Ultimele Știri România

IoanaCosmetice

6 remedii cu ouă pentru creșterea mai rapidă a părului

Cine nu-și dorește părul lung și mătăsos? Sunt însă unele motive precum stilul de viață, poluarea, etc., care fac ca părul nostru să aibă un aspect tern și lipsit de viață. Lipsa de proteine este cea care duce la deteriorarea părului și îi oprește creșterea.

Cel mai ...

2021-05-10 19:52 open_in_new
Tratează căderea părului cu ulei de ricin și ulei de susan

Căderea părului este un coșmar pentru tine?  Află că există remedii naturale care te pot ajuta cu rezolvarea acestei probleme, indiferent de cauza acesteia, chiar de la prima utilizare.

Sunt două remedii extrem de simple și naturale, pe bază de ulei de ricin și ulei de susan. ...

2021-05-01 10:22 open_in_new
Machiaj rezistent la transpirație? Iată care sunt trucurile!

 În perioada caldă, tendința de a transpira pe sub machiaj este foarte reală, iar teama ca machiajul să nu se întindă este mare.  Trebuie să știi că sunt câteva trucuri de machiaj care te pot ajuta, făcându-l mai rezistent la transpirație.

Sunt trucuri simple, pe care le ...

2021-05-01 10:22 open_in_new
Remedii naturale pentru ganglionii limfatici umflați

Ganglionii limfatici, cea mai importantă componentă a sistemului nostru imunitar, produc anticorpi și celule albe, ca barieră împotriva infecțiilor.

Umflarea ganglionilor limfatici este perfect normală, fiind întotdeauna un semn că sistemul limfatic luptă contra unei infecţii ...

2021-05-01 10:21 open_in_new
Remedii pentru cele mai comune probleme ale pielii pe perioada iernii

Iarna este un anotimp dificil din punctul de vedere al îngrijirii pielii. Vremea rece și uscată își pune amprenta asupra tenului nostru, lăsându-l extrem de vulnerabil.

Oricât de mult ne-am pregăti, nu putem scăpa de aceste probleme. Și sunt destul de multe! Iarna pielea se ...

2021-04-24 09:14 open_in_new
Uleiurile esențiale care reduc sforăitul și îmbunătățesc calitatea somnului

Uleiurile esențiale, aceste lichide aromatice uleioase extrase din diverse părți ale plantelor, sunt foarte eficiente în tratarea a diverse probleme, precum  eliberarea stress-ului, stimularea energiei, calmarea durerilor de cap, îmbunătățirea stării de spirit, reducerea ...

2021-04-24 09:14 open_in_new
Starea de sănătate se menține printr-o nutriție corectă

Noi femeile suntem cunoscute pentru capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp, pentru faptul că îi punem pe ceilalți înaintea noastră, pentru capacitatea de sacrificiu și de asumare a riscurilor, puterea imensă, adaptabilitatea, și multe, multe altele.

Sunt o serie ...

2021-04-17 06:14 open_in_new
Profită de beneficiile de frumusețe ale zmeurei și răsfață-te

Mediul în care trăim este mai mult sau mai puțin poluat. Mașinile, praful, transpirația și chiar razele solare tind să distrugă strălucirea naturală a tenului și a părului. Ar trebui ca, măcar o dată pe lună, să ne răsfățăm cu un tratament facial, o curățare și un ...

2021-04-17 06:14 open_in_new
10 măști naturale pentru vârfurile despicate

Părul tău are vârfurile despicate și nu ai vrea să te tunzi? Încearcă măștile cu miere pentru un păr frumos și sănătos. Începe un program de hidratare intensivă pentru vârfuri despicate! Alege una din variantele de mai jos și repet-o la fiecare 2-3 zile.

Mierea hidratează ...

2021-04-16 20:24 open_in_new