Ultimele Știri România

IoanaCosmetice

Adaugă aceste tipuri de seruri în rutina de îngrijire și vei observa schimbări magice ale părului și tenului tău

Sunt multe tipuri de seruri, benefice pentru ten și pentru păr. Trebuie doar să le alegi bine, în funcție de problema pe care o ai. Compus în principal din apă, serul poate fi utilizat pentru piele împreună cu o cremă. În cazul părului, cel mai bine este ca serul să fie aplicat ...

Ieri 11:43 open_in_new
Uleiuri esențiale cu acțiune antibacteriană pe care trebuie să le folosești și tu

Folosirea uleiurilor esențiale în rutina de înfrumusețare a devenit aproape obligatorie, de aceea trebuie să aflăm din ce în ce mai multe despre ele. Știai că sunt unele uleiuri esențiale care au și acțiune bacteriană de care poți profita?

În general alegem uleiurile ...

Ieri 11:43 open_in_new
Dezinfectantul pentru mâini, de maximă importanță în această perioadă. Prepară-l singură și folosește-l corect!

Dezinfectarea mâinilor este următorul cel mai bun lucru după măștile de protecție și spălarea regulată cu apă și săpun. Este o măsură preventivă foarte eficientă în condițiile epidemiei de coronavirus. 

Cererea de dezinfectant este însă mare, iar acesta cel mai adesea ...

2020-04-02 13:39 open_in_new
Șapte tratamente cu ulei de cocos pentru un ten perfect

Uleiul de cocos și-a câștigat popularitatea datorită proprietăților sale extraordinare de tratare a problemelor părului și tenului. El nu este un hidratant foarte bun, dar are calitatea de a trata acneea și punctele negre, ajutând la menținerea unui ten perfect.

Un alt beneficiu ...

2020-04-02 13:39 open_in_new
10 sfaturi utile pentru aplicarea cremei hidratante

Un produs de îngrijire a pielii care nu trebuie să ne lipsească niciodată este crema hidratantă. Indiferent de tipul de ten, trebuie să aplicăm zilnic o astfel de cremă pentru a ne menține umiditatea pielii. Tenul bine hidratat arată fin și suplu, iar semnele de îmbătrânire apar ...

2020-03-17 11:12 open_in_new
Scrub pentru buze? Beneficii și modul de utilizare.

Scrubul pentru buze nu este la fel ca celelalte produse de îngrijire a pielii. Dacă te-ai întrebat de ce ai avea nevoie de el, află că viața ta s-ar putea să schimbe chiar în acest moment. Învață să-l folosești și vei vedea ce diferență poate face!

Pentru că îți place ...

2020-03-15 09:44 open_in_new
Măștile de față cu castravete pe care trebuie neapărat să le încerci

Vara se apropie cu pași repezi, iar în această perioadă începem să căutăm diverse metode de răcorire a corpului și a pielii. Printre acestea, castravetele este întotdeauna primul pe listă, având cea mai mare putere de răcorire dintre toate legumele.

Această legumă ieftină, ...

2020-03-10 09:25 open_in_new
Cum se aplică corect rujul lichid? Trucuri și sfaturi.

Rujurile lichide sunt cu adevărat o binecuvântare, cu atât de multe varietăți de culoare, dar și pentru că, de cele mai multe ori sunt long-lasting. Îți dau libertatea să mănânci, sau să săruți, fără să te temi că se va șterge. 

Aproape toate brandurile au lansat ...

2020-03-07 12:42 open_in_new