Ultimele Știri România

Financiarul

În materie de legislație 5G, dincolo de lobby, discutăm de reguli

Articol scris de Adrian Câciu

Reguli care sunt călcate în picioare, în mod paradoxal, printr-o nouă regulă.

Acesta este adevărul dincolo de discursul politicianist al unor demnitari ai statului român care preferă adoptarea unor reglementări doar pentru a bifa o sarcină și ...

2021-05-10 22:05 open_in_new
Elon Musk dezvăluie în emisiunea Saturday Night Live că are sindromul Asperger

Antreprenorul tehnic Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger în timp ce apare în seria de schițe de comedie din SUA Saturday Night Live (SNL).

Bărbatul în vârstă de 49 de ani le-a spus telespectatorilor că este „prima persoană cu Asperger” care a găzduit programul ...

2021-05-10 22:05 open_in_new
O nouă categorie de cărți generează vânzări impresionante în online și creează noi oportunități de business în ecommerce

După mai bine de un an de pandemie, timp în care oamenii de pe întreaga planetă au fost afectați de izolare și distanțare socială, aceștia au căutat online metode noi prin să-și diversifice activitățile de acasă și să-și petreacă timpul liber.

Schimbarea nevoilor și ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Artă și Tradiție 2021- Expoziție caritabilă în parteneriat cu SOCIETATEA NAȚIONALĂ DE CRUCE ROȘIE DIN ROMÂNIA. 11 – 23 mai 2021, Sala Irina Nicolau, Muzeul Național al Ţăranului Român

Muzeul Național al Ţăranului Român, împreună cu Galeria ArhivaDeArtă, vă aşteaptă marţi, 11 mai 2021, de la ora 17.00, la Sala Irina Nicolau, la vernisajul expoziției Artă și Tradiție 2021, eveniment caritabil ce se va desfășura în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Echipa Fashion Days câștigă Liga Națională de Marketing

Timp de 4 săptămâni, 12 echipe au concurat în marketing afiliat și au generat peste 9.000 de vânzări în valoare de peste 350.000 de euro, în prima competiție din România dedicată marketingului pe echipe

 4 săptămâni, 12 echipe din 3 categorii de produse și o premieră în ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Ether sare de 4 000 de dolari, celelalte criptomonede devin mai ferme

Criptomoneda Ether a depășit luni 4.000 de dolari, urcând la un nou vârf pentru a treia sesiune consecutivă, și-ar putea găsi noi utilizări, ridicând alte monede digitale în urma sa.

Bitcoin a atins un nivel ridicat de trei săptămâni și moneda dogecoin s-a stabilizat, ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Castelul lui Dracula din România oferă turiștilor posibilitatea vaccinării cu Pfizer

Vizitatorii castelului lui Dracula sunt înțepați cu ace mai degrabă decât cu colți, după ce un centru de vaccinare Covid-19 a fost înființat în locația din Transilvania.

Medicii oferă doze de vaccin Pfizer tuturor celor care vizitează Castelul Bran, existent din secolul al ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Acțiuni asiatice s-au ridicat, în timp ce prețurile petrolului și gazelor au crescut după un atac cibernetic

Stocurile au crescut luni, pe fondul speculațiilor că ratele dobânzilor vor rămâne scăzute din cauza presiunii inflaționiste în scădere, în timp ce prețurile petrolului și gazului au crescut după un atac cibernetic asupra unui operator de conducte din SUA, care a deranjat ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Listările periculoase de pe eBay pot fi eliminate de către autoritățile de reglementare

Vânzătorul online eBay spune că acordă autorităților de reglementare puterea de a elimina produsele periculoase, fără a consulta compania.

Oficialii vor putea elimina articolele „acolo unde au dovezi ale unui risc pentru siguranța consumatorilor”, a spus eBay.

În Marea ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Clubhouse lansează aplicația pentru Android, pe măsură ce descărcările scad

Aplicația audio live Clubhouse va începe să introducă o versiune de test a aplicației pentru utilizatorii de Android din Statele Unite, a spus compania, într-o potențială extindere a pieței sale.

Aplicația, care a crescut în popularitate la începutul acestui an, după ce, ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Violența izbucnește la moscheea al-Aqsa în timp ce Israelul marchează Ziua Ierusalimului

Palestinienii care aruncă cu pietre și poliția israeliană care trage cu grenade asomatoare, s-au ciocnit luni în fața moscheii al-Aqsa, în timpul violenței continue din Ierusalim, care a ridicat îngrijorarea internațională.

Tensiunile din oraș au fost deosebit de mari, deoarece ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Panasonic prognozează un profit de 28%, pe măsură ce economiile lumii își revin

Panasonic Corp se așteaptă ca profitul operațional să crească cu aproape o treime în acest an de afaceri, pe măsură ce economiile din întreaga lume vor reveni blocările coronavirusului, a declarat compania luni.

Panasonic estimează că profitul operațional va crește cu 27,6% ...

2021-05-10 13:38 open_in_new
Medicul rus de top care l-a tratat pe Alexei Navalny, dat dispărut în pădure, reapare după 3 zile

Un medic siberian care l- a tratat anul trecut pe criticul otrăvit al Kremlinului, Alexei Navalny, a reapărut luni, după ce a fost raportat dispărut în timp ce se afla într-o excursie de vânătoare, au declarat agențiile de presă rusești.

O căutare a fost lansată în pădurile ...

2021-05-10 13:37 open_in_new
În mijlocul opoziției, premierul japonez spune că „nu a pus niciodată olimpiada pe primul loc”

Prim-ministrul japonez Yoshihide Suga a declarat luni că nu a „pus olimpiadele pe primul loc”, în aceeași zi în care un sondaj de opinie a arătat că aproape 60% dintre oamenii din Japonia doresc ca olimpiadele să fie anulate, cu mai puțin de trei luni înainte de a ...

2021-05-10 13:37 open_in_new
ASF: LA MULȚI ANI, EUROPA!

Cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Europei”, Autoritatea de Supraveghere Financiară salută efortul depus la nivel european pentru dezvoltarea piețelor financiare nebancare.

”În urmă cu 71 de ani, o idee a transformat Europa. De atunci, în fiecare an, ”Ziua Europei” este un ...

2021-05-09 14:28 open_in_new
CEC Bank acordă finanțări prin programul AGRO IMM Invest

CEC Bank acordă finanțări prin programul AGRO IMM Invest, care oferă acces antreprenorilor din agricultură la credite cu dobânzi avantajoase și garanții de stat, precum și la sume nerambursabile de până la 10% din valoarea finanțării.  

”CEC Bank este unul dintre cei mai ...

2021-05-07 19:58 open_in_new
Adidas crește perspectivele în ciuda blocării din cauza pandemiei și problemelor legate de lanțul de aprovizionare

Compania germană de îmbrăcăminte sportivă Adidas și-a ridicat vineri perspectivele de vânzări în 2021, declarând că se așteaptă la o cerere puternică pentru noi produse, în ciuda blocărilor în curs de desfășurare în Europa, provocărilor lanțului de aprovizionare și ...

2021-05-07 19:58 open_in_new
Ericsson soluționează disputa privind brevetele cu Samsung

Ericsson a declarat vineri că a ajuns la un acord de mai mulți ani cu licențele globale de brevete cu Samsung, punând capăt unei dispute care a afectat veniturile producătorului suedez de echipamente de telecomunicații din primul trimestru.

Ericsson se așteaptă ca veniturile din ...

2021-05-07 19:58 open_in_new
Tesla spune autorității de reglementare că mașinile cu autonomie completă nu pot fi realizate până la sfârșitul anului

Tesla Inc a declarat unui organism de reglementare din California că este posibil să nu realizeze o tehnologie completă de auto-conducere până la sfârșitul acestui an, a arătat o notă a Departamentului pentru Vehicule Motorizate din California.

Directorul executiv al Tesla, Elon ...

2021-05-07 19:58 open_in_new
Prețurile petrolului cresc pe măsură ce China, SUA ridică datele economice pe piețe

Prețurile petrolului și-au revenit după o scădere de 1% în sesiunea anterioară pe baza datelor economice dinamice din China și Statele Unite, chiar dacă pandemia COVID-19 în creștere a plafonat prețurile în India.

În luna iulie, viitorul brut Brent a fost de 68,40 dolari pe ...

2021-05-07 19:57 open_in_new
Fed spune că boom-ul pieței bursiere, investitorii „extenuați”, necesită prudență

Stocurile în plină expansiune, investițiile „meme” bazate pe internet și cutia neagră de finanțare a fondurilor speculative prezintă riscuri în creștere pe măsură ce economia SUA iese din pandemia de coronavirus și apetitul investitorilor crește, a avertizat Rezerva Federală ...

2021-05-07 19:57 open_in_new