Ultimele Știri România

Sportul Bistrițean

Și ce ne facem noi fără sport?

Cam în fiecare zi încep și termin ziua cu știrile sportive, surfez pe site-uri de profil să verific rezultatele de aseară la meciurile la care nu m-am uitat personal și mă bucur sau sufăr pentru echipele favorite.

Nu, nu pun la pariuri, nu mă mai întrebați. Mă enervez natural, ...

2020-04-07 18:35 open_in_new
Aproape 1000 de euro pe un tricou și 10 mingi de la Sănmărtean! Viorel Moldovan împarte și el bucurie!

După ce a strâns 4300 de lei pe un tricou și 10 mingi donate de Lucian Sănmărtean, fundația Împarte Bucurie a inițiat o nouă licitație pentru a ajuta bunicii care nu mai pot ieși din casă.

De data aceasta, un alt mare fotbalist bistrițean a pus la bătaie două tricouri ...

2020-04-07 13:17 open_in_new
O inițiativă excelentă! Lucian Sănmărtean împarte bucurie! Licitează și tu!

În campania # ÎmparteBucurie  se alătură cele mai emblematice voci ale comunității noastre. Primul care a reacționat la nevoile bunicilor singuri este fotbalistul de suflet al bistrițenilor – Lucian Sănmărtean.

Acesta va pune la bătaie tricoul folosit de el ...

2020-04-03 16:41 open_in_new
Secretomanie și aberație în Comitetului Local pentru Situații de Urgență Bistrița! Cine ia deciziile municipale în acest moment!

În vederea asigurării unui mecanism managerial menit să asigure în mod unitar şi profesionist gestionarea situaţiilor de urgenţă ce pot să apară la un moment dat pe teritoriul naţional, Guvernul României a aprobat o serie de acte acte normative, ce stau şi la baza constituirii şi ...

2020-04-02 14:52 open_in_new
Biletul zilei la pariuri: Fă asta și rezultatele tale se vor schimba!

Ne aflăm într-o perioadă în care este dificil să găsim meciurile pentru biletul zilei la pariuri. Din cauza circumstanțelor speciale valabile la nivelul întregii planete, aproape toate competițiile de prim plan au fost puse pe pauză.

Așadar, una dintre regulile importante – nu ...

2020-04-01 20:43 open_in_new
A ieșit din spital pe picioarele lui și noaptea a murit! Povestea cutremurătoare a primului bistrițean suspectat că ar fi murit de coronavirus!

Valentin Cioncan avea 78 de ani și locuia în Ilva Mică. Era în evidențele medicilor cu foarte multe boli, pulmonare, renale și cardiovasculare.

În seara zilei de 21 martie, soția a sunat la 112 și apoi a telefonat unicului fiu, care locuiește la Bistrița. Bătrânul avea ...

2020-04-01 18:35 open_in_new
Ieri a murit, azi a primit testul: pozitiv! Foarte probabil, e primul deces de coronavirus în județ!

Un bătrân de 77 de ani a decedat ieri, acasă, în Ilva Mică. El a fost internat în ultimele 10 zile la Spitalul Județean, la secția Interne, cu o pneumonie severă.

A fost testat de coronavirus, însă rezultatul testului a venit doar astăzi și este pozitiv.

Nu a fost ...

2020-04-01 15:21 open_in_new
Doina Pană despre Câțu: ”A fugit ca o mireasă în ziua nunții”

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Adriana Doina Pană, a transmis un mesaj după demisia lui Florin Cîțu:

“Ziua de astăzi în Parlament se prefigura ca una extrem de importantă din două motive, ambele generate de pandemia #CORONAVIRUS :

De-a lungul anilor am mai auzit de ...

2020-03-25 11:26 open_in_new
Să ne amintim de Jean Pădureanu! Un material de Mircea Gelu Buta

A fost o dată ca niciodată… o echipă de fotbal „Gloria Bistrița”, cu un conducător destoinic, Jean Pădureanu, despre care Ovidiu Ioanițoaia scria în Gazeta Sporturilor din anul 2007: „Fotbalul bistrițean îi datorează imens lui Jean Pădureanu, asta deoarece, fără cel ...

2020-03-21 13:12 open_in_new
Ciobănică se implică! Vrea să fie primar și spune că va face din sport o prioritate! Ce și cum, într-un interviu cu fostul arbitru!

”Vin din sport, sportul m-a format și m-a făcut ce sunt acum. O să fie toată viața o prioritate pentru mine”, spune Daniel Ciobănică, cel mai recent nume înscris în cursa pentru fotoliul de primar.

A fost fotbalist și arbitru, este căsătorit cu o antrenoare de atletism, ...

2020-03-14 13:53 open_in_new
Opinie, Adrian Linca: Meciuri bune acasă și echipe tari de juniori! Altfel, e caca-maca!

Gloria a luat un start prost în Divizia C, așa cum i se zicea pe vremuri Ligii a treia. Și lasă impresia că are înaintea ei un an pierdut, așa cum au fost ultimii 5-6, cam de când a retrogradat din A.

Deși jucase bine în pregătiri, iar transferurile păreau promițătoare, au ...

2020-03-14 02:32 open_in_new
Fotbal:  Gloria – cu spectatori, Liga a 4-a – amânată!

Gloria va juca sâmbătă, de la ora 15.00, în etapa a doua a returului Ligii a treia. Bistrițenii au meci acasă, pe stadionul Jean Pădureanu, cu Unirea Alba Iulia.

Conducătorii Gloriei au cerut aviz de la DSP BN pentru organizarea acestui meci și au primit ieri un răspuns care le ...

2020-03-12 10:54 open_in_new
F1, sezonul 2020: Coronavirus nu atacă motoarele, încă!

Numărând orele până la prima rundă a sezonului 2020, ne uităm cu un ochi la știrile privitoare la pandemia globală, știind deja că etapa din Bahrein este posibil să se desfășoare fără spectatori, etapa din China din aprilie a fost deja amânată și, la cum arată lucrurile în ...

2020-03-11 13:01 open_in_new
A fost bine! Gloria, bilanț mulțumitor după prima participare în cupele europene!

Gloria s-a calificat direct în ultimul tur preliminar al Cupei EHF, în urma locului 3 obținut în campionatul trecut. Și a avut un bilanț mai mult decât onorabil în această ediție de cupe europene.

A avut ghinion la tragerea la sorți din turul 3 și a picat împotriva Coronei ...

2020-03-10 17:28 open_in_new
Fotbal, under 14: Selecționata BN, 3-0 cu cea a Sălajului în Turneul Speranțelor!

Turneul Speranțelor, un proiect inițiat de către FRF, dedicat selecției și formării noilor generații de jucători pentru loturile reprezentative, a avut o etapă în weekend, la Bistrița.

Selecționata județului Bistrița Năsăud, coordonată de Sergiu Mândrean și antrenată de ...

2020-03-10 12:17 open_in_new
Turneu câștigat categoric! Școala de fotbal Constantin Sava, 6 victorii din 6 meciuri, un singur gol primit!

La doi ani de la înființare, Școala de fotbal Constantin Sava are deja o echipă competitivă la categoria copiilor născuți în 2012. S-a văzut asta la Cupa Municipiului Reghin, o competiție de anvergură, organizată timp de o lună,la 10 categorii de vârstă.

La 2012 au fost ...

2020-03-10 12:17 open_in_new