Ultimele Știri România

IoanaCosmetice

Cum alegi culoarea de păr cea mai potrivită pentru tine?

Cu siguranță multe dintre voi obișnuiți să vă vopsiți părul, iar alegerea culorii potrivite este de multe ori destul de dificilă și nu se poate face chiar la întâmplare. Ea trebuie să fie cât mai potrivită pentru tine, să-ți scoată în evidență frumusețea. Nuanța perfectă ...

2020-06-27 02:14 open_in_new
Diverse tipuri de manichiură pe care să le încerci

Cui nu-i place să aibă mâinile moi, frumoase, cu unghiile bine făcute? Ei bine, asta presupune să te ocupi de ele, măcar din când în când, iar asta înseamnă a- ți face manichiura.

Pentru că manichiura nu este doar despre a-ți da unghiile cu ojă, ci și a-ți îngriji ...

2020-06-26 11:24 open_in_new
10 măști naturale pentru vârfurile despicate

Părul tău are vârfurile despicate și nu ai vrea să te tunzi? Încearcă măștile cu miere pentru un păr frumos și sănătos. Începe un program de hidratare intensivă pentru vârfuri despicate! Alege una din variantele de mai jos și repet-o la fiecare 2-3 zile.

Mierea hidratează ...

2020-06-24 13:20 open_in_new
Exfolierea cu zahăr, cea mai bună alegere pentru vara aceasta

Te-ai întrebat vreodată cum poate zahărul, acest simplu ingredient de bucătărie, să facă atât de multe pentru pielea ta? Un exemplu important, care te ajută să-ți menții pielea strălucitoare, curată și sănătoasă, este exfolierea.

Dacă este bine făcută, exfolierea poate ...

2020-06-20 10:55 open_in_new
7 trucuri simple ca să obții un contur de ochi perfect

Machiajul ochilor este o parte foarte importantă a machiajului feței. Multe dintre noi dau mai multă importanță sau pun accent pe machiajul ochilor, chiar dacă nu poartă machiaj pe față. În cele din urmă, ochii dramatici fac parte din visul oricărei fete.

Cine nu-și dorește ...

2020-06-17 13:08 open_in_new
De ce nu e bine să-ți razi părul de pe picioare

Poate că obișnuiești să te razi uneori pe picioare. Da, este o soluție bună atunci când ești foarte grăbită. Sau cel puțin așa  pare. Însă dacă faci acest lucru fără să aplici o cremă de ras, gel sau alt lubrefiant, în timp acest obicei îți poate face numeroase ...

2020-06-12 16:48 open_in_new
Cele mai puternice 20 de antibiotice din natură

Oare cum tratau oamenii infecțiile bacteriene înainte de era antibioticelor? Răspunsul este simplu: cu antibiotice naturale, iar numărul acestora este destul de mare și se găsesc peste tot în jurul nostru. 

Antibioticele naturale au efecte secundare minime. Ele inhibă dezvoltarea ...

2020-06-11 22:20 open_in_new