiune de imagine a celor care se agață de orice domeniu, pentru a face promisiuni ...

Azi 16:05 open_in_new
Dănuț Cristescu, candidat pentru Senat: “Sănătatea, educația și bunăstarea cetățenilor s-au aflat întodeauna în centrul preocupărilor PSD”

Sănătatea, educația și bunăstarea cetățenilor s-au aflat întodeauna în centrul preocupărilor Partidului Social Democrat, care a direcționat fonduri pentru realizarea proiectelor privind dezvoltarea județului, creșterea nivelului și a condițiilor de trai în toate localitățile, ...

Azi 14:01 open_in_new
Costel Barbu: “Guvernul Orban, Guvernul Românilor: oamenii contează, nu culoarea lor politică!”

Declarație de presă:

Mă bucur să anunț că peste 20 de noi proiecte propuse de primarii teleormăneni îndeplinesc toate condițiile pentru a fi incluse în programul de investiții al #GuvernuluiOrban.

#PNL a arătat că este singurul partid cu un program de guvernare puternic, ...

Azi 14:01 open_in_new
PSD Teleorman: “Când PNL dă „acoperitoarea de față” jos, vedem doar PD-L!”

Comunicat de presă

Cinism și corupție endemică, numele tău este Orban!

Mădălin Borș (PSD), candidat pentru postul de deputat în Camera Deputaților în județul Teleorman, a criticat dur măsura păstrării în comerț a măștilor care nu protejează de coronavirus, sub ...

Azi 14:01 open_in_new
Programul „Rabla pentru Electrocasnice” începe. Ce valoare au voucherele și ce produse sunt incluse

Românii îşi vor putea cumpăra electrocasnice şi electronice noi prin Programul „Rabla pentru Electrocasnice”, din 15 decembrie.

Programul are un buget total de 40 de milioane de lei, iar doritorii pot obţine mai multe vouchere, dar pentru produse diferite.

„Finanţăm ...

Ieri 17:02 open_in_new
Adrian Gâdea: “Soluțiile PSD pentru combaterea pandemiei COVID” (comunicat)

Comunicat de presă

Este total greșită abordarea guvernului Orban care PLAFONEAZĂ ARTIFICIAL numărul de noi cazuri, prin limitarea testării. Această atitudine iresponsabilă poate bloca total țara, cel puțin o lună, după alegerile din 6 decembrie.

Capacitatea declarată a ...

Ieri 16:00 open_in_new
Comunicat de presă PNL Teleorman: “Investim în energie!”

Comunicat de presă

România are nevoie de modernizare și în privința energiei. Programul de guvernare al Partidului Național Liberal cuprinde la acest capitol important un plan bine structurat, care va aduce mari beneficii consumatorilor.

Sunt prevăzute noi capacități ...

Ieri 16:00 open_in_new
Închiderea piețelor. O decizie lipsită de dreptate socială? (Video)

Favorizarea supermarketurilor a generat dezamăgire, indignare și revoltă.

Decizia de a scoate marfa din piețe afară, punct de cotitură electorală, un subiect pe care competitorii politici l-au rostogolit spre propriul câștig.

Cine pierde? Producătorul, vânzătorul din ...

2020-11-25 21:30 open_in_new
Comunicat de presă PNL Teleorman: “Sănătatea populației a reprioritizat cheltuielile bugetare și la cea de-a treia rectificare”

Pandemia provocată de COVID -19 a reprioritizat cheltuielile bugetare ale Guvernului PNL, pentru a fi asigurate fondurile necesare dotării sistemului medical și buna desfășurare a serviciilor medicale, fără a fi lăsate în urmă domenii de activitate economică importante.

La toate ...

2020-11-25 14:18 open_in_new
Dănuț Cristescu (PSD): “Propaganda Guvernului PNL că sunt suficiente paturi ATI, este spulberată de realitatea dură!”

Sistemul sanitar este copleșit acum, pentru că luni de zile, guvernul PNL a fost surd și orb, n-a făcut nimic! A refuzat orice sugestie, orice inițiativă menită să consolideze capacitatea de răspuns și combatere a sistemului sanitar în fața pandemiei.

PSD a propus testare ...

2020-11-25 14:18 open_in_new
Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier, în Islaz (foto)

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, în Islaz, în jurul orelor 14.00, iar patru persoane au fost rănite în urma impactului.

Un bărbat de 44 de ani, cu politraumatisme și în stare de inconștiență, a fost preluat de echipajul medical SAJ și transportat la ...

2020-11-24 17:32 open_in_new
Florin Piper-Savu (PSD): “Dincolo de politică, vorbesc cifrele și nu lasă loc de manipulare”

De la lansarea programului de guvernare, tot ascult cum PNL a mărit substanțial pensiile si cum le va mări în continuare… Dincolo de politică, vorbesc cifrele și nu lasă loc de manipulare.

În Sinteza Program PNL la pag 2 se spune „Majoram punctul de pensie cu 46% pana in 2024 ...

2020-11-24 11:18 open_in_new
Dănuț Cristescu: “PNL a creat dezastru în toate domeniile de activitate!”

Educația pentru o generație întreagă de copii este compromisă din cauza incompetenței în pregătirea anului școlar. Locuri de muncă pierdute sau care urmează să fie pierdute din cauza incompetenței în gestionarea economiei. Dezastru în sectoare întregi de activitate din cauza ...

2020-11-23 16:26 open_in_new
Senator Eugen Pîrvulescu: “Teleormanul se va schimba în bine!”

Declarație de presă:

Teleormănenii trebuie să știe exact ce înseamnă o schimbare adevărată și un plan serios de redresare a economiei, după această pandemie care a lovit întreaga lume.

Partidul Național Liberal nu promite decât ceea ce se poate realiza, calculat pe ...

2020-11-23 16:26 open_in_new
Președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu: “Fonduri europene pentru Teleorman”

În județul nostru, Partidul National Liberal va aduce fonduri europene, atât de necesare pentru investiții și modernizare.

Prea mulți ani județul a fost lăsat în paragină, în timp ce oamenilor li se servea aceeași poveste expirată, plină cu promisiuni fără acoperire ...

2020-11-23 14:22 open_in_new
Handbal masculin: CSM Alexandria a obținut victoria în primele două meciuri ale întâiului turneu din acest an (Video)

Primele turnee ale Diviziei A, Seriile A, B și C de handbal masculin se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie, la Cluj Napoca. Figură bună au făcut băieții antrenați de către Liviu Candidatu.

Primul meci pe care handbaliștii de la CSM Alexandria, Seria B  l-au avut a fost ...

2020-11-21 16:06 open_in_new
Consilierii județeni PNL Teleorman vor să inițieze un proiect de hotărâre în vederea alocării de fonduri pentru spitale

Comunicat de presă

   Pentru asigurarea necesarului de bunuri și servicii medicale la Spitalul județean de Urgențe Alexandria și a unităților spitalicești din Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele, transformate în suport Covid, grupul consilierilor județeni ai PNL, majoritar ...

2020-11-20 16:58 open_in_new
Adrian Gâdea: “Școli inteligente pentru copii inteligenți”

Comunicat de presă

Soluțiile PSD pentru educație se bazează pe DIALOG (elevi, părinți, studenți și profesori), FINANȚARE JUSTĂ ȘI EFICIENTĂ și MODERNIZAREA ARHITECTURII CURRICULARE ȘI A PROGRAMELOR ȘCOLARE(armonizarea materiei în funcție de piața muncii).

PROGRAMUL ...

2020-11-20 14:51 open_in_new
PNL a lansat programul de guvernare

Astăzi a fost lansat, oficial, și în județul Teleorman programul de guvernare al PNL, document la care au contribuit peste 470 de specialiști, și care cuprinde un plan elaborat de dezvoltare naţională pentru reconstruirea durabilă a României.

Temele principale abordate din acest ...

2020-11-20 12:44 open_in_new
Costel Barbu, candidat PNL pentru Camera Deputaților: “Îi provoc, pe oamenii de afaceri din Teleorman, să aplice pentru obținerea granturilor alocate de Guvernul Orban”

Companiile au nevoie de infuzie de capital și de ajutor financiar din partea Guvernului, iar acest lucru se și întâmplă! Au început plățile către agențiile de IMM-uri pentru Măsurile 1 şi 2, microgranturi şi granturi pentru capital de lucru.

Din județul Teleorman au aplicat ...

2020-11-20 00:10 open_in_new
Doru Ciofalcă, director de campanie al PNL Roșiorii de Vede: “Aleșii locali ai USR- PLUS Roșiori lansează acuzații nefondate la adresa PNL”

Declarație de presă

Abia demarată activitatea în cadrul Consiliului local Roșiori de Vede, iar aleșii USR- PLUS deja pierd din vedere că misiunea lor, potrivit jurământului de credință pe care l-au rostit la investire, este binele cetățenilor municipiului, emițând, în ...

2020-11-19 17:54 open_in_new