Ultimele Știri România

Sport Galați

Mircea Constantin, al optulea nume anunțat de CSM Galați pentru sezonul viitor

Echipa de hochei cu care CSM Galați va activa sezonul viitor se conturează pe zi ce trece. Clubul gălățean a anunțat recent cel de al optulea nume din echipă pentru viitoarea stagiune, Mircea Constantin.

Atacantul de 24 de ani a jucat sezonul recent încheiat, înghețat, pentru ...

Ieri 20:09 open_in_new
Fotbalist în Liga a IV-a. Adrian Chirvase: ”Jucăm fotbal cu sufletul, pentru Berești, să demonstrăm că noi nu suntem mai prejos”

Seria ”Fotbalist în Liga a IV-a” continuă astăzi cu unul dintre cei mai inimoși jucători din al doilea eșalon județean, Adrian Chirvase. Extrema dreapta de la Luceafărul Berești este omul bun la toate pentru cei de la Luceafărul. Pe lângă activitatea din teren, unde nu s-a ...

Ieri 20:09 open_in_new
Fotbalist în Liga a IV-a. Adrian Chrivase: ”Jucăm fotbal cu sufletul, pentru Berești, să demonstrăm că noi nu suntem mai prejos”

Seria ”Fotbalist în Liga a IV-a” continuă astăzi cu unul dintre cei mai inimoși jucători din al doilea eșalon județean, Adrian Chirvase. Extrema dreapta de la Luceafărul Berești este omul bun la toate pentru cei de la Luceafărul. Pe lângă activitatea din teren, unde nu s-a ...

Ieri 11:58 open_in_new
Oțelul s-a despărțit de patru jucători

Prin intermediul unui comunicat de presă SC Oțelul anunță că din sezonul viitor nu se va mai baza pe serviciile a trei jucători din lot de ediția trecută de campionat.

Fundașului dreapta Alexandru David, 29 de ani, i-a expirat contractul iar acesta nu a mai fost prelungit de ...

Ieri 09:56 open_in_new
Masca de protecție a intrat în gama de produse SC Oțelul

Masca de protecție, un accesoriu obligatoriu în aceste vremuri, a intrat în gama de produse a celor de la Suporter Club Oțelul Galați. Produsul, reutilizabil, se găsește de câteva zile în portofoliul de produse al magazinului oficial SC Oțelul.

Detalii despre prețul măștii ...

Ieri 08:55 open_in_new
”Otto-bloc”, încă un sezon la CSM Galați

Echipa de hochei de la CSM Galați își conturează lotul pentru viitorul sezon competițional. După transferul fraților Biro și prelungirea angajamentelor cu o serie de jucători străini, clubul gălățean anunță că în sezonul viitor poarta CSM – ului va fi apărată, în ...

2020-07-10 19:28 open_in_new
CSU Belor continuă cu patru dintre jucătoarele de sezonul trecut

Chiar dacă datele privind sezonul viitor sunt incerte, gruparea gălățeană de prima ligă CSU Belor anunță primele angajamente pentru viitoarea stagiune a Diviziei A1 feminine.

În ediția de campionat 2020-2021 antrenorul Paul Bogdan se va pitea baza în continuare pe serviciile ...

2020-07-09 20:53 open_in_new
Gabriel Partenie – căpitanul. ”Am refuzat Superliga să joc pentru CSM Galați, acasă!”

Având în vedere că sportul și-a pus pauză în perioada pandemiei, încercăm să scoate la suprafață poveștile sportivilor reprezentativ pentru Galați. Astăzi îl descoperim pe Gabriel Partenie căpitanul echipei de rugby CSM Galați.

Selectat la rugby de profesorul Marius ...

2020-07-08 21:21 open_in_new
Oțelul a revenit la pregătiri

Suporter Club Oțelul Galați, gruparea gălățeană din eșalonul al treilea a revenit la pregătiri. Formația pregătită de Alexandru Ciobanu a susținut miercuri prima ședință de pregătire în vederea viitorului sezon de Liga a III-a.

Conform protocoalelor impuse de Ministerul ...

2020-07-08 21:21 open_in_new
S-au stabilit datele de disputare a barajului de promovare în L3

Federația Română de Fotbal, prin Comitetul de Urgență, a stabilit datele la care sunt programate să se dispute meciurile de la barajul de promovare în Liga a III-a.

Grupa de baraj are programat debutul sâmbătă, 1 august, iar viitoarea campioană a Galațiului, Avântul Valea ...

2020-07-07 21:38 open_in_new
Florin Nini, despre planurile de viitor la Academia Phoenix

Omul de baschet Florin Nini, managerul Academiei de Baschet Phoenix Galați, a vorbit la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre planurile de viitor ale clubului gălățean de baschet.

”Deocamdată așteptăm data de 1 iunie. O dată la care, din informațiile noastre, vom ...

2020-07-07 00:06 open_in_new
Oțelul reia miercuri pregătirile

Programată inițial pentru miercuri 1 iulie, revenirea la antrenamente a jucătorilor de la SC Oțelul se va produce la o săptămână distanță, miercuri, 8 iulie. Prima ședință de pregătire este programată la stadionul ”Oțelul” sub conducerea lui Alexandru Ciobanu, antrenorul ...

2020-07-06 22:03 open_in_new
Cupa României la hochei revine la Galați!

Cupa României la hochei revine la Galați. Clubul Sportiv Municipal Galați anunță că ediția 2020-2021 a turneului Cupa Românei se va juca la Galați, la Patinoarul Dunărea.

Cel mai probabil turneul se va disputa între 17 și 20 decembrie, iar la competiție sunt așteptate să se ...

2020-07-06 21:01 open_in_new
Bogdan Gavrilă revine la Oțelul!

După anunțul revenirii lui Dan Popescu SC Oțelul a oficializat o altă întoarcere. Mijlocașul Bogdan Gavrilă, 28 de ani, va juca din sezonul viitor pentru gruparea gălățeană.

La fel ca Dan Popescu și Bogdan Gavrilă este un jucător cu mai multe prezenți în Liga I. A debutat ...

2020-07-06 17:54 open_in_new
#Remember Lider Sportiv. ”Tase”: ”Gelu Popescu mi-a transmis spiritul Oțelului”

Având în vedere că sportul și-a pus pauză în perioada pandemiei, încercăm să ne reamintim de lucrurile plăcute. Astfel, ne-am propus să scoatem la suprafață intervențiile memorabile de la Lider Sportiv, www.liderfm.ro sau 92,4 FM.

Am verificat prin arhiva singurei emisiuni de ...

2020-07-06 01:04 open_in_new
Cardul Junior, noutatea sezonului pentru membrii socios SC Oțelul

În sezonul în care se împlinesc zece ani de la cea mai mare performanței din istoria sportului gălățean, titlul de campioană a României câștigat de Oțelul, SC Oțelul a pregătit o nouă serie de carduri socios, membru oficial, pentru suporteri. Dintre acestea se remarcă cel ...

2020-07-05 16:47 open_in_new
50 de ani/50 de legende. MARIUS PENA

Marius George Pena, fiul fostului fotbalist George Pena, s-a născut pe 2 mai 1985 în București. Urmare a faptului că tatăl sau își legase cariera în special de Progresul, făcând parte din galeria legendelor acestui club, Marius începe să joace fotbal la aceeaşi echipă, denumită ...

2020-07-05 09:37 open_in_new
Fotbalist în Liga a IV-a. Andrei Petre îmbină viața de fotbalist cu cea de polițist și studiile universitare!

În episodul de astăzi din seria ”Fotbalist în Liga a IV-a” îl vom cunoaște pe Andrei Petre, jucătorul celor de la Luceafărul Berești. Fotbalistul de 23 de ani îmbină viața de fotbalist în ligile județene cu cea de polițist cât studiile universitare.

Fotbalul, început ...

2020-07-04 13:12 open_in_new
Oțelul îmbracă tricou aniversar în sezonul 20-21

În ediția de campionat 2020-2021 se împlinesc zece ani de la cea mai mare performanță din istoria sportului gălățean, câștigarea titlului campioană a României de Oțelul. Pentru a celebra acest eveniment istoric actualii jucători ai Oțelului vor îmbrăca în noua ediție de ...

2020-07-02 21:20 open_in_new
Silviu Șoimu, despre banii repartizați de CL Galați pentru CSU Belor: ”O sumă foarte mică”

În ședința din luna mai Consiliului Local Galați a aprobat sumele aferente cluburilor sportive. Una dintre perdantele acestei decizii a fost echipa feminină de volei CSU Belor, ocupanta locului șase în ediția recent încheiată a Diviziei A1.

”Noi am făcut o solicitare pe ...

2020-07-02 00:49 open_in_new
Campionatul de Minifotbal Galați rămâne suspendat pe o perioadă nedeterminată!

Federația de Minifotbal din România a emis recent un comunicat în care anunță prelungirea termenului de suspendare a tuturor competițiilor oficiale, organizate sub egida FMR, până la o dată care va fi anunțată ulterior, în funcție de evoluția stării de alertă și a măsurilor ...

2020-07-01 21:43 open_in_new