Ultimele Știri România

Timiș Plus

Doi traficanți de droguri, prinși în flagrant de Dragobete, la Foeni!

Doi bărbați care comercializau droguri de mare risc au fost reținuți ieri de poliție după ce au fost prinși în flagrant. cei doi încercau să vândă marijuana în localitatea Foeni.

Cei doi, cu vârstele de 24 și, respectiv, 61 de ani vindeau un kilogram de cannabis la prețul ...

Azi 15:21 open_in_new
Un hoț care a furat dintr-un beci din Piața Unirii, prins cu ajutorul unui cetățean

De Dragobete, un timișorean s-a gândit să fure un aparat de sudură dintr-un meci, chiar în zona Pieței Unirii. El a fost văzut de un alt bărbat cu simț civic, care a anunțat poliția, iar obiectul a fost recuperat.

Omul a anunțat imediat poliția după ce a văzut bărbautl cum ...

Azi 15:21 open_in_new
ASU Poli merge și cu avionul după noi puncte în deplasarea de la Slobozia

ASU Poli va juca sâmbătă primul meci din deplasare din 2021, pe terenul Unirii Slobozia. Pentru a rămâne pe locul 2, echipa nu trebuie să piardă puncte, iar din acest motiv, s-au cumpărat inclusiv bilete de avion, pentru o deplasare mai lejeră.

Alexa știe cât de important e să ...

Azi 15:21 open_in_new
Taximetristă lovită cu o sticlă în cap de un bețiv, în Timișoara!

O femeie care lucra ca taximetrist a avut parte de o experiență foarte urâtă noaptea trecută. Ea a fost lovită în cap cu o sticlă de către un bărbat beat, care a atacat-o alături de altul într-o benzinărie.

Totul s-a petrecut pe strada Miresei din nordul Timișoarei, unde ...

Azi 14:20 open_in_new
Trei focare noi de coronavirus, apărute la scoli și un spital din Timișoara și Lugoj

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că joi are sub supraveghere 14 focare de coronavirus. Au apărut față de trei trei focare noi, unul în Lugoj și două la Timișoara. 

Un focar a apărut la Școala Gimnazială nr. 27 din Timișoara, unde au apărut 6 cazuri. De ...

Azi 14:20 open_in_new
Creșterea cazurilor de coronavirus nu determină oamenii să respecte regulile. Multe amenzi date zilnic

Și miercuri a curs cu amenzi în județul Timiș pentru nerespectarea regulilor impuse pe timp de pandemie. Deși numărul de cazuri e tot mai mare în județul nostru, și oamenii identificați zilnic de polițiști că nu respectă regulile rămâne foarte mare. 

Ieri au făcut ...

Azi 14:20 open_in_new
Vine primăvara! Vaporașele, bicicletele și trotinetele din Timișoara sunt scoase din depozite

STPT anunță că vaporașele, bicicletele și trotinetele vor fi din nou disponibile din data de 6 martie, adică peste 9 zile, pentru timișorenii care doresc să folosească transportul alternativ sau să se plimbe pe Bega. Până atunci, vor fi verificate.

Cele 7 vaporașe au ...

Azi 14:20 open_in_new
Rata de infectare a trecut de indicele 6 la Timișoara. Lista actualizată pe tot județul

Din datele furnizate de autorități, astăzi, 54 de localități din Timiș sunt încadrate în scenariul roșu sau galben. Rata de infectare la Timișoara continuă să crească și a trecut de indicele 6.

Sunt 29 de localități în scenariul roșu: Timișoara – 6,07, Recaș – ...

Azi 13:19 open_in_new
Tot mai multe cazuri noi de coronavirus apărute în Timiș. Distribuția infectărilor

Creșterea numărului de cazuri de coronavirus la nivle național și, mai ales, județean, continuă. După zilele precedente cu tot mai multe cazuri, astăzi Timișula  depășit peste 400 de infectări raportate, din testele procesate în cursul zilei de ieri.

România a ajuns ...

Azi 13:19 open_in_new
Miercuri s-au administrat doar vaccinuri Pfizer și AstraZeneca în Timiș

Vaccinarea continuă în Timiș, iar ieri s-au administrat doar doze de Pfizer și AstraZeneca, fără cele produse de Moderna. Din datele furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, ieri s-au administrat 998 de vaccinuri, dintre care 585 de AstraZeneca. 

80 de doze s-au făcut ...

Azi 13:19 open_in_new
La Centrul de Depozitare de la Timișoara vin și cele mai puține doze de vaccin AstraZeneca

Astăzi sosesc în România noi doze de vaccin anti-covid produs de AstraZeneca. La Centrul Regional de Depozitare din Timișoara vin cele mai puține doze din țară, după ce ieri s-a întâmplat același lucru cu vaccinul Moderna.

În România ajuns pe cale terestră 148.800 de doze de ...

Azi 11:17 open_in_new
Cei mai fideli cititori de la Biblioteca UPT, premiați la tradiționalul eveniment de Dragobete

A devenit deja o tradiție ca Biblioteca Univerității Politehnice din Timișoara să-și premieze cei mai activi și fideli cititori. Evenimentul ”Premiile Bibliotecii UPT” a avut loc și astăzi, la ediția a IV-a, chiar dacă suntem în pandemie.

Tradițional, evenimentul are loc ...

Ieri 21:03 open_in_new
Parcul Civic, un veșnic șantier. Ce spune primarul Dominic Fritz

Parcul Civic se tot reface de ceva vreme și nici acum nu este gata. Dominic Fritz a explicat că firma ce lucrează acolo a cerut din nou bani, pe care municipalitatea a acceptat să-i plătească. 

Sunt probleme și la proiectul tehnic. ”Firma de la Parcul Civic este în insolvență. ...

Ieri 21:03 open_in_new
Blocaj la documentația pentru sala polivalentă de mare capacitate a Timișoarei. Fritz: ”Sperăm că se va rezolva”

Timișoara va beneficia de un stadion de 30.000 de locuri de o sală polivalentă de 16.000 de locuri ridicate de Compania Națională de Investiții. Investițiile sunt în faza de realizare a documentației, iar pentru sală există un mic blocaj.

Pentru sală, se făcuse licitație ...

Ieri 21:03 open_in_new
Joi, mare parte a nordului Timișoarei rămâne fără apă caldă și căldură. Lista străzilor afectate

Colterm anunță că abonații săi care locuiesc în Calea Lipovei vor rămâne mai mutle ore joi fără apă caldă și încălzire. Motivul e legate de lucrări de reparație a unei avarii apărute la rețeaua primară.

Din acest motiv se va opri furnizarea căldurii și a apei calde la ...

Ieri 21:03 open_in_new
Maternitate, refacerea cartierului iosefin, zonă de concerte și rețea pentru smart-city, făcute la Timișoara din PNRR? Așa vrea Fritz

În acest an, orașele pot aplica pentru diverse proiecte de reformă finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Primarul Dominic Fritz are deja patru idei mari pentru Timișoara care ar putea fi finanțate prin programul pentru relansarea economică în contextul ...

Ieri 20:02 open_in_new
S-a reluat munca la principalele șantiere din Timișoara și urmează și altele

Iarna pare să fi trecut, iar în aceste condiții, pe principalele șantiere rutiere din Timișoara începe să se reia munca. S-a întâmplat în Zona Saorelui, iar Fritz promite că se va lucra și pe Grigore Alexandrescu și Calea Bogdăneștilor.

Pe Calea Mareșal Constantin Prezan ...

Ieri 20:02 open_in_new
Florin Cîțu a promis bani pentru proiectul Timișoara Capitala Europeană a Culturii, la o vizită a primarului la București

Dominic Fritz a fost marți la București alături de președintele CJT Alin Nica pentru a face lobby pentru proiectele Timișoarei și Timișului. Unul dintre principalele subiecte discutate a fost finanțare pentru Timișoara Capitala Culturală Europeană în 2023, iar premierul Florin Cîțu ...

Ieri 20:02 open_in_new
Nou focar de coronavirus în primăriei? Activitatea e blocată parțial la Direcția Edilitară

În Primăria Municipiului Timișoara au apărut noi cazuri de coronavirus. Sunt mai mult de trei cazuri, cât e minimul pentru a se declara focar, la Direcția de Urbanism, iar din acest motiv, și activitatea e parțial blocată.

Dominic Fritz a explicat că acum nu se pot semna ...

Ieri 19:00 open_in_new
Bilanț la un an de pandemie: doar la Spitalul de Boli Infecțioase au murit 500 de bolnavi de covid-19

Duminică se va împlini un an de când a apărut primul pacient cu coronavirus în județul Timiș, o femeie care călătorise în Italia. Principalul spital care a tratat bolnavii de covid-19, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Timișoara a avut ...

Ieri 17:59 open_in_new
Procesul pentru ridicarea carantinei în Dumbrăvița se mută la Curtea de Apel București!

De 8 zile, Dumbrăvița a intrat în carantină, la fel ca și Nițchidorf, Șandra și Șag. Deoarece pentru bogata comună este al treilea „episod” de carantinare și a cincea astfel de decizie, primarul Horia Bugarin a contestat hotărâre Prefecturii Timiș în instanță, iar până ...

Ieri 17:59 open_in_new