Ultimele Știri România

Ziar Obiectiv

USR vrea alianță cu PNL pentru primăria Câmpulung

USR vrea alianță cu PNL pentru primăria Câmpulung. Elena Lasconi, președintele USR Câmpulung a invitat oficial conducerea PNL Câmpulung la discuții privind posibilitatea unui candidat comun la alegerile pentru primarie.

Elena Lasconi a trimis invitația oficială, marți, 7 iulie, ...

Ieri 20:58 open_in_new
Câmpulungenii au dat buluc la deschiderea noului magazin Pepco în Câmpulung!

Câmpulungenii au dat buluc la deschiderea noului magazin Pepco în Câmpulung! Nu s-a păstrat nicio distanțare socială, iar câmpulungenii în interior nu și-au pus masca și pe nas.

Astăzi, 9 iulie s-a deschis un nou magazin cu produse poloneze în orașul de la poalele ...

Ieri 20:58 open_in_new
DSVSA Argeș efectuează în această perioadă controale drastice

În contextul actual al evoluției pandemiei  COVID – 19, pentru evitarea diseminării virusului, cât și pentru protecția populației și a personalului propriu, DSVSA Argeș și-a adaptat activitatea, astfel încât în toate unitățile care produc, procesează, depozitează, ...

Ieri 19:57 open_in_new
Au furat aparate electrice de mii de lei dintr-o locuință

În ziua de 8 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un bărbat, ...

Ieri 18:55 open_in_new
Poliția Argeș avertizează: “Nu-ți risca viața pentru o poză cu ursul!”

Informarea cetăţenilor şi turiştilor care tranzitează traseele turistice din zona montană, asupra eventualelor pericole care pot să apară, în special cele generate de apropierea de animalele sălbatice, rămâne o preocupare constantă a poliţiştilor şi jandarmilor.

Începând ...

Ieri 18:55 open_in_new
Reținut pentru furt . A furat din povarnă

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au continuat cercetările în cazul a două dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și au reținut un bărbat de 25 de ani, din Coșești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre ...

Ieri 16:51 open_in_new
Deschiderea secției ATI de la Spitalul Mioveni rămâne incertă! Primarul Ion Georgescu: „De săptămâna trecută s-a creat o psihoză”

„Există acest risc ca să nu se deschidă. În momentul în care m-am implicat îna această problemă, m-am gândit la investițiile pe care le-am făcut, la necesitatea acestei secții și la stabilitatea tuturor oamenilor din zona Mioveni” a spus edilul Ion Georgescu.

Mai mult, ...

Ieri 15:50 open_in_new
Argeșul rămâne în topul județelor la persoane infectate cu COVID-19! Prefectul Emanuel Soare: „Trebuie să ne gândim la alte măsuri

Argeșul rămâne în topul județelor la persoane infectate cu COVID-19! Încă de la intrarea în stare de alertă, comunicările zilnice al DSP Argeș arătau că situația județului este una sumbră. Spre exemplu, în ultimele zile, numărul infectărilor a fluctuat între 53 de cazuri ...

Ieri 15:50 open_in_new
Alertă! Zeci de cazuri pozitive de COVID-19 confirmate în Argeș!

Numărul cazurilor pozitive rămâne ridicat în Argeș! Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1138 persoane infectate cu noul cornovirus, cu 55 mai mulți față de ziua precedentă.

Până astăzi, 9 iulie, pe ...

Ieri 13:48 open_in_new
Concentrare de forțe în Pitești! Zeci de polițiști și jandarmi în stradă!

Concentrare de forțe pe Calea Câmpulung! 20 de jandarmi și patru polițiști controlează șoferii și microbuzele de transport dacă se respectă măsurile de protecție impuse de MAI.

La fața locului se află și prefectul Emanuel Soare, dar și șeful Jandarmeriei Argeș, Gheorghe ...

Ieri 11:46 open_in_new
Simona Bucura Oprescu: “PNL îngroapă România sub un munte uriaș de datorii!

ℹ️Împrumuturile Guvernului #Orban în mandatul ministrului de Finanțe Florin Cîțu au depășit 100 de miliarde de lei, dublu față de cât a împrumutat PSD în ultimul an de guvernare!

‼️Aproape 10% din PIB! Atât reprezintă totalul împrumuturilor făcute de #PNL din ...

Ieri 09:43 open_in_new
GRAFICUL DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE – LUNA IULIE

Salubritate 2000 S.A., operator al serviciului de salubrizare în zona de sud a municipiului Pitești, aduce în atenția abonaților casnici graficul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru luna iulie, după cum urmează:

• Luni, 13 și 27 iulie, străzile: 9 Mai, Abatorului, ...

Ieri 09:43 open_in_new
Elevii argeșeni din centrele de plasament au trecut cu bine de bacalaureat

Există în centrele din subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș copii minunați. Printre cei care au trecut cu brio examenul de Bacalaureat se regăsesc și doi absolvenți de liceu, din cadrul C.T. F. “Casa Noastră”.

„Marius, de exemplu, a absolvit Grupul Școlar Construcții de ...

2020-07-08 16:20 open_in_new
Activitatea unei firme din Pitești – suspendată de polițiști

Activitatea unei societăți comerciale din Pitești a fost suspendată de polițiști. Firma a fost amendată de două ori pentru că nu utiliza aparate de marcat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au suspendat activitatea unei societăți ...

2020-07-08 16:20 open_in_new
Prejudiciu recuperat de polițiști. Prins după ce a furat o bicicletă

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au continuat cercetările în cazul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au recuperat prejudiciul.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 iulie a.c., un bărbat de 42 de ani, din ...

2020-07-08 16:20 open_in_new
O casă din Aninoasa la un pas să ardă ca o torță!

O casă din Aninoasa la un pas să ardă ca o torță! Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric la cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzător. În ultima perioada pompierii argeșeni s-au confruntat cu astfel de incendii pe toată raza județului.

Proprietarii au ...

2020-07-08 15:03 open_in_new
Alertă! Numărul cazurilor pozitive rămâne ridicat în Argeș!

Numărul cazurilor pozitive rămâne ridicat în Argeș! Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1083 persoane infectate cu noul cornovirus, cu 53 mai mulți față de ziua precedentă. Instituția Prefectului Argeș ...

2020-07-08 14:02 open_in_new
Premieră medicală la Spitalul Orășenesc Mioveni 

Angiografia este, în general, o procedură sigură și fără durere. Angiografia poate fi utilizată pentru a ajuta la diagnosticarea sau investigarea diferitelor afectiuni care afectează vasele de sânge: – ateroscleroza (îngustarea arterelor), riscul de a avea un accident vascular ...

2020-07-08 13:00 open_in_new
Președintele Generația PLUS Argeș și majoritatea organizației de tineret s-au înscris în TNL Argeș

Organizația Tineretul Național Liberal Argeș și-a întărit rândurile, devenind mai tânără și mai puternică, după ce președintele organizației Generația PLUS, Daniel Dobrișan, alături de mai mulți colegi a decis să se alăture TNL. A fost un pas firesc către Tineretul ...

2020-07-08 13:00 open_in_new
Pitești: Începe acţiunea de distribuire a produselor alimentare

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești anunță că, începând de vineri, 10.07.2020, se va derula acţiunea de distribuire a produselor alimentare în municipiul Piteşti (în cadrul POAD 2019-2021) către persoanele beneficiare de venit minim garantat și către persoanele ...

2020-07-08 11:59 open_in_new
Simona Bucura Oprescu, intervenție la moțiunea simplă împotriva ministrului Lucrărilor Publice

Deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, a avut o intervenție în plenul Camerei Deputaților cu ocazia dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului Lucrărilor Publice, Ion Ștefan. Numindu-l, în deschiderea discursului, “ministru “închipuit”, ...

2020-07-08 10:57 open_in_new