Ultimele Știri România

OutInMures

Review The Corner Pub

Cu nostalgie, aș putea spune, îmi amintesc perioada de studenție când, din camera căminului, auzeam cum joacă colegii biliard la Apo Lounge (pentru cei care nu știu – localul aflat deasupra Darinei și Timkoului din Cornișa).

Acum, fostul Apo, a primit un nou nume, o ...

2020-08-08 03:10 open_in_new
Review Clover

Nu are nimic din vechea cafenea Concordia, locul este complet schimbat și are un aer vag de hipstăreală care te îmbie cu conceptul tineresc de amfiteatru cu pernuțe și fotolii atât de confortabile de nu-ți mai vine să te ridici.

Geamurile uriașe dau o luminozitate aparte ...

2020-08-08 03:10 open_in_new
Crown Coffee No.2

Te pui la somn cu gândul la ea… Te trezești și vrei să o vezi acolo, cum îți zâmbește, cum îți face ziua mai bună, mai senină și însorită. Te pregătești de serviciu/școală repede, repede și pornești cu pași grăbiți spre ea! Nimic nu este clar, nu se aliniază până ...

2020-08-08 03:10 open_in_new
Review Petry Bistro – Grill&Wine

Fără doar și poate ai auzit, ai mâncat și ți-au plăcut preparatele magazinelor Petry.

Din dorința arzătoare și permanentă de a progresa a luat naștere și Petry Bistro – Grill&Wine, cel mai tânăr membru al familiei Petry, delicios, de-a dreptul suculent și mereu ...

2020-08-08 03:10 open_in_new
Shopping City Targu Mures se deschide la sfârșitul lui martie. Care vor fi noile magazine?

Consilierul primarului, Claudiu Maior, a fost astăzi în vizită în incinta spațiului în construcție din Tudor și ne-a transmis pe pagina sa de Facebook că Shopping City Targu Mures va fi finalizat până la sfârșitul lunii martie.

Cu toate că din depărtare construcția pare ...

2020-08-08 02:09 open_in_new
Review Osteria Piccola Cucina

Acel loc în care specificul italienesc și cel mediteranean se împletesc perfect cu un vin de top?

Ei bine, cineva s-a gândit la el și l-a și realizat!

Pentru tine, pentru familia, prietenii tăi, pentru confortul și preferințele tale, pentru bucătăria bună și poftele ...

2020-08-08 02:08 open_in_new
Review Chicago Blues Steakhouse

Prin nume, prin muzică, prin elementele decorative și atmosfera creată și, indubitabil, prin a sa bucătărie noul restaurant Chicago Blues Steakhouse vine falnic și triumfător pe piața orașului aducând un plus de gust, de stil și adevăratul gust al mâncării americane.

...

2020-08-08 02:08 open_in_new
Review Fresca Pasta Bar

Pe strada Bolyai nr. 1/III s-a deschis începând cu data de 14 august un nou local dedicat pastelor dar nu oricăror paste. Fresca Pasta Bar vă aduce pe piață pastele din făină de grâu dur numită Semola și importată din Italia.

 

Grâul dur, ca principală componentă ...

2020-08-08 02:08 open_in_new
Orasul Tirgu Mures in comparatie cu orasele vecine Cluj, Brasov si Sibiu

Probabil asta reprezinta si una dintre cele mai mari greseli pe care le-am facut, ca m-am intors inapoi in Tirgu Mures, am crezut ca pot face ceva aici si sa ma opun exodului, majoritatea persoanelor pe care le-am cunoscut in acest oras dealtfel s-au si mutat in “vecini”.

In ...

2020-08-08 02:08 open_in_new
Mr. Pop’s Coffee

Mr. Pop’s Coffee, o nouă cafenea de specialitate în Târgu-Mureș.

 

Cât se poate de simplu, este vorba despre cuplul Larisa și Florin Pop, care după ce au stat o perioadă de timp în Anglia, unde au învățat mai multe despre arta cafelei, au revenit în orașul natal ...

2020-08-08 02:08 open_in_new
Review Weekend la Fabesca Boutique Hotel

A fost o seară dăruită nouă, o seară de răsfăț, de relaxare și de apreciere a muzicii și mâncării bune!

Fabesca Boutique Hotel și-a întâmpinat clienții cu o ambiență aparte, într-un restaurat cu specific mediteranean recent inaugurat. Un restaurant în care detaliul, ...

2020-08-08 02:08 open_in_new
Review Nomad – Wine & Cuisine

Nomad s-a născut din dorința de a avea acel restaurant în care idee de cozy, eleganță și design deosebit se împletește perfect cu acea mâncare care îndrăznește să surprindă chiar și cele mai pretențioase “mofturi”.

Cu puțin după începerea noului an, ...

2020-08-08 02:08 open_in_new
Review Fabesca Boutique Hotel

Astfel, seara trecută ne-am pornit la drum și am ajuns la…Sovata! De ce acolo? Evenimentul Taste of Fabesca  cu Chef Alexandru Niță ne-a atras atenția și ne-a trezit simțurile! ...

2020-08-08 02:07 open_in_new
Review Nivo resto•lounge

Ne-a plăcut de la prima vedere! ...

2020-08-08 02:07 open_in_new
Review Risto&Pub by La Diavolo

Marele succes al familiei La Diavolo Restaurants a adus pe piața mureșeană un nou membru, unul de care chiar era nevoie în oraș și vă vom spune de ce facem această afirmație!

Da, ne bucură și ne place mult acest risto&pub pentru că, iieeiii, nu este în centru! Da, ...

2020-08-08 02:07 open_in_new
Review Phoenix “Sinteza – Rapsodia”

Aseară am avut privilegiul de a fi prezentă la Palatul Culturii la concertul Phoenix , cei care au reușit o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu .

Concertul a fost sold out, iar sala era ...

2020-08-08 02:07 open_in_new
The Elephant House, dubla doi

Nu cred că ați uitat de micuța cafenea (vorba aia: „mică, mică, dar voinică”), care acum un an și ceva era pe strada Bolyai. E la fel ca „the elephant in the room”, adică greu de ignorat și la fel de greu de uitat, mai ales datorită cafelei divine făcute de Victor și Bianca, ...

2020-08-08 02:07 open_in_new
The Elephant House

Începând cu data de 6 iulie pe strada Bolyai nr. 1 The Elephant House așteaptă “dependenții” cafelei să îi treacă pragul și să se bucure de o matinală sau, de ce nu, de o târzie cafea.

Micul local are o capacitate de aproximativ 40 locuri, 9 mese și este ...

2020-08-08 02:07 open_in_new
Review Restaurant Schwaben-Hof Gasthaus

La aproximativ 23 km de Mureș, spre Isla, după o urcare puțin provocatoare a unui deal, nu departe de drumul județean, construit pe un deal, sta “cu brațele deschise” Restaurantul Schwaben-Hof Gasthaus, cu a lui tare drăguța și pitorească curte și plăcuta terasă care ...

2020-08-08 02:06 open_in_new
Crown Coffee No.3

Soțul meu mă întreabă mereu de ce aleg să beau cafea de la brand-urile consacrate de cafenele în loc să încerc noi cafele din locații mai puțin cunoscute? Răspunsul meu este simplu și de fiecare dată același: calitate și familiaritate.

Cu aceste două calități ne-au ...

2020-08-08 02:06 open_in_new
Review Crown Coffee

Acel miros care îți împrospătează diminețile, acel gust care îți trezește simțurile, acea ceașcă care te face să zâmbești și care spune “Da!” fiecărei zile! Este acea cafea pe care pur și simplu o iubești, este prietenul tău cel mai bun!

Orașul nostru drag ...

2020-08-08 02:06 open_in_new