Ultimele Știri România

Info Puls

Monica Hermănescu: „Toate țările civilizate au vrut ca femeile musulmane să-și dea jos vălul islamic. Amu purtăm toți mască pe stradă!”

Timişoreanca Monica Hermănescu face pe wixsite-ul său persnonal (http://monicaharmanescu.wixsite.com) o analiză detaliată şi bine documentată înb privinţa modului cum trebuie ca toţi, acum, să purtăm mască (să ne acoperim, într-un fel, faţa).

Iată ce scrie ...

Ieri 12:56 open_in_new
Duminică, 5 aprilie, pe pegina sa de facebook, Teatrul Municipal „Ariel” prezintă spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”, după Frații Grimm

Ministagiunea de spectacole online a Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea a debutat în data de 22 martie 2020 (pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/teatrul.ariel/  și pe site-ul teatrului http://www.arieltheatre.ro/ ). Duminică, 5 aprilie sunt programate ...

Ieri 10:46 open_in_new
Senatorul vâlcean Bogdan Matei: „PSD s-a ținut de cuvânt, acum mai rămâne doar ca președintele Iohannis sa promulge legea!”

„Proiectul propus de PSD pentru amânarea plății ratelor bancare, rambursării creditelor, la cerere, fără niciun cost suplimentar, a fost votat și în Camera Deputaților! PSD s-a ținut de cuvânt, acum mai rămâne doar ca președintele Iohannis sa promulge legea. Parlamentarii ...

Ieri 10:46 open_in_new
Primarul Ion Bebe Streinu (Şirineasa): „Tratati cu maxima responsabilitate indicațiile, recomandările și obligațiile transmise de persoanele si instituțiile autorizate privind epidemia cu COVID-19”

„DRAGI LOCUITOREI AI COMUNEI SIRINEASA:

Revin cu rugamintea sa tratati cu maxima responsabilitate indicatiile, recomandarile si obligatiile trasmise de persoanele si institutiile autorizate privind epidemia cu COVID-19.Deja microbul s-a apropiat de localitatea noastra. Este caz ...

2020-04-03 12:30 open_in_new
Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu sprijină acțiunea „Izolaţi fără voie” iniţiată de Mihai Ghebrea

Șeful de la Casa Pinocchio din Băbeni, Mihai Ghebrea continuă acțiunea de ajutorare a persoanelor aflate într-o situație grea. În același timp, acesta se îngrijește şi de copii şi tinerii de la Casa Pinocchio

Din nou, în aprovizionarea tinerilor .de la Casa Pinocvchio a ...

2020-04-03 11:26 open_in_new
Îi pasă. Nu rămâne indiferent! Ajută atât cât poate! Marcel Boboc, în sprijinul vâlcenilor aflați în dificultate

Îl doare. Îi pasă. Nu poate sta în casă nepăsător.

Nu vrea publicitate, face totul cu drag, cu încredere în Dumnezeu, convins fiind că nu poți sta nepăsător când unii, amărâţi, nu au ce pune pe masă.

A ales să meargă în diferite localităţi şi să ajute, după ...

2020-04-03 11:26 open_in_new
Traian Guminski: „Bun aşa, vor să modifice Codul Penal!…”

Ca jurnalist cu experienţă, colegul nostru Traian Guminski „pune degetul pe rană” de fiecare dată, atunci când află ceva care, myai ales, îl intrigă.

Iată, în ultima postare pe pagina sa de facebok, Traian punctează, cu o ironie caracteristică, ideea unora de a ...

2020-04-03 10:23 open_in_new
Senatorul vâlcean (PSD) Bogdan Matei: „Ministrul educaţiei, Monica Anisie, intenţionează să taie salariile profesorilor”

Ministrul educaţiei, Monica Anisie, intenţionează să taie salariile profesorilor, afirmă senatorul PSD de Vâlcea, Bogdan Matei, fost minsitru al TS. 

“Ce s-a gândit doamna ministru Anisie, să taie salariile profesorilor/inspectorilor!?!

Asta dacă cei din urmă sunt mai ...

2020-04-03 10:23 open_in_new
Jurnalista Daniela Ştefănescu: „Vă rog să ajutaţi o familie (o mamă singură cu trei copii minori)”

Pe lângă faptul că e un profesionist desăvârșită, colega noastră de breaslă, jurnalista Daniela Ştefănescu dovedeşte că are şi un suflet nobil, o empatie aparte faţă de semenii săi, dublată de o generozitate pe măsură.

Fără a trece indiferentă la dramele unor oameni, ...

2020-04-02 13:46 open_in_new
Crucea Roșie Română se află în prima linie a luptei cu pandemia

Crucea Roșie Română se află în prima linie a luptei cu pandemia alături de semenii cei mai expuși. În prima zi de iarnă cu zăpadă – din 01 aprilie 2020, la Filiala Vâlcea, am reușit finalizarea distribuției de peste 2500 litri de apă si băuturi răcoritoare, primite de la ...

2020-04-02 12:43 open_in_new
Primarul Ion Bebe Streinu (Şirineasa): „Nu accept bisnita!”

„Astazi despre cei care mai muncesc inca in agricultura;

Este vorba despre cele 7-8 familii din comuna noastra care se ocupa cu producerea de RASADURI SI LEGUME; Pt a va ajuta sa va vindeti rodul muncii dumneavoastra (rasadurile si legumele),dupa ce m-am consultat si cu seful ...

2020-04-01 13:16 open_in_new
Joi, 2 aprilie, Teatrul Municipal „Ariel” prezintă, pe pagina sa de facebook, spectacolul „Groparii”

Teatrul Municipal „Ariel” va prezenta online pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/teatrul.ariel/ și pe site-ul teatrului http://www.arieltheatre.ro/  spectacolul „Groparii”, după scene din „Hamlet” de William Shakespeare, regia și design costume Vlad ...

2020-04-01 11:10 open_in_new
Cort pentru trierea gravidelor, în curtea Maternităţii Rm. Vâlcea

Ca de obicei, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu (PSD) a răspuns prompt solicitării de a achiziționa şi a monta un cort în curtea Maternității pentru trierea gravidelor care ajung aici.

„L-am rugat pe presedintele CJ sa ne ajute cu un cort ...

2020-04-01 10:04 open_in_new
Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a răspuns „prezent” acţiunii „Izolaţi fără voie”

Mihai Ghebrea, directorul de la „Casa Pinocchio” Băbeni a inițiat o campanie de strângere de alimente şi cele necesare traiului pentru mai multe familii şi persoane singure din Vâlcea.

Primul care a răspuns solicitării lui Mihai Ghebrea a fost președintele Consiliului ...

2020-04-01 10:04 open_in_new
Senatorul vâlcean PSD, Bogdan Matei va susţine în Parlament proiectul cerut de salariații din Sport și Tineret

Fostul ministru al Sportului, senatorul vâlcean Bogdan Matei (PSD)  va susține în Parlament proiectul cerut de salariații din Sport și Tineret care prevede că drepturile salariale ale acestora nu vor fi afectate ca urmare a măsurilor dispuse cu privire la suspendarea activităților din ...

2020-04-01 10:04 open_in_new
Consiliul Județean Vâlcea cumpără containere modulare, pentru triaj epidemiologic, la Spitalul Vâlcea

În vederea evitării răspândirii noului coronavirus, ca o măsură suplimentară față de cele luate până acum, președintele Constantin Rădulescu a solicitat conducerii Spitalului Județean de Urgență Vâlcea să transmită Consiliului Județean Vâlcea o notă de fundamentare, ...

2020-03-31 13:47 open_in_new
Senatorul vâlcean Bogdan Matei se alătură apelului făcut de liderul Sindicatului Naţional Sport şi Tineret către Parlament: „Sportul si Tineretul au nevoie de sprijin!”

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, senatorul vâlcean Bogdan Matei se alătură „strigătului disperat” al lui Andy Nagy, preşedintele Sindicatului Naţional Sport şi Tineret, strigăt care se reflectă într-un apel către Parlamentul României să sprijine salariatii ...

2020-03-31 11:39 open_in_new
Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea (PSD): Continuăm să sprijinim Spitalul Județean de Urgență Vâlcea!”

„După ce am propus consilierilor județeni alocarea banilor pentru achiziționarea unui aparat de testare Real Time PCR, vom asigura și cofinanțarea pentru încă un aparat care a fost repartizat Spitalului Județean de Urgență Vâlcea de către Guvern.

De asemenea, voi propune ...

2020-03-31 11:39 open_in_new
Profesorul Iulian Toabeş (FC PO), provocare acceptată: a postat o fotografie a sa pe teren, alături de echipă

Una dintre provocările care „invadează” facebook-ul în ultima vreme este cea prin care iubitorii fotbalului sunt rugați să posteze o fotografie a acestora pe teren.

Managerul echipei FC Păuşeşti Otăsău, profesorul Iulian Toabeş a răspuns provocării lui Alexandru ...

2020-03-30 14:44 open_in_new
Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: „Domnilor de la Guvern, dați bani primăriilor, pentru că primarii se luptă cu mâinile goale să țină situația sub control!”

„Domnilor de la Guvern, dați bani primăriilor, pentru că primarii se luptă cu mâinile goale să țină situația sub control!

Domnilor de la Guvern, dați bani direct spitalelor, din bugetul CAS sau din alte surse, pentru echipamente de protecție, containere de triaj pacienți, ...

2020-03-30 14:44 open_in_new
Senatorul PSD de Vâlcea, Bogdan Matei: „Nu există nicio transparență despre cum și ce se distribuie de la Guvern și de la Ministerul Sănătății spre județele din România”

Fostul ministru al tineretului și sportului, senatorul PSD de Vâlcea, Bogdan Matei spune că nu există nicio transparență despre cum și despre ce se distribuie de la Guvern și de la Ministerul Sănătății spre județele din România și nici după ce criterii.

„Pericolul ...

2020-03-30 11:38 open_in_new