Ultimele Știri România

Glasul Ploieștean

INCREDIBIL! Iohannis cerea insistent în urmă cu 5 ani o dezbatere cu Victor Ponta, acum refuză dezbaterea cu Viorica Dăncilă

Asistăm la o premieră în plină campanie electorală! Dan Motreanu, șeful de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale, a declarat luni seară, după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, că nu ar fi oportună o dezbatere cu Viorica Dăncilă, în așteptarea turului secund ...

2019-11-12 09:37 open_in_new
PSD insistă pentru o dezbatere între Dăncilă și Iohannis, PNL refuză

PSD a solicitat PNL organizarea, de comun acord, a cel puţin două dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie.

Solicitarea a fost transmisă prin intermediul unei scrisori adresate şefului de campanie ...

2019-11-12 09:37 open_in_new
Cristian Tudor Popescu: „Susţinătorii USR sunt o grămadă de inși primitivi, grobieni, agresivi”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale spunând că PSD o să crească în opoziţie pentru că vor fi mai agresivi.

Întrebat cum se va schimba jocul politic în urma acestor rezultate, CTP a răspuns:

„PSD-ului acum o să ...

2019-11-11 16:12 open_in_new
VIDEO – Iohannis ironizat de un cetățean din Prahova

Președintele Klaus Werner Iohannis a ajuns personaj principal în poeziile românilor, speriați de amenințările guvernului mult așteptat de președinte.

Pe adresa redacției am primit un material cu un cetățean din Mănești – Prahova, care îi urează președintelui ...

2019-10-31 18:29 open_in_new
DERBY la Ploiești! Haideți să le susținem pe fete! C.S. Activ Prahova – Ploiești V.S. C.S. Dacia Mioveni 2012, sâmbătă, la Sala Sporturilor

Avem deosebita plăcere de a vă invita sâmbătă, 02 noiembrie 2019, ora 16.00, la Sala Sporturilor „Olimpia” Ploiești, la jocul oficial C.S. Activ Prahova – Ploiești V.S. C.S. Dacia Mioveni 2012, derby-ul Seriei C.

C.S. Activ Prahova – Ploiești, echipa ...

2019-10-30 13:01 open_in_new
A votat pentru președinte prin corespondență și la Turul 1 și la Turul 2

O româncă se laudă pe platforma de socializare Facebook cum că a votat pentru alegerea președintelui României 2019 și la Turul 1 și la Turul 2.

După profilul de Facebook, Ioana Dragne este un român stabilit în Olanda și este de profesie contabil, oferind consultanță ...

2019-10-28 13:13 open_in_new
Dacă va fi investit guvernul Orban, astăzi românii vor avea parte de ultimele bucurii

Premierul Viorica Dăncilă, a anunțat că în ședința de guvern de astăzi, va adopta, un proiect de hotărâre privind alocarea fondurilor necesare pentru plata facturilor din programele PNDL 1 şi PNDL 2.

„Mâine (luni – n.r.) vom avea Hotărâre de Guvern referitor la ...

2019-10-28 08:54 open_in_new
Cristian Socol, profesor la ASE: Programul de guvernare al PNL un dezastru național!

”Cine pierde și cine câștigă?

Am recitit „programul de guvernare”, de astă-dată din perspectiva intereselor. Deși ascunse în truismele și principiile aruncate haotic în așa numitul program, interesele sunt prezente.

Cine va avea de cîștigat din ...

2019-10-27 14:49 open_in_new
Dialog între un polițist de la rutieră și un șofer: ”Tu știi cine e tata?” Polițist de la Rutieră: ”O puteți suna pe mama dvs., să vă lămurească”

Pe pagina oficială de Facebook a Ministerului de Interne a fost publicat dialogul dintre un un polițist de la Rutieră și un șofer care vorbea la telefon, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și nu avea nici centură de siguranță.

Iată dialogul:

– Bună ...

2019-10-24 09:32 open_in_new
Dosar marca „Portocală”: Mircea Cosma, declarat nevinovat! Decizie definitivă / DOCUMENT

 

O nouă lovitură pentru fostul procuror de la „Unitatea de elită” DNA Ploiești, Mircea Negulescu „Portocală”. Încă o anchetă bazată pe probe false și prejudicii inventate s-a soldat cu sentința favorabilă victimei acuzate pe nedrept.

Vorbim ...

2019-10-24 09:32 open_in_new
Posesorii de mașini electrice pot folosi noua stație de încărcare, gratuit, la Consiliul Județean

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, anunță printr-o postare pe o platformă de socializare inaugurarea unei stații de încărcare pentru mașinile electrice și hibrid plug-in, chiar în parcarea Consiliului Județean.

„Cei care conduc mașini electrice ...

2019-10-23 13:44 open_in_new