Ultimele Știri România

News Allert

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț a luat în evidență în primul semestru al acestui an 81 de nou-născuți considerați în situații de risc, risc motivat fie de vârsta mamelor, fie de condițiile economico-sociale precare ale părinților. Din ...

Azi 08:37 open_in_new
Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Demisia (deloc) surprinzătoare a senatorului Emilia Arcan din PSD Neamț ar putea fi urmată de o altă decizie care va complica și mai mult lucrurile, în virtutea alegerilor locale din 23 septembrie.

Emilia Arcan se va înscrie, potrivit unor surse credibile, în PRO România și, mai ...

Azi 08:37 open_in_new
Anunț public solicitare autorizație de mediu

SC JASMINE FASHION SRL supune dezbaterii publice solicitarea autorizației de mediu pentru activitatea ”Extracția pietrișului și nisipului; extracția argilei și caolinului cod CAEN rev. 2 0812”, desfășurată în comuna Ion Creangă, în albia minoră a râului Siret, mal stâng, jud. ...

Azi 02:25 open_in_new
Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

COMUNICAT DE PRESĂ

Senatorul PSD de Neamț Emilia Arcan a decis astăzi să demisioneze din PSD, după aproape două decenii ani de apartenență la această formațiune politică.

Hotărârea celei care a deținut funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate ...

Ieri 22:14 open_in_new
Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: “Fiecare gospodărie din Neamț va avea conectare la rețeaua de gaz!”

“Aducem gazul românesc în casele oamenilor. Fiecare gospodărie din Neamț va avea conectare la rețeaua de gaz”, a declarat vineri președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Costel Alexe, Directorul General al SNTGN ...

Ieri 15:00 open_in_new
Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Desemnarea aproape certă a lui Răzvan Cuc în postura de candidat al PSD Piatra-Neamț pentru Primăria Piatra-Neamț încinge spiritele în organizația județeană. Și varianta ”Daniela Soroceanu” conduce la același rezultat: o implozie în partid!

Prima șansă pentru postura de ...

2020-07-09 16:31 open_in_new
Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Județul Neamț se apropie încet, dar cu pași siguri, către pragul psihologic de 1.000 de cazuri de COVID.

Joi, 9 iulie 2020, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 992. Este adevărat că majoritatea pacienților s-au vindecat iar în momentul de față vorbim de circa 50 de pacienți cu ...

2020-07-09 14:29 open_in_new
Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Data alegerilor locale a fost adoptată prin lege de Parlament după ce Senatul a aprobat, marți, iar Camera Deputaților, miercuri, proiectul de lege.

Astfel, românii se vor prezenta la urne pe 27 septembrie 2020 pentru a-și alege primarul, președintele de Consiliu Județean – ...

2020-07-08 20:05 open_in_new
Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a anunțat că astăzi a fost semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor pe drumul național DN15 Bicaz – Poiana Largului.

Odată făcut acest pas, va fi constituită o comisie care va stabili concret lucrările ce urmează ...

2020-07-08 19:04 open_in_new
Eugen Țapu-Nazare (senator PNL Neamț): ”Minciunile PSD, desființate de datele oficiale ale Institutului Național de Statistică”

Datele Institutului Național de Statistică desființează toate minciunile aruncate în spațiul public de PSD cu singurul scop de a discredita guvernarea PNL și de a panica populația.

Astfel, conform datelor statistice, doar în primele șase luni ale acestui an, peste 16,1 miliarde ...

2020-07-08 17:00 open_in_new
Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: ”Proiectele pentru copii se bucură necondiționat de susținerea mea!”

Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, a lăudat, miercuri, inițiativa unei fundații din oraș care a derulat în această perioadă un proiect dedicat copiilor.

Intitulat ”Educație prin joacă. Desene pe asfalt”, proiectul a fost susținut și de Primăria ...

2020-07-08 14:43 open_in_new
Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Primarul Dragoș Chitic a semnat astăzi cu ASOCIEREA S.C. SWARCO TRAFFIC ROMANIA S.R.L. – S.C. SWARCO MIZAR S.R.L. – SWARCO Traffic Systems GmbH – S.C. ELECTROGRUP S.A. – S.C. URBAN SCOPE SRL contractul pentru realizarea Serviciilor de elaborare a documentațiilor ...

2020-07-08 14:43 open_in_new
Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme s-a produs, marți seara, pe drumul național în localitatea Dulcești.

Potrivit ISU Neamț, 2 victime au rămas blocate în autoturisme dar până la sosirea pompierilor au reușit să iasă din mașini.

”La eveniment ...

2020-07-07 20:18 open_in_new
Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

Prefectul George Lazăr a transmis, marți, încă un mesaj ferm către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în care îi solicită ”ferm” redeschiderea urgentă a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru patologia non-COVID.

Prefectul Lazăr a declarat că toată ...

2020-07-07 16:14 open_in_new
PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

PSD Neamț își tratează cu dispreț proprii membri care au făcut ani la rând campanii electorale pentru organizație. Evident, când vorbim de ”PSD Neamț” ne referim la cine a luat organizația pe persoană fizică și conduce după bunul plac, fără o consultare a colegilor. Ci doar ...

2020-07-07 12:03 open_in_new
Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Lucrările de modernizare la DN 15 vor fi finalizate până în luna septembrie, a declarat, luni, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț. “Unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură rutieră pentru Valea Muntelui, din județul Neamț, va fi finalizat cu ...

2020-07-06 18:42 open_in_new
Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

Preşedintele PMP Piatra-Neamţ, Cristian Sauciuc, a fost desemnat candidatul organizaţiei judeţene pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Anunţul a fost făcut de liderul organizaţiei, Bogdan Gavrilescu, în cadrul unei conferinţe de presă în care i-a adus ...

2020-07-06 15:34 open_in_new
Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: ”Somez public conducerea Colegiului de Transporturi să predea poligonul Primăriei pentru reabilitare!”

Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, a somat public conducerea Colegiului Tehnic de Transporturi (fostul Liceu Auto) să predea poligonul Primăriei pentru a putea fi reabilitat.

Vicele Gavrilescu este foc și pară pentru faptul că poligonul a ajuns într-o stare ...

2020-07-06 10:16 open_in_new
Ce animal ciudat a transportat un șofer din Neamț pe bancheta din spate a unui Logan

Un bărbat din județul Neamț a fost surprins în trafic transportând pe bancheta din spate a unui Logan o … capră.

După cum se vede din fotografia surprinsă duminică, 5 iulie 2020, în Podu Iloaiei, și publicată pe grupurile de facebook din Iași, animalul stă liniștit pe ...

2020-07-06 09:13 open_in_new
APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune! Iată detaliile!

”Pentru realizarea unei reparații la magistrala principală de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță furnizarea cu presiune redusă a apei, putându-se ajunge până la oprirea totală, în  ziua de 06 iulie 2020, în intervalul orar 04:00 – 23:00”, ...

2020-07-05 20:39 open_in_new
Încă 2 medii de 10.00 la Bacalaureatul din Neamț, după rezolvarea contestațiilor

Rezolvarea contestațiile a crescut cu încă 2 numărul mediilor de 10.00 la examenul de bacalaureat desfășurat în sesiunea iunie 2020 în județul Neamț.

Astfel, în acest moment sunt înregistrate 3 medii de 10.00 (două sunt la Colegiul Național ”Petru Rareș” și una la ...

2020-07-05 19:37 open_in_new