Ultimele Știri România

Glasul Ploieștean

Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea are șanse mari să câștige sezonul 9. „Îmi doresc să îi întrec pe bărbați!”

O tânără studentă din Ploiești le-a stins lumina chefilor cu un desert special. Elena Matei a venit la Chefi la cuțite pentru a demonstra că femeile pot deveni bucătari de renume și pot face spectacol în bucătărie.

Elena Matei are doar 22 de ani și este îndrăgostită de ...

2021-05-05 01:46 open_in_new
Adrian Dobre, candidat independent la Primăria Ploieşti!

Adrian Dobre, actualul primar al municipiului Ploieşti, ar putea candida independent pentru un nou mandat de primar al oraşului, scrie Telegrama.

Surse din mediul politic vorbesc tot mai insistent despre o posibilă candidatură independentă a primarului Ploieştiului, Adrian ...

2021-05-01 07:06 open_in_new
BREAKING – Parlamentul European a votat pentru primirea României în Spațiul Schengen

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, anunță faptul că Parlamentul European a votat pentru extinderea Spațiului Schengen și primirea României. De asemenea, au fost votate și măsurile de protejare a muncitorilor sezonieri.

”Dan Nica, liderul Delegației europarlamentare PSD, ...

2021-04-24 07:21 open_in_new
Fostul subprefect al județului Prahova, Maria-Mihaela Duță a fost numită în funcția de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Prahova.

Anterior numirii, doamna director executiv și-a desfășurat activitatea în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.” se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a APM Prahova.

...
2021-04-21 17:32 open_in_new
Liviu Dragnea, reabilitat. Anunţul făcut de Comisia Penitenciare: A primit aviz pozitiv pentru eliberare!

Liviu Dragnea, reabilitat. Dragnea a fost condamnat definitiv, pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, fostul lider al ...

2021-04-21 17:31 open_in_new
Dan Rădulescu, fost membru USR, s-a înscris în AUR

Fostul deputat Dan Rădulescu a anunțat, marți, că s-a înscris în AUR și nu a ratat ocazia de a critica actuala clasă politică.

„Timp de trei decenii, punctele cardinale din busola strâmbă a politicii românești au indicat orice altceva decât interesul cetățeanului. Acum, ...

2021-04-21 09:09 open_in_new
Rata incidenței COVID, în scădere, în Prahova. Raportul pentru fiecare localitate din județ

Rata incidenței nu mai depășește pragul de 6 la mie în niciuna dintre localitățile din Prahova. Ploieștiul este în cea de-a cincea zi consecutivă de scădere, după ce ajunsese, în prima parte săptămânii trecute, la aproape 4 la mie.

...
2021-04-19 15:40 open_in_new
Acces limitat în Cimitirul Mihai Bravu în noaptea de Înviere

Societatea care administrează cimitirele din municipiul Ploiești, Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., a emis un comunicat de presă prin care solicită conducătorilor de autoturisme să nu intre în incinta Cimitirului Mihai Bravu cu autoturismele pentru a ajunge la biserică ...

2021-04-19 15:40 open_in_new
Ședință CRUCIALĂ a coaliției de guvernare: prima confruntare, după revocarea lui Vlad Voiculescu

Liderii USR PLUS au criticat decizia de revocare din funcţie a lui Vlad Voiculescu luată de premierul Florin Cîţu, susţinând că a fost unilaterală. Ei au solicitat o întrunire de urgenţă a coaliţiei de guvernare pentru a discuta despre retragerea încrederii prim-ministrului Florin ...

2021-04-19 08:42 open_in_new
BREAKING NEWS: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, DEMIS de premierul Florin Cîţu

Premierul Florin Cîțu: Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la ...

2021-04-14 15:11 open_in_new